ΜΕΚS έγραψε:Πήρα τηλέφωνο και εγώ. Η απάντηση ήταν ότι περιμενουν να δουν τι θα γίνει με τις μετακινήσεις από τα νησιά αλλιώς ανακοίνωση δεν μπορουν να βγάλουν. Επίσης θα προσπαθήσουν να αποφυγουν να πεσουν μαζί με πανελληνιες λόγω εγκαταστάσεων.
Είναι αδύνατο να μην πέσουμε μαζί τους εφόσον πούμε ότι ξεκινήσουν οι διαδικασίες από 1/6 σε ένα μήνα δεν τελειώνουμε με τίποτα.
Τι να σας πω. Έτσι ειπαν οτι θα ήθελαν να το αποφυγουν γιατί που θα πανε τόσα ατομα; Έχει βάση, το Λιμενικό έχει γίνει της μόδας ως καινουργια σχολή φανταστείτε ποσα παιδια θα πανε να δώσουν τα σχετικά. Εδώ 800 άτομα κάλεσαν και πόσες μέρες για υψομετρηση...
Ο διαγωνισμός είναι μια απογοήτευση είτε είσαι στους πρώτους 100 είτε στους 200 . Τόσο ταλαιπωρία για να πας σε ένα ξερό νησί και να παίρνεις 800 ευρώ και να τρως π... α κάθε μέρα. Ντροπή
Gakhs2580 έγραψε:Ο διαγωνισμός είναι μια απογοήτευση είτε είσαι στους πρώτους 100 είτε στους 200 . Τόσο ταλαιπωρία για να πας σε ένα ξερό νησί και να παίρνεις 800 ευρώ και να τρως π... α κάθε μέρα. Ντροπή
Gakhs2580 έγραψε:Ο διαγωνισμός είναι μια απογοήτευση είτε είσαι στους πρώτους 100 είτε στους 200 . Τόσο ταλαιπωρία για να πας σε ένα ξερό νησί και να παίρνεις 800 ευρώ και να τρως π... α κάθε μέρα. Ντροπή
Εκτός κι αν ζεις ήδη σε νησι...
Καλά δεν σε πάνε στο νησί προτίμησης σου όλα τ ψάχνουν μπορεί να είσαι Ρόδο! δηλαδη εγώ που είμαι από Σύρο μπορεί να με πάνε Μύκονο δεν θα νοικιασω κ πάλι; ναι δεν συμφέρει για ένα 1000αρικο μισθό εγώ τ τελευταίο διάστημα το σκέφτομαι να μην πάω
Takis7 έγραψε:Ρε παιδιά εξετάσεις αίματος μας κάνουν και εκεί; Δλδ μπορούν να μας βρουν αν έχουμε πάρει κάποια παράνομη ουσία για τα αθληματα όπως κρεατινη κτλπ!
Κρεατίνη είναι παράνομη ουσία; Εκτός αν παίρνεις αναβολικά...
Μόνο τα μεταφορικά για να πας 2 φορές Αθήνα εάν δεν είσαι από εκείνη την περιοχή είναι 400 ευρώ πάνω κάτω και κάνεις δεν είναι σίγουρος ότι θέση και να είναι πως θα τον πάρουν
Καλύτερα σεκιούριτι για 600 ευρώ,12ωρα και χωρίς ένσημα.
Τρία πουλάκια κάθονταν.
Πλακωθείτε στις προπονήσεις και αφήστε τις *****.
ΥΓ: Σε νησιά θα πάτε ΌΛΟΙ! Και όταν λέω όλοι εννοώ μέχρι και οι βάτραχοι που ονειρεύονται ΜΥΑ και Αθήνες
Οι ΜΥΑδες έχουν πάρει σπίτια με δάνεια και σκορπίζονται σε όλη την Αττική και δεν αποχαρακτηρίζονται με τίποτα.
Δεν περίμεναν 20-30 ατσαλάκωτα κωλόψαρα να έρθουν να τους πάρουν τις δουλειές. Για ***** τους έχετε;
Τα γράφω αυτά γιατί μου στέλνουν διάφορα μαργαριτάρια ορισμένοι ανυποψίαστοι.
Αυτά με αγάπη και καλή επιτυχία σε όλους και κυρίως στους άρρενες υποψήφιους των ειδικών δυνάμεων που θα κάνουν να δουν ΣΕΑΛΣ λίγο πριν την αποστρατεία (δυστυχώς).
Α ρε δυκ πόσο αλήθεια είναι αυτά που λες... Δυστυχώς όλα τα σώματα Κ ο στρατός έχουν γίνει μικρογραφία της κοινωνίας και η κρίση έχει εισβάλει παντού... τα ίδια και εδώ απλά με έναν μόνιμο μισθό... είσαι μάγκας ξέρεις τι λές!!!
Παιδια υπομονη το καλυτερο πραγμα ειναι να χαλαρωσουμε λιγο γιατι σφιχτηκαμε ψυχικα πολυ τελευταια και να γυμναζομαστε ο καθενας για την προκηρυξη του. Και στο φορουμ μια φορα την ημερα θελει και μετα κλεισιμο το κινητο , υπολογιστης κλπ. Γυμναστικη καργα ολοι!!!
Εκτός κι αν ζεις ήδη σε νησι...
Καλά δεν σε πάνε στο νησί προτίμησης σου όλα τ ψάχνουν μπορεί να είσαι Ρόδο! δηλαδη εγώ που είμαι από Σύρο μπορεί να με πάνε Μύκονο δεν θα νοικιασω κ πάλι; ναι δεν συμφέρει για ένα 1000αρικο μισθό εγώ τ τελευταίο διάστημα το σκέφτομαι να μην πάω
Όταν ζεις παραμεθόριο και ζητήσεις να πας παραμεθόριο, το θεωρώ σχεδόν απίθανο να μη σε πάνε όμως