Μη δείτε κάποιον να κάνει τα χαρτιά του σε προκύρηξη με ελαχιστο απαιτούμενο ύψος 1,70, αμέσως να τον πείτε "ψηλέ". Μπορεί να χω βύσμα και να μαι 1,62 ρε συ. πλάκα κάνω φυσικά. Θα πήγαινα την παρασκευή τζάμπα δλδ. Δν ειμαι στη λίστα. Δεν ειχα μπει καθόλου να τη δω οταν βγηκε η ανακοινωση το Μαρτιο. Θεώρησα ότι θα καλεστούν όλοι για ύψος και θα αρχίσουν να κόβουν σιγα σιγα. Πφφφ. Το ονειρο απομακρυνεται ακομη μια φορα, όπως το 2014
Στη γενική, στη μέση. Αν αναλογιστείς πόσοι είναι οι επιτύχοντες δηλαδη. Βραστα που λεμε. Και ολο το διαστημα απο περσυ μες το αγχος. Καλα να ειμαστε με υγεια. Να μην το ξεχνατε αυτο. Οτι ειναι να γινει, θα γινει.
Παιδιά δε θελω να αποθαρρυνω κοσμο, αλλα δε νομιζω να καλεσουν αλλους. Φωναξαν 813 ατομα. Θα βρουν τα 155 που ψαχνουν με το υψος και θα περασουν και αθληματα. Γνωμη μου! Μακαρι να βγω ψευτης.
Pavlos1990 έγραψε: Παιδιά δε θελω να αποθαρρυνω κοσμο, αλλα δε νομιζω να καλεσουν αλλους. Φωναξαν 813 ατομα. Θα βρουν τα 155 που ψαχνουν με το υψος και θα περασουν και αθληματα. Γνωμη μου! Μακαρι να βγω ψευτης.
Και γω της ίδιας γνώμης είμαι... γενική κατηγορία που είμαι... έως 100 άτομα να κοπούν αν συνεχίσουν να είναι χαλαροί
Μην απογοητεύεστε είδατε τι έγινε στους σημαιοφόρους... Μην ξεχνάτε και τα αθλήματα θα κοπεί κοσμος δεν είναι τόσο εύκολα γιατί τα δίνουμε όλα σε μια μέρα επίσης παρατήρησα και πολλά παιδιά με Τάτου στο λαιμό στον πήχη δηλαδή σε εμφανή σημεία αυτοί στα υγειονομικά δεν ξέρεις τι θα γίνει. Έτσι έκαναν και το 2015 δεν πήγαν για υψομέτρηση γιατί θεωρούσαν ότι δεν είχαν ελπίδες και τσουπ μετά απο λίγο καιρό πήρε και άλλα άτομα... Για να δούμε την Παρασκευή ποσά άτομα συνεχίζουν...
Το ότι έχει αποχή δεν σημαίνει κάτι... Κάλεσαν μεγάλο νούμερο σχετικά με αυτούς που θα πάρουν τελικά. Λογικό είναι αν δεν έχεις καλή θέση να μην εμφανιστεις καν. Προσπαθήστε να δείτε στο γκρουπ σας πόσοι ήρθαν με περισσότερα μόρια από εσάς. Μόνο έτσι θα βγει άκρη.
Φίλε όλα είναι λόγια του αέρα κανείς δε ξέρει τι θα γίνει στο τέλος... τα ίδια λέγανε το 2016 και τους κόβανε αβέρτα για να μπουν τα δικά τους παιδιά... Η πραγματικότητα είναι κάπου στη μέση