1000, μήκος, ύψος, σφαίρα,100, κολύμπι... αυτή ήταν η σειρά μαςLina91 έγραψε: Η σειρά αγωνισμάτων στους σημαιοφόρους ποια ήταν;
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
το ύψος Σχετικά εύκολο; με φορά ότι θέλετε εσείς;
Καλησπέρα σας. Με τις υγειονομικές τι να κάνουμε που τις είχαμε κάνει πριν 3μηνες και τώρα δεν ισχύουν; να τις ξανακάνουμε η να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει; γιατί θέλουν και αυτές χρόνο ραντεβού στ νοσοκομειο κτλ αν δεν πας έξω λόγω χρημάτων
Και οι δικές μου έληξαν. Λέω να περιμένω μέχρι να βγει ανακοίνωση μήπως δώσουν κάποια παράταση αντι για τρίμηνο λόγω της κατάστασηςXristinab έγραψε: Καλησπέρα σας. Με τις υγειονομικές τι να κάνουμε που τις είχαμε κάνει πριν 3μηνες και τώρα δεν ισχύουν; να τις ξανακάνουμε η να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει; γιατί θέλουν και αυτές χρόνο ραντεβού στ νοσοκομειο κτλ αν δεν πας έξω λόγω χρημάτων
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Καλησπέρα παιδιά ξερει κανείς με σιγουριά τι παίζει με τους ειδικούς φρουρούς που είναι στον διαγωνισμό μας είναι καμία 12αρια άτομα στους πρώτους 100... Απο ότι ρώτησα ειδικό φρουρό συγγενή μου μου είπε ότι δεν έχουν δικαίωμα να συμμετεχουν...
12 άτομα; Για γενική μιλάς η ειδικές δυνάμεις;
Από την στιγμή που δήλωσαν και πέρασαν σχολείο δεν έχουν δικαίωμα να φύγουν και να πάνεε σε άλλο σώμα Άσε που πολλοί από αυτούς δεν θέλουν να φύγουν πλέον κι εγώ έχω φίλο που είναι ειδικός φρουρός... και οι δύο κατηγορίες θα έχουν τέτοιους
Μερικά παιδιά που έκαναν τα χαρτιά τους και στις 2 προκηρύξεις, δεν είναι ειδικοί φρουροί, απλά πέρασαν και εκεί και αποφάσισαν για δικούς τους λόγους να μην πάνε. Φιλικά
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Για ειδικές δυνάμεις το έψαξα εγώ...
hellenic_ranger έγραψε:Για ειδικές δυνάμεις το έψαξα εγώ...
Φίλε δηλαδή 12 προσληφθέντες φρουροί είναι στους πρώτους 100 των ειδικών δυνάμεων; Έχεις και την κλίμακα, δηλαδή 5 1-63 7 64-100 πχ.
Παιδιά δεν έχει σημασία εάν δεν είσαι τρικτεκνοι- πολύτεκνος πλέον μέχρι και ο 120 έχει φοβερές πιθανότητες να μπεις ο 150 έχει καλές πιθανότητες... παντα για ειδικές δυνάμεις για γενική κατηγορία δεν τ έχω ψάξει
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Απο 1-63 7 άτομα και απο 64-100 4 άτομα συν ένα παιδί που έχει περάσει στους σημαιοφόρους
Σε ευχαριστώ πολύ !! δεν ξέρω αν θα δώσουν παράταση μακάρι έλεγα να τις ξανακάνω αλλά μην το κάνω πάλι άδικα αν πάμε σεπτεμρβη δεν ξέρω μακάρι να γίνει τώρα ο διαγωνισμός Ιούνιο
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 36
Ποσοι απο τα 12 παιδια των ΕΦ εχουν τριτεκνια-πολυτεκνια?
Πανελλήνιες 2020 (με επιφύλαξη) 1. Ο αριθμός εισακτέων στη Σχολή Δοκίμων Σημαιοφόρων Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. καθορίζεται σε τριάντα (30).2. Ο αριθμός εισακτέων στη Σχολή Δοκίμων Λιμενοφυλάκων Λ. Σ. - ΕΛ. ΑΚΤ. καθορίζεται σε εκατό (100).
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες