Ελέγχουν εκεί όπως και τατουSpartacuss έγραψε: Αναγράφει κάπου η προκυρηξη για ΔΜΣ και τέτοια; ή το προσμετρατε στη "άρτια σωματική διάπλαση";
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 9
Ωραία όλα αυτά αλλά αν κάποιος έχει πολύ μυική μάζα αλλά είναι τέρμα αθλητικός με χαμηλό ποσοστό λίπους, πάλι ο ΔΜΣ θα τον βγάλει παχύσαρκο. Δεν έχει νόημα πιστεύω.
Εντάξει έχουν μάτια και βλέπουν, αν είσαι κομμάτια fit όμως όχι πορτιέρης θεωρώ πως δεν θα σε κόψουν και αν θυμάμαι καλά κάποιος εδώ ανέφερε ότι κοιτάνε και περίμετρο μέσης αν ξεφύγει ο ΔΜΣ
Ρε παιδιά επαγγελματικά στίβο κάνω δεν νομίζω να με κόψουν χαχαχ είμαι στα όρια μέσα! λοιπον φωτογραφία σε όλες τις εξετάσεις έτσι; Τις έκανα Παρασκευή όλες
Μην σας αγχώνει ρε παιδιά ηρεμήστε αυτό είναι το λιγότερο! Θα κοιτάξουν ΔΜΣ που δεν είναι τίποτα για Τάτου που πάλι δεν λένε τίποτα και αν μπορείς να κανείς κάποιες κινήσεις μετά χέρια κλπ κλπ που πάλι δεν είναι τίποτα. Όλα καλά θα πάνε το κυριότερο είναι να είστε στα όρια μέσα στα αθλήματα όλα τα αλλά ευκολα
Παιδιά καλησπέρα!! Σχετικα με τα τατουαζ... Στην προκηρυξη δεν αναγράφει πουυθενα οτι δεεεν επιτρεπονται. Οποτε προφανως, επιτρέπονται... Μπορει να μου απαντησεικαποιος που να ειναι αμεσα γνωστης; εννοω καποιος που να ξερει κατι συμφωνα με τα ισχυοντα μετρα, οχι με το τι ισχυε 10προκηρυξεις πριν!!! Ευχαριστώ
Takis7 έγραψε:Ρε παιδιά επαγγελματικά στίβο κάνω δεν νομίζω να με κόψουν χαχαχ είμαι στα όρια μέσα! λοιπον φωτογραφία σε όλες τις εξετάσεις έτσι; Τις έκανα Παρασκευή όλες
Ρε Τάκη δώσε μας κανένα tip για τα 100 και 2000 μέτρα!
Γενικά τα τατουαζ σύμφωνα με τον κανονισμό του ΛΣ απαγορεύονται να είναι σε εμφανές σημείο το οποίο είναι διακριτό με την καλοκαιρινή στολή. Εγώ απ ότι είδα στους σημαιοφόρους υπήρξαν άτομα με τατουαζ αλλά όχι κάτι τρελό μανίκια κλπ δεν είδα να είχαν θέμα. Εσυ έχεις; Αν ναι που αν επιτρεπεταιAlex_pole έγραψε: Παιδιά καλησπέρα!! Σχετικα με τα τατουαζ... Στην προκηρυξη δεν αναγράφει πουυθενα οτι δεεεν επιτρεπονται. Οποτε προφανως, επιτρέπονται... Μπορει να μου απαντησεικαποιος που να ειναι αμεσα γνωστης; εννοω καποιος που να ξερει κατι συμφωνα με τα ισχυοντα μετρα, οχι με το τι ισχυε 10προκηρυξεις πριν!!! Ευχαριστώ
Φίλε μ από εμπειρία που έχω δει σε αυτους που γυμνάζω στο στίβο , είναι δύσκολο ακόμα και το 1000αρι, ότι και να σ πω θέλει προετοιμασία μηνών! Το μόνο που μπορείς να κανεις διαλειμματικες310LELE έγραψε:Takis7 έγραψε:Ρε παιδιά επαγγελματικά στίβο κάνω δεν νομίζω να με κόψουν χαχαχ είμαι στα όρια μέσα! λοιπον φωτογραφία σε όλες τις εξετάσεις έτσι; Τις έκανα Παρασκευή όλες
Ρε Τάκη δώσε μας κανένα tip για τα 100 και 2000 μέτρα!
Σ ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση και κατατοπιστικη απάντηση. Εχω, ναι. ωστοσο δν ειναι σε εμφανη σημεια ουτε με καλοκαιρινή, ουτε με χειμερινή στολη. Ειναι στον κορμο κ πολυ ψηλα στα πόδια.
Σ ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση και κατατοπιστικη απάντηση. Εχω, ναι. ωστοσο δν ειναι σε εμφανη σημεια ουτε με καλοκαιρινή, ουτε με χειμερινή στολη. Ειναι στον κορμο κ πολυ ψηλα στα πόδια.
- anamenwntes
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Π. Δ 11/2014 (φεκ α' 17), όπως στη ΣΜΥΝ:
4. Για όλες τις κατηγορίες της παραγράφου 1 του άρθρου 4, ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) αυτών, δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του/της υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, για μεν τους άνδρες πρέπει να βρίσκεται από 19 έως και 27 Kgr/m και για τις γυναίκες πρέπει να βρίσκεται από 18 έως και 25 Kgr/m.
Πρέπει να είσαι εντός ορίων στο ΔΜς, δηλαδή μέχρι 27.Είτε είσαι γυμνασμένος είτε με κοιλιά δεν πρέπει να το ξεπεράσεις.
Τα τατουάζ απαγορεύονται. Αν έχεις μόνο γνωστό περνάς,αλλά έχει και πρόεδρο ΑΣΕΠ που θα το δει.
Παράδειγμα:
Α' Υποψήφιος - Γυμνασμένος 1,86cm 95 Kg = ΔΜΣ 27,45
Β' Υποψήφιος - Με κοιλιά 1,86cm 95 Kg = ΔΜΣ 27,45
Θα περάσουν τον γραμμωμένο και θα κόψουν τον χοντρούλη (εμφανισιακώς) ;> > >
Τα όρια υπάρχουν για να κόβονται υποψήφιοι... Είναι σαν ΝΟΜΟΣ.
Υ. Γ. Αν κάποιος ήθελε να μπει σε σώματα ασφαλείας, έπρεπε να σκεφτεί ότι δεν κάνει να βαρέσει ταττού ή να ξεπερνάει το ΔΜΣ ακόμη και γυμνασμένος να είναι. Τόσοι είμαστε που θέλουμε να κάνουμε ταττού και δεν το επιτυγχάνουμε.\
Καλή επιτυχία σε όλους/ες.
4. Για όλες τις κατηγορίες της παραγράφου 1 του άρθρου 4, ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) αυτών, δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του/της υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, για μεν τους άνδρες πρέπει να βρίσκεται από 19 έως και 27 Kgr/m και για τις γυναίκες πρέπει να βρίσκεται από 18 έως και 25 Kgr/m.
Πρέπει να είσαι εντός ορίων στο ΔΜς, δηλαδή μέχρι 27.Είτε είσαι γυμνασμένος είτε με κοιλιά δεν πρέπει να το ξεπεράσεις.
Τα τατουάζ απαγορεύονται. Αν έχεις μόνο γνωστό περνάς,αλλά έχει και πρόεδρο ΑΣΕΠ που θα το δει.
Παράδειγμα:
Υ. Γ. Αν κάποιος ήθελε να μπει σε σώματα ασφαλείας, έπρεπε να σκεφτεί ότι δεν κάνει να βαρέσει ταττού ή να ξεπερνάει το ΔΜΣ ακόμη και γυμνασμένος να είναι. Τόσοι είμαστε που θέλουμε να κάνουμε ταττού και δεν το επιτυγχάνουμε.\
οι σημαιοφοροι με τα τατουαζ περασανε.Alex_pole έγραψε:Σ ευχαριστώ παρα πολυ για την αμεση και κατατοπιστικη απάντηση. Εχω, ναι. Ωστοσο δν ειναι σε εμφανη σημεια ουτε με καλοκαιρινή, ουτε με χειμερινή στολη. Ειναι στον κορμο κ πολυ ψηλα στα πόδια.
δεν υπαρχει κανενα θεμα
Και επειδή βλέπω αρκετά άτομα εδώ να θέλουν να αποθαρρύνουν τους υποψήφιους χωρίς να καταλαβαίνω τον λόγο και το κέρδος τους. Επειδή το πας βάση κανονισμών συμφωνώ για τον ΔΜΣ απόλυτα απλά 6. Το προσωπικό του Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. δεν επιτρέπεται να φέρει δερματοστιξία (τατουάζ), ή οπές από διάτρηση σώματος (piercing), εφόσον αυτές είναι εξωτερικά εμφανείς, κατά την περιβολή της στολής. Σε κάθε περίπτωση, το προσωπικό του Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. δεν επιτρέπεται να φέρει δερματοστιξία με απεικονίσεις, οι οποίες εκ του περιεχομένου τους, αίρουν την ουδετερότητα του, η οποία επιβάλλεται από το Σύνταγμα, ή προκαλούν κατά τέτοιο τρόπο, ο οποίος δεν συνάδει με την ιδιότητα και τα καθήκοντά του, ή περιλαμβάνουν μηνύματα διακρίσεων, μίσους ή βίας κατά προσώπου, ή ομάδας προσώπων, που προσδιορίζονται με βάση τη φυλή, το χρώμα, τη θρησκεία, τις γενεαλογικές καταβολές, την εθνική ή εθνοτική καταγωγή, το σεξουαλικό προσανατολισμό, την ταυτότητα φύλου ή την αναπηρία.anamenwntes έγραψε: Π. Δ 11/2014 (φεκ α' 17), όπως στη ΣΜΥΝ:4. Για όλες τις κατηγορίες της παραγράφου 1 του άρθρου 4, ο Δείκτης Μάζας Σώματος (ΔΜΣ) αυτών, δηλαδή το πηλίκο του σωματικού βάρους του/της υποψηφίου σε χιλιόγραμμα προς το τετράγωνο του ύψους του/της σε μέτρα, για μεν τους άνδρες πρέπει να βρίσκεται από 19 έως και 27 Kgr/m και για τις γυναίκες πρέπει να βρίσκεται από 18 έως και 25 Kgr/m.
Παράδειγμα:
- anamenwntes
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 5
Lef, είχαν γνωστούς και περάσανε. Αν ένας υποψήφιος δει ταττούαζ σε άλλον υποψήφιο και διαμαρτυρηθεί νομικά, τότε θα τον κόψουν.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες