Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
Άβαταρ μέλους
nick521
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από nick521 »

Γνωστός μου στην προηγούμενη προκήρυξη δεν πήγε επειδή πίστευε πως δεν είχε πιθανότητες... έλα που μετά πήρανε κι άλλους και θα έμπαινε... ΠΑΙΔΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΕ ΟΛΟΙ
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 79

Δημοσίευση από Takis7 »

Καλά παιδιά από κερκυρα θα ξεκινήσω... υπάρχει πιθανότητα να έχουν δηλώσει αρκετοί από τους σημαιοφόρους στη γενική λιμενοφυλάκων; πολλά τα μόρια... όντως 150 περίπου είναι γυναίκες αλλά και πάλι δεν λέει κάτι
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

Ευχαριστώ για τη στήριξη
Takis7
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Takis7 »

Αποτι έμαθα έκοψαν αρκετούς-ες ακόμα κ με 169,6, όπως κο στα αγωνίσματα έγινε μακελειό αλλλαααα και παλιι... παίζουν με το άγχος μας στο υπουργείο
Luci7
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 8

Δημοσίευση από Luci7 »

Παιδιά, εγώ είμαι από βόρεια Ελλάδα και σκέφτομαι τελικά να μην κατέβω. Δεν είναι καιροί για να δώσουμε 200+ ευρώ για αεροπορικά+διαμονή+διατροφή τη φορά, πόσο μάλλον σε μια χώρα που δεν υπάρχει αξιοκρατία και διαφάνεια. Επίσης, σκέφτομαι πόσο μεγάλη θα είναι η απογοήτευση μου όταν θα έχω ξοδέψει πολύ χρόνο και κόπο για να πάρω άδειες από τη δουλειά, ώστε να μπορέσω να κατέβω. Δυστυχώς, οι πιθανότητες δεν είναι για ΟΛΟΥΣ ιδιες!
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Second »

Luci7 έγραψε: Παιδιά, εγώ είμαι από βόρεια Ελλάδα και σκέφτομαι τελικά να μην κατέβω. Δεν είναι καιροί για να δώσουμε 200+ ευρώ για αεροπορικά+διαμονή+διατροφή τη φορά, πόσο μάλλον σε μια χώρα που δεν υπάρχει αξιοκρατία και διαφάνεια. Επίσης, σκέφτομαι πόσο μεγάλη θα είναι η απογοήτευση μου όταν θα έχω ξοδέψει πολύ χρόνο και κόπο για να πάρω άδειες από τη δουλειά, ώστε να μπορέσω να κατέβω. Δυστυχώς, οι πιθανότητες δεν είναι για ΟΛΟΥΣ ιδιες!
Μην το λες αυτό δε θα μετρήσει καθόλου το βισμα. Στους σημαιοφόρους δεν μέτρησε το ξέρω από γνωστούς ήταν όλα καθαρά και τίμια. Έχει πεσει πολύ κράξιμο για το σώμα σε αυτό το κομμάτι. Τελείωσαν αυτά. Υπάρχουν οι ενστάσεις πέρασε μόνο όποιος άξιζε
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

ΜΕΚS έγραψε:
310LELE έγραψε:Παιδιά μη το βάζετε κάτω κανείς δε ξέρει τι σχέδιο θα έχει ο Θεός για τον καθένα μας, να σφίξετε δόντια και πορτοφόλι και να κατεβείτε καλύτερα να μετανιώνεις για κάτι που έκανες παρά για κάτι που δεν έκανες γιατί αυτό το αν θα σας στοιχειώνει για καιρό.
Α ρε φίλε ποσο σε παω

ΜΕΚΣ ότι λέω στον εαυτό μου λέω κ εδώ. Δεν θα τα παρατήσω και δεν θα παραχωρήσω απλόχερα τη θέση μου, θα παλέψω και ότι βγει. Γτ όπως και ο τακαρος το θέλω κ εγώ από μικρός το λιμενικό. Αν δεν περάσω θα ξέρω ότι τουλάχιστον έκανα ότι μπορούσα. ΟΛΟΙ αυτό να κάνετε
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

Συμφωνώ απόλυτα κ εγώ με τον λελε
Lina91
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 84

Δημοσίευση από Lina91 »

Luci7 έγραψε: Παιδιά, εγώ είμαι από βόρεια Ελλάδα και σκέφτομαι τελικά να μην κατέβω. Δεν είναι καιροί για να δώσουμε 200+ ευρώ για αεροπορικά+διαμονή+διατροφή τη φορά, πόσο μάλλον σε μια χώρα που δεν υπάρχει αξιοκρατία και διαφάνεια. Επίσης, σκέφτομαι πόσο μεγάλη θα είναι η απογοήτευση μου όταν θα έχω ξοδέψει πολύ χρόνο και κόπο για να πάρω άδειες από τη δουλειά, ώστε να μπορέσω να κατέβω. Δυστυχώς, οι πιθανότητες δεν είναι για ΟΛΟΥΣ ιδιες!
Λούσι υπάρχει διαφάνεια παντού! οντως υπάρχουν έξοδα και δουλειές στη μέση αλλά δεν βαριέσαι. Τακη7 όλα ρευστά είναι! Όλα παίζονται γιατί όντως κοβουν και για μισό πόντο και τα αθληματα δεν είναι εύκολο να τα δόσεις όλα σε μια μέρα καθως και τα 1000μ, μήκος,100 είναι δυσκολα αν δεν έχεις προπονηθεί μήνες βάλε και τη κούραση που θα έχεις για να πας στη πισίνα μετά, όποτε καταλαβαίνεις ότι μπορεί να έχεις πιθανότητες! Όλα είναι θεού θέλοντος
katadromeas12
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από katadromeas12 »

Καλημέρα παιδιά! Τώρα στην υψομετρηση χρειάζεται να πάμε και εξετάσεις;
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από JimA »

Οχι φιλε μετα στα υγειονομικα αυτο
katadromeas12
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 13

Δημοσίευση από katadromeas12 »

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου για την πληροφορία!!
Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

Να σαι καλα, καλες προπονησεις!!
Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

Και μιας και ειπα για προπονησεις να ενα αποτελεσματικοτατο προγραμμα για ελξεις. Διαβαστε το οσοι δεβ το διαβασατε απο τις ειδικες. Α και να παιρνετε καμμια 50 κοιλιακους πριν τον υπνο και μολις ξυπνησετε. Αυτο σε συνδυασμο με το στρωσιμο ειναι δεκα φορες πιο τονωτικο απ ενα καλο γα#%##%σι!!!
Άβαταρ μέλους
JimA

Δημοσίευση από JimA »

https://tolmwnnika.blogspot.com/2014/02/blog-post_27.html?m=0
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες