Nick_pera έγραψε:Εδώ δεν ξέρω εγώ που έχω ανθρωπους... Αυτό που ξέρω είναι ότι το υπουργείο υπολειτουργεί! Γιαυτο μου έκανε εντύπωση... Εγώ περιμένω τι θα γίνει με τους σημαιοφόρους... Ποτε θα ξεκινήσουμε! Πάντως βλέπω εξελίξεις από Ιούνιο! Επισης πως το βλέπετε το 1000αρι;
με τους σημαιοφορους το εχει τραβηξει πολυ...
απο 13 μαρτη ειναι στον ασεπ
τελικοι πινακες δεν εχουν βγει...
Αυτό δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει με τον ιό. Έχουν στείλει τα παιδιά όπως βγήκε σχετική ανακοίνωση τις ενστάσεις. Θα μπορούσαν να είχαν βγάλει τους τελικούς πίνακες αφού δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία κανενός
Second έγραψε:Δεν ξέρουμε τι παίζει και καθυστερούν. Έχουν κ αυτοί την αγωνία τους αλλά τουλάχιστον έχουν ξεμπλέξει με τα πολλά. Εμείς να δουμε
Να δουμε ναι
Ειδικους φρουρους καμια σχεση
Εδω μεγαλη αναμονη
Αστο. Ειδικοί φρουροί μεγάλο μπαχαλο πέρασαν οποίους να ναι.. το μόνο σωστό ήταν ο χρόνος των διαδικασιών.. επίσης δεν είχαν ΑΣΕΠ πάνω από το κεφάλι τους
Second έγραψε:Αστο. Ειδικοί φρουροί μεγάλο μπαχαλο πέρασαν οποίους να ναι. Το μόνο σωστό ήταν ο χρόνος των διαδικασιών. Επίσης δεν είχαν ΑΣΕΠ πάνω από το κεφάλι τους
Ναι τα ξερω οτι ναι κανανε απο χρονους στα αθληματα και τους πηραν χαμος εγινε.
Δεν τηρηθηκαν οι διαδικασιες
Εγω το ειπα σε σχεση με την ταχυτητα του διαγωνισμου
lef έγραψε:Ναι τα ξερω οτι ναι κανανε απο χρονους στα αθληματα και τους πηραν χαμος εγινε.Δεν τηρηθηκαν οι διαδικασιες
Εγω το ειπα σε σχεση με την ταχυτητα του διαγωνισμου
Καμία σχέση κ εκεί. Μπαμ μπαμ διαδικασίες. Βλέπεις αστυνομία δεν υπάρχουν 200 επιτροπές. Με το που καταθέτεις χαρτιά στα ελεγχουν εκείνη την ώρα αν λείπει κάτι στο λένε και προχωρας
Second έγραψε:Καμία σχέση κ εκεί. Μπαμ μπαμ διαδικασίες. Βλέπεις αστυνομία δεν υπάρχουν 200 επιτροπές. Με το που καταθέτεις χαρτιά στα ελεγχουν εκείνη την ώρα αν λείπει κάτι στο λένε και προχωρας
Μάγκα δεν είπα κάτι τέτοιο!!! άτομα από μέσα, μου απάντησαν δεν ξέρουν γιατί υπολειτουργεί και στη συμεχεια έκανα μια υπόθεση! Και κάτι τελευταίο υπάρχουν ατομα που ξέρουν κόσμο... και λίγα Άτομα εδώ κομπλεξικά που σας δουλεύουν, όποτε μην πετάς κάτι χωρίς να ξέρεις μεγαλε
Nick_pera έγραψε:Για τους λΦ θα τελειώσει η διαδικασία πριν τς εξετάσεις Τν υποψηφίων μέσω πανελλήνιων δηλαδή πρώτη βδομαδα του Ιουλίου!
Για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου πρέπει να ξεκινήσουμε μέσα στο Μάιο σίγουρα λόγω και των ιδιαιτεροτήτων που θα ισχύουν λόγω ιού, δείτε πόσο καιρό έκαναν οι σημαιοφόροι λιγότερα άτομα χωρίς ιδιαιτερότητες. Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μετά δεν γίνεται; Ιούλιο-Αύγουστο δηλαδή.
Nick_pera έγραψε:Για τους λΦ θα τελειώσει η διαδικασία πριν τς εξετάσεις Τν υποψηφίων μέσω πανελλήνιων δηλαδή πρώτη βδομαδα του Ιουλίου!
Για να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου πρέπει να ξεκινήσουμε μέσα στο Μάιο σίγουρα λόγω και των ιδιαιτεροτήτων που θα ισχύουν λόγω ιού, δείτε πόσο καιρό έκαναν οι σημαιοφόροι λιγότερα άτομα χωρίς ιδιαιτερότητες. Να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μετά δεν γίνεται; Ιούλιο-Αύγουστο δηλαδή.
Ποιον ιουλιο; τωρα πλακα κανει
Ιουλιο ουτε αθληματα δεν θα εχουν δωθει...
Σεπτεμβριο με πολυ τυχη θελει να πει και μπερδεψε τους μηνες...
Να υπενθυμισω οτι 10 /2 ειχαν τελειωσει οι σημαιοφοροι και εχουμε 1/5 και πινκας δεν εχει βγει.. μιλαμε για για 45 ατομα εκει...