Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Έχει πάρει κανεις τηλ, να δούμε ποτε θα ξεκινήσουν και ποτε θα βγουν τα αποτελέσματα τα τελικά Τν σημαιοφόρων ;
- JimA
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 22
Δεν ρωτησα για σημαιοφορους αλλα παντως απαντηση καμμια
Κατάλαβα... ευχαριστώ
- JimA
Υπομονη θελει το πραγμα αδερφε
Αν θελησουν να μας δώσουν ακριβώς 1 βδομάδα για να μαζευτουμε όπως έγινε την πρωτη φορα λογικά η ανακοινωση θα βγει 25 ή 24 του μήνα που θα έχουν ανοίξει τα πλοια. Δική μου υπόθεση παντα. Επισης, στις πανελλήνιες γράφει οτι μέχρι 10/6 θα έχουν βγάλει πινακα με αυτους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικα και μέχρι 24/6 θα έχει αναστηθεί ο τελικός πινακας για παραπομπη σε ΠΚΕ. Δεν ξέρω αυτό αν σημαίνει για τους σημαιοφόρους ότι θα βγάλουν συντομα αποτελεσματα πριν τις ημερομηνίες ή μετά το περας.
Άσχετο, εμείς ναι είχαμε χρόνο. Τα παιδιά των πανελληνίων τι θα προλάβουν τώρα να κάνουν όσο αφορά τα αθλήματα ;ΜΕΚS έγραψε: Αν θελησουν να μας δώσουν ακριβώς 1 βδομάδα για να μαζευτουμε όπως έγινε την πρωτη φορα λογικά η ανακοινωση θα βγει 25 ή 24 του μήνα που θα έχουν ανοίξει τα πλοια. Δική μου υπόθεση παντα. Επισης, στις πανελλήνιες γράφει οτι μέχρι 10/6 θα έχουν βγάλει πινακα με αυτους που έχουν ελλιπή δικαιολογητικα και μέχρι 24/6 θα έχει αναστηθεί ο τελικός πινακας για παραπομπη σε ΠΚΕ. Δεν ξέρω αυτό αν σημαίνει για τους σημαιοφόρους ότι θα βγάλουν συντομα αποτελεσματα πριν τις ημερομηνίες ή μετά το περας.
- JimA
Ε και τα παιδια αυτα ειχανε χρονο. Δεν περιμεναν να βγει η προκηρυξη.
Εννοώ με τον κορονοιο κλπ γτ έχουν κ το διάβασμα..JimA έγραψε: Ε και τα παιδια αυτα ειχανε χρονο. Δεν περιμεναν να βγει η προκηρυξη.
Λογικά τα παιδια όπως και εμείς ειχαν χρόνο. Γιατί εκείνα είχαν διάβασμα ναι το οποίο πολλα είχαν ξεκινήσει από Β λυκείου και γνώριζαν και ημερομηνίες (χονδρικά) και αθλήματα και τα παντα. Εμείς είμαστε στην αναμονή μήνες και η διαδικασία παρατεινεται από μήνα σε μηνα πολλοι επίσης μπορεί να δουλευαν και να έκαναν προπονηση. Δεν νομίζω ότι τα παιδια θεωρουνται άδικημενα συγκριτικά με εμάς
- JimA
Τα παιδια δεν αδικουνται σε σχεση με μας αν και συμμετεχουν σε μια αδικη διαδικασια που πεταει πολλα φιλοτιμα παιδια εξω απο τα σωματα...
-
- Posts in topic: 106
Γιατί είναι άδικη;JimA έγραψε:Τα παιδια δεν αδικουνται σε σχεση με μας αν και συμμετεχουν σε μια αδικη διαδικασια που πεταει πολλα φιλοτιμα παιδια εξω απο τα σωματα...
Φυσικά! Ωστοσο, το ίδιο θα μπορουσε να ισχυει για τα παιδια της δικής μας προκηρυξης που δεν είχαν δίπλωμα ταχύπλοου, γνώση ξένων γλωσσων, πτυχιο , διπλωμα υπολογιστη και τα σχετικά και που πολλες φορες η έλλειψη απόκτησης τους έχει να κάνει με οικονομικούς παραγοντες και παρ ολα αυτα ειχαν μεράκι για τον Λιμενικό. Παντου θα υπάρχουν αδικίες δυστυχώςJimA έγραψε:Τα παιδια δεν αδικουνται σε σχεση με μας αν και συμμετεχουν σε μια αδικη διαδικασια που πεταει πολλα φιλοτιμα παιδια εξω απο τα σωματα...
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Καλησπερα. Ξερουμε ποσο περιπου καιρο ειναι η εκπαιδευση και που ακριβως γινεται; Επισης στο καθε νησι υπαρχουν συγκεκριμενες θεσεις και δηλωνεις 2-3 επιλογες; Ευχαριστω
- JimA
Καταρχας για μενα οι πανελληνιες ειναι αδικες γιατι δεν αποτελουν αντικειμενικο κριτηριο ετσι οπως ειναι για να μπει κανεις δηλαδη αν εγω παπαγαλιζω καλα μπορω να μπω νομικη, φιλοσοφικη αλλα και αστυνομια για να εχω εισοδημα. Και ειναι τοσες λιγες οι θεσεις που θα μεινουν εξω παιδια σκληραγωγημενα και υπερπροθυμα επειδη δεν παπαγαλισαν καλα το κεφαλαιο με τους σιδηροδρομους. Οσον αφορα την προκηρυξη με μορια για εμενα ειναι πιο δικαιη γιατι αξιολογεισαι με βαση την κατοχη σε ξενη γλωσσα, την γνωση πληροφορικης , την υπηρεσια σε μοναδες του στρατου οπου σου μαθαινουν να εισαι πιο πειθαρχημενος κλπ. Και το παραλογο ειναι οτι παιρνουν μονο 200 αντι για χιλιους αλλιως ενα παιδι με απολυτηριο ειδικων δυναμεων ,lower και ενα 17 μεσο ορο μια χαρα εστεκε μεσα σε προκηρυξη με μορια.
- JimA
Replacement νομιζω καποιος το προανεφερε σε προηγουμενη σελιδα να ξες
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης