Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
https://diavgeia.gov.gr/decision/view/%CE%A9%CE%A31%CE%9C4653%CE%A0%CE%A9-%CE%9A54
Είχε βγει αυτή η ανακοίνωση στο υπουργειο για τον ιματισμό 255 Λιμενοφυλάκων. Φανταζομαι ότι αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στους 155 της προκήρυξης και στους 100 των πανελληνιων.(αν πάρει και φέτος 100, όπως έκανε περισυ). Οπότε, είναι λίγες οι πιθανότητες να πάρει επιλαχοντες από την παρούσα προκήρυξη με υπουργική απόφαση, ας ελπίσουμε για το αντίθετο.
Είχε βγει αυτή η ανακοίνωση στο υπουργειο για τον ιματισμό 255 Λιμενοφυλάκων. Φανταζομαι ότι αυτός ο αριθμός αντιστοιχεί στους 155 της προκήρυξης και στους 100 των πανελληνιων.(αν πάρει και φέτος 100, όπως έκανε περισυ). Οπότε, είναι λίγες οι πιθανότητες να πάρει επιλαχοντες από την παρούσα προκήρυξη με υπουργική απόφαση, ας ελπίσουμε για το αντίθετο.
ναι τελη μαιου για να ξεκινησει ο διαγωνισμος αρχες ιουνιου310LELE έγραψε:Ε λογικά μετά τις 20 θα έχουμε νέα εφόσον επιτραπούν και οι μετακινήσεις εκτός νομού!
Οι Οβα ξεκινάνε πάντως 11 Μάη να πηγαίνουν στις επιτροπές. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι αλλά κάτι κύλησε. Τώρα για εμάς δεν ξέρω φημίζονται για την ταχύτητα τον διαδικασιών άλλωστε χαχαχα
marine575 έγραψε:Οι Οβα ξεκινάνε πάντως 11 Μάη να πηγαίνουν στις επιτροπές. Δεν ξέρω αν αυτό σημαίνει κάτι αλλά κάτι κύλησε. Τώρα για εμάς δεν ξέρω φημίζονται για την ταχύτητα τον διαδικασιών άλλωστε χαχαχα
Έως 15/6 έδωσαν παράταση για τις αιτήσεις διάβασα. Πώς ξεκινάνε 11 Μαίου;
310LELE έγραψε:Έως 15/6 έδωσαν παράταση για τις αιτήσεις διάβασα. Πώς ξεκινάνε 11 Μαίου;
https://veteranos.gr/parapebonte-gia-exetasi-355-ypopsifii-ova-ton-ed/?fbclid=IwAR1jKl-Ata_y2CMWlhroFjJsTOhTfpQxn_6OVintmyeGV7CkP-YqaezhJJI
Παιδιά μακάρι να βγάλουν αυτή ή την άλλη βδομαδα κάποια ανακοίνωση... αλλααα τώρα γίνονται οι κρίσεις αξιωματικών ΛΣ που επηρεάζει τη διαδικασία
Τι να πω αυτό το πράγμα δεν το έχω ξαναδεί... δλδ δεν έχουν ανάγκες να καλύψουν τα κενά; στους φρουρούς σε 1 μήνα τα είχαν κάνει όλα με 18 χιλιαδες αιτήσεις... θα δώσουμε μαζί με τα παιδιά από πανελλήνιες δεν εξηγείται αλλιώς...
Δεν έχει να κανει με τις θέσεις... ρώτησα... για τον εφοδιασμό είναι του ΛΣ! Ναι μόνο με υπουργική απόφαση μπορεί να πάρει παραπάνω. ελπιζω να κάνει και δεύτερο δωράκι μετά τους 1500 ΕΦ, που στο ΛΣ υπάρχει σοβαρότερο πρόβλημα και πρέπει να μεριμνήσουν κάποιοι και να βοηθήσουν ώστε να ανεβει ο αριθμός επιτυχόντων σε αυτή τη προκήρυξη... γιατί αν πάνε σε άλλη θα χαθεί χρόνος και παραμονεύουν οι απέναντι και θα κάνουν δυνατό ντου Μετά το καλοκαίρι
Μακάρι ρε φίλε να πάρει παραπάνω και στις δύο κατηγορίες... πολλά Λιμεναρχεία έχουν ελλείψεις έχω ρωτήσει και εγώ
Φίλε μ το είχα αναφέρει, ότι πρέπει να γίνουν οι διαδικασίες νωρίτερα ή μετά τους υποψήφιους πανελληνίων... στην αστυνομία έγιναν πολύ φαστ όλα διότι ήταν προεκλογική δεσμεσυση! απλως επειδή μπαίνουν από το υπουργείο εδώ... πρέπει να το σκεφτούν πολύ σοβαρά και να μην καθυστερήσουν και να πάρουν περισσότερους... που κάτι τέτοιο μυρίζομαι για εσάς
Και κάτι τελευταίο κάποιοι που είχαν δηλώσει για αξιωματικοί, έχουν δηλώσει και στη δικιά σας! οποτε με αυτά που είδα γτ έχω ήμουν αρκετά χαμηλά και βρέθηκα στς πρώτους, Ότι στη Γενική θα μπουν ακόμα και κάποιοι που θα είναι θέση 225!!! Ειδικές δυνάμεις και βατραχ εξίσου δύσκολο θα πέσει κόψιμο γτ θα ανήκουν στς ΕΔ του λιμενικού και θέλουν άτομα... «αθλητές». Καλά στους μουσικούς θα τς σπρώξουν
Υπάρχει περίπτωση να δώσουμε μαζί με τα παιδιά των πανελληνίων αρχές Ιουλίου; Υγειονομικά ύψος και ψυχοτεχνικά είναι κοινά για όλους και τα αθλήματα γενικής, μουσικών και πανελληνίων ίδια.
Από τα 280 άτομα που φώναξε οι 190 νομίζω γυναίκες... πιο κάτω θα πάει η σειρά πιστεύω από 225 που ειπες εσυ...
Όχι! η γενική θα δώσει μαζί με μουσικούς, όπως και οι άλλες δυο κατηγορίες!310LELE έγραψε: Υπάρχει περίπτωση να δώσουμε μαζί με τα παιδιά των πανελληνίων αρχές Ιουλίου; Υγειονομικά ύψος και ψυχοτεχνικά είναι κοινά για όλους και τα αθλήματα γενικής, μουσικών και πανελληνίων ίδια.
Λοιπόν θα πω μια πικρή αλήθεια για τις γυναίκες... το είδα και τώρα με τις διαδικασίες σημαιοφόρων όπως και τι ισχύει γενικά στα σώματα... δεν παίρνουν πάνω από το 10% του συνόλου! αλλα δεν είναι μόνο τι φύλο είσαι αλλά θα σας πω τι με κούρασε και με εκνεύρισε... ότι ήρθαν αρκετοί που δεν είχαν το ύψος και καθυστέρησε η διαδικασία! στο 1000αρι επισης κάτι που θυμήθηκα είναι ότι ενώ το έκανα 3.49 στο garmin fenix μου είπε ο άλλος ότι το εκανα 4 γιαυτο προσέξτεCrocop92 έγραψε: Από τα 280 άτομα που φώναξε οι 190 νομίζω γυναίκες... πιο κάτω θα πάει η σειρά πιστεύω από 225 που ειπες εσυ...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες