Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Τώρα αν γίνουν πέτυχε στην πορεία δεν ξέρω...
Είχατε καθυστέρηση ή στην ώρα που λένε μπήκατε; Γιατί είδα να περιμένουν άτομα δίπλα στην είσοδο από πίσω
Εμείς μπήκαμε πολυυ νωρίτερα. Κανα μισάωρο και βάλε. Η διαδικασία έτρεχε νερόLina91 έγραψε:Είχατε καθυστέρηση ή στην ώρα που λένε μπήκατε; Γιατί είδα να περιμένουν άτομα δίπλα στην είσοδο από πίσω
Δεν γίνονται αυτά παιδιά ότι λέει το χαρτι χαχα επισης έμαθα ότι κοβουν κανονικά! τώρα το παιδι με το 165 μου είπαν ούτε με μέσο δεν πέρναγε μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν (έτσι ακριβώς μου το είπαν)
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Καθολου καθυστέρηση πολύ γρήγορα η διαδικασία...
Lina91 έγραψε:Δεν γίνονται αυτά παιδιά ότι λέει το χαρτι χαχα επισης έμαθα ότι κοβουν κανονικά! τώρα το παιδι με το 165 μου είπαν ούτε με μέσο δεν πέρναγε μην λέμε πράγματα που δεν ισχύουν (έτσι ακριβώς μου το είπαν)
Γιατί είσαι 100℅ σίγουρη ότι η πηγη σου είναι έγκυρη; και στο κάτω κάτω πια είσαι εσυ που θα σου πουν το τι γίνεται στο κάθε υποψήφιο.
Παιδια τα πραγματα ειναι απλα οποιος εχει μεσον περναει οποιος δεν εχει κοβεται... και στο υψος θα περασουν ακομα και με 1.67 αν εχουν μεσον αν δεν εχουν τιποτα... σιγουρα θα κοπουν και ατομα γιατι ετσι πρεπει αλλα θα κοπουν οι μη βυσματιες
Μακάρι από τα βύσματα να τραβήξει Κ άλλους και να ρθει και η σειρά η δικιά μας άλλωστε έχει ξαναγίνει
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Μακάρι να καλέσει 2η σειρά παιδιά , σας το εύχομαι!
Εξαρτάται σε τι θέσεις είναι τα μεγάλα βύσματα χαχα
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
2Η σειρά λέγοντας; Στο τέλος επιλαχόντες; Ή επιπλέον άτομα από τα 155 ελέω 1500 αυξήσεις θέσεων;
Καλά αυτό με τις 1500 θέσεις ξέχασε το δεν θα πάρει 1500 άτομα... όταν λέμε δεύτερη σειρά μπορεί να πει φωνάζω αλλα 200 άτομα από γενική και 300 από ειδικές... Μη κολλάς στα νούμερα τυχαία είναι... Αλλά σου ξαναλέω εξαρτάται από πόσους θα κόψει
GAMEASGEW έγραψε:Παιδια τα πραγματα ειναι απλα οποιος εχει μεσον περναει οποιος δεν εχει κοβεται... και στο υψος θα περασουν ακομα και με 1.67 αν εχουν μεσον αν δεν εχουν τιποτα... σιγουρα θα κοπουν και ατομα γιατι ετσι πρεπει αλλα θα κοπουν οι μη βυσματιες, παντως και με 1.69 χωρις μεσον εχτες περασε παιδι, πολυ χαλαρα
παντως και με 1.69 παιδι περασε χωρις μεσον, πολυ χαλαραGAMEASGEW έγραψε:Παιδια τα πραγματα ειναι απλα οποιος εχει μεσον περναει οποιος δεν εχει κοβεται... και στο υψος θα περασουν ακομα και με 1.67 αν εχουν μεσον αν δεν εχουν τιποτα... σιγουρα θα κοπουν και ατομα γιατι ετσι πρεπει αλλα θα κοπουν οι μη βυσματιες
Επειδή μάλλον έχετε μπερδευτεί μερικοί, είναι προφανές πως δε σου λένε εκείνη τη στιγμή αν πέρασες ή αν κόπηκες. Αυτό θα φανεί στους πίνακες μετά. Η δουλειά τους είναι απλά να σε υψομετρησουν. Και 1.60 να είσαι δε θα σου πουν τίποτα, θα κάνουν κανονικά τη δουλειά τους. Συνεπώς τα περί βυσμάτων που πιπιλιζετε συνέχεια εδώ μέσα σαν καραμέλα, κατά τη γνώμη μου δεν ευσταθούν. Φιλικά πάντα, καλή συνέχεια σε όλους
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες