Καλημερα παιδιά και καλό μήνα! Εν τω μεταξύ δεν ξέρω αν το παρατήρησες αλλά στο site αναφέρει τις πανελλήνιες, την ειδική μεταχείριση των παιδιών που θέλουν να μπουν με πανελλήνιες για τα αθλήματα όσο αφορά το άνοιγμα σταδίων. Τα παιδιά που θέλουν να εισαχθούν στις σχολές αλλά έχουν μαθησιακές δυσκολίες. Για εμάς κανεις τίποτα πουθενά.. μας έχουν λίγο γραμμένους η μου φαίνεται;Anamenwn έγραψε: Περιμένετε σχετική ανακοίνωση.
Θα φέρετε Γάντια και Μάσκα στις διαδικασίες.
Για δείτε: Συγκρότηση Επιτροπής Εξέτασης Υποψηφίων Χειριστών Ταχυπλόων σκαφών
Ξεκινάνε όλα ξανά...
Καλή Πρωτομαγιά.
Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Και εμείς θα μπορούμε να πάμε στο στάδιο, εφόσον δίνουμε αθλήματα!Περιμένουμε ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ''.
Μόλις ξεκινήσει η υψομέτρηση έχεις 2 βδομάδες καιρό για προπόνηση.
Εννοείται ότι είσαι σε φόρμα και συνεχίζεις την προπόνηση από τότε που ίσχυσαν τα μέτρα (κάμψεις, έλξεις, περπάτημα).
Εννοείται ότι είσαι σε φόρμα και συνεχίζεις την προπόνηση από τότε που ίσχυσαν τα μέτρα (κάμψεις, έλξεις, περπάτημα).
Όχι δεν κατάλαβες. Δεν είπα κάτι γ τα αθλήματα. Λέω απλά ότι δεν λένε τπτ για εμάς πουθενάAnamenwn έγραψε: Και εμείς θα μπορούμε να πάμε στο στάδιο, εφόσον δίνουμε αθλήματα!Περιμένουμε ''ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ''.
Αν ξεκινήσουμε μετά τις 20 Μαίου μπορεί και να έχουμε προλάβει να τελειώσουμε μέχρι αρχές Ιουλίου, αν όλα πάνε καλά βέβαια
Μακάρι ρε λελε310LELE έγραψε: Αν ξεκινήσουμε μετά τις 20 Μαίου μπορεί και να έχουμε προλάβει να τελειώσουμε μέχρι αρχές Ιουλίου, αν όλα πάνε καλά βέβαια
Σίγουρα η όλη διαδικασία απαιτεί την δέουσα προσοχή από το σώμα έτσι ώστε να μην δημιουργηθούν ανεπιθύμητες καταστάσεις. Όσον αφορά την υψομέτρηση πιστεύω με την τήρηση των αποστάσεων και χρήσης μάσκας και γαντιών δεν θα υπάρξει κάποιο ζήτημα. Επίσης και στα υγειονομικά με τήρηση κανόνων ασφαλείας αποστάσεις όχι συνοστισμός στην αναμονή κτλ θα κυλήσουν όλα ομαλά, το ίδιο θεωρώ θα γίνει και στα ψυχοτεχνικά. Το ερωτηματικό είναι ορισμένες αθλητικές δοκιμασίες που θα είναι δύσκολο να τηρηθούν οι αποστάσεις πιο συγκεκριμένα ο δρόμος των 100 1,000 και 2,000 μέτρων αντίστοιχα καθώς επίσης και η κολύμβηση. Τονίζω ότι παραθέτω τη σκέψη μου και μόνο, αν είσαι στη δέκατη σειρά υποψηφίων που βουτάνε (έχουν προηγηθεί πάνω από 60 άτομα που βούτηξαν έφτυσαν μέσα κτλ) θα αισθανθείς ασφάλεια και θα βουτήξεις; Και μην αναφερθείτε στην ορθή χλωρίωση γιατί δεν βλέπω κανένα κολυμβητήριο να ανοίγει σύντομα. Θα τρέξεις με άλλους υποψήφιους σε απόσταση πολύ μικρότερη και από μισό μέτρο; Μέχρι και εγώ που με διαβάζω μου φαίνομαι υπερβολικός, αλλά έτσι όπως μας κατάντησαν δυστυχώς είναι η πραγματικότητα. Καλό μήνα και καλή επιτυχία σε όλους μας ο Θεός μαζί μας!
- hellenic_ranger
- Δεκανέας - ΕΠΟΠ
- Posts in topic: 40
Καλό μήνα παιδιά...310 λελε σωστός φίλε έτσι είναι τα πράγματα Όσο και να μην θελουμε να το δεχτούμε έχουμε φάει πακέτο μεγάλο... Και το αστείο είναι ότι απαγορεύονται και οι συναθροίσεις άνω το δέκα ατόμων αυτό θα εξακολούθηση να υπάρχει σαν απαγόρευση για πολλή καιρό ακόμα...880 άτομα περνάμε πκε θα τραβήξει για ένα δίμηνο και βάλε η όλοι διαδικασία... Μάγκες υπομονή δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι άλλο... Αν και προσωπικά πιστεύω απο την στιγμή που θα ξαναπάρει μπρος η διαδικασία θα έχουμε αρκετό Χρόνο να προετοιμαστούμε για τα αθλήματα με την προϋπόθεση ότι προ κορονοϊού κάναμε προετοιμασία...
Σχετικά με τις μετακινήσεις από τα νησιά για τις διαδικασίες: https://diavgeia.gov.gr/doc/%CE%A9%CE%92314653%CE%A0%CE%A9-%CE%A3%CE%98%CE%9E?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9B5%CE%9E4653%CE%A0%CE%A9-%CE%9C%CE%A5%CE%9C?inline=true
https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%9B5%CE%9E4653%CE%A0%CE%A9-%CE%9C%CE%A5%CE%9C?inline=true
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Anamenwn δηλαδή ποτέ υψομετρηση;
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 79
Λογικα απο ιουνιο παει γιατι πρεπει να ανοιξουν τα λιμανια ωστε να μπορουν να ερθουν απο τα παιδια απο νησια.Εγω θελω να ρωτησω εαν οι 155 ΛΦ θα ειναι για αθηνα όπως λέγανε η για νησια;
Ναι κεντρικό λιμεναρχείο Πειραιά και το απόγευμα ζεα για καφέ και υπηρεσία... Μην σου πω όλοι Β. Α ΑΙΓΑΙΟ... Αθήνα με το κυαλι και με βουλευτή φίλε μόνο
Πας μάλλον αρκετά στη ζεα για τρέξιμο και τα ξέρεις; Όχι μόνο νησιά υποχρεωτικό, το βισμα μόνο στη Μύκονο μπορεί να σε πάει αντί για Ρόδο!
Ποια Αθήνα ρε παιδιά τα νησιά μας αιμορραγούν, θα μας πάρουνε φαλάγγι οι άθεοι ας πάμε και Καστελόριζο!! Εγώ προσωπικά προβλέπω ανακοίνωση μέσα στην εβδομάδα 20-31/5 να καθαρίσουμε με ύψος αν δεν έχουμε καμία έξαρση και προχωράμε.
Nick_pera έγραψε:Πας μάλλον αρκετά στη ζεα για τρέξιμο και τα ξέρεις; Όχι μόνο νησιά υποχρεωτικό, το βισμα μόνο στη Μύκονο μπορεί να σε πάει αντί για Ρόδο!
Όχι δεν τρέχω στη ζέα... Καμία σχέση η περιοχή μου με εκεί

- tsita
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 7
Γιοτομπαλα το 70% εδώ μέσα θα κοπητε στα αθλήματα...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες