Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 79
Σωστος ο Freestyler. Ειναι δύσκολο αν σκεφτεις οτι περιμενουμε 1 χρονο για την προκυρηξη σχεδον αλλα τουλαιχστον να παρει παραπανω ατομα και να αξιζε η αναμονη.
Παιδιά καλησπέρα είμαι μέσα στους 90 για ειδικές δυνάμεις τι. πιθανότητες επιτυχίας έχω, Και επίσης από όσο είδα την προκυρηξη για τους σημαιοφόρος αυτοί που είναι τρικτεκνοι και πολυτεκνοι δεν πρέπει να μας απασχολούν διότι θα πάρουν μόνο 15ατομα πολύ μικρό ποσοστό
Καλή επιτυχία! Έχεις πιθανότητες μην απελπίζεσαι χωρίς ακόμη να ξεκινήσουν οι διαδικασίες! Όσο αναφορά τους τρίτεκνους πολύτεκνους που λες δεν σημαίνει ότι θα πάρουν 15 μόνο. Κανονικά διαγωνίζονται όλοι στο τελος ευεργετούντGakhs2580 έγραψε: Παιδιά καλησπέρα είμαι μέσα στους 90 για ειδικές δυνάμεις τι. πιθανότητες επιτυχίας έχω, Και επίσης από όσο είδα την προκυρηξη για τους σημαιοφόρος αυτοί που είναι τρικτεκνοι και πολυτεκνοι δεν πρέπει να μας απασχολούν διότι θα πάρουν μόνο 15ατομα πολύ μικρό ποσοστό
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
D PAP πάντως νομικά προβλέπεται να βγεί καινούργια προκυρηξη το λέει άλλωστε και το νομοσχέδιο μέχρι την αποφοίτησή της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς δύναται να προκυρηχθει διαγωνισμός με μοριοδοτηση για την κάλυψη κενών θέσεων.
Vegeta1993 έγραψε:D PAP πάντως νομικά προβλέπεται να βγεί καινούργια προκυρηξη το λέει άλλωστε και το νομοσχέδιο μέχρι την αποφοίτησή της πρώτης εκπαιδευτικής σειράς δύναται να προκυρηχθει διαγωνισμός με μοριοδοτηση για την κάλυψη κενών θέσεων.
Γι αυτο ακριβως τον λογο συζητηθηκε και στη βουλη Μαρτιο μηνα εν οψει κορονοιου... Ελπιζουμε στην εκδοση νεας προκυρηξης και καλη επιτυχια στους ηδη επιτυχοντες-επιλαχοντες αυτης της προκυρηξης...
Μόλις ανακοινώθηκε από τον υπουργό αθλητισμού ότι οι πισίνες θα λειτουργήσουν σε δεύτερη φάση και μόνο για προπονήσεις ομάδων αθλητών κτλ. Θα μπορούμε να εξεταστούμε στη πισίνα της σνδ, δύσκολο το βλέπω...
Στη θάλασσα δεν μπορείς να πας; Ρε που είναι αυτός που έλεγε ότι θα έχουμε ανακοινώσεις στς 30/4;
Δεν αναφέρομαι στη προπόνηση μας αναφέρομαι στην εξέταση της κολύμβησης όταν με το καλό μας καλέσουν...
Καλά ακόμα δεν το έχεις μάθει ότι αυτοί των εκ των έσω εξαφανίζονται λίγες μέρες μετά;Nick_pera έγραψε:Στη θάλασσα δεν μπορείς να πας; Ρε που είναι αυτός που έλεγε ότι θα έχουμε ανακοινώσεις στς 30/4;
Που ειναι αυτος που ελεγε ειχε πληροφορηση και καλα απο μεσα για ανακοιωση 30 του μηνα;εμεις λεμε απο ιουνιο συνεχεια που δεν εχουμε απο μεσα πληροφορηση αλλα βλεπουμε την κατασταση οπως εξελισεται και με λογικη βγαζουμε ενα πορισμα...
Και επισης να πω οτι για κανενα δεν ειναι ευχαριστο ουτε που παει τοσο πισω ουτε τπτ. Αλλα δυστυχως αυτη ειναι η κατασταση.μακαρι σε ενα μηνα να τελειωναμε αλλα δεν γινεται.
Εδώ δεν ξέρω εγώ που έχω ανθρωπους... αυτό που ξέρω είναι ότι το υπουργείο υπολειτουργεί!!! γιαυτο μου έκανε εντύπωση... εγώ περιμένω τι θα γίνει με τους σημαιοφόρους... ποτε θα ξεκινήσουμε!!! Πάντως βλέπω εξελίξεις από Ιούνιο! επισης πως το βλέπετε το 1000αρι;
Με ατομική προπόνηση στο δρόμο καθημερινά κανεις δεν θα έχει θέμα..Nick_pera έγραψε:Εδώ δεν ξέρω εγώ που έχω ανθρωπους... αυτό που ξέρω είναι ότι το υπουργείο υπολειτουργεί!!! γιαυτο μου έκανε εντύπωση... εγώ περιμένω τι θα γίνει με τους σημαιοφόρους... ποτε θα ξεκινήσουμε!!! Πάντως βλέπω εξελίξεις από Ιούνιο! επισης πως το βλέπετε το 1000αρι;
με τους σημαιοφορους το εχει τραβηξει πολυ...Nick_pera έγραψε:Εδώ δεν ξέρω εγώ που έχω ανθρωπους... Αυτό που ξέρω είναι ότι το υπουργείο υπολειτουργεί! Γιαυτο μου έκανε εντύπωση... Εγώ περιμένω τι θα γίνει με τους σημαιοφόρους... Ποτε θα ξεκινήσουμε! Πάντως βλέπω εξελίξεις από Ιούνιο! Επισης πως το βλέπετε το 1000αρι;
απο 13 μαρτη ειναι στον ασεπ
τελικοι πινακες δεν εχουν βγει...
Αυτό δεν έχω καταλάβει τι σχέση έχει με τον ιό.. έχουν στείλει τα παιδιά όπως βγήκε σχετική ανακοίνωση τις ενστάσεις. Θα μπορούσαν να είχαν βγάλει τους τελικούς πίνακες αφού δεν ήταν απαραίτητη η παρουσία κανενόςlef έγραψε:με τους σημαιοφορους το εχει τραβηξει πολυ...Nick_pera έγραψε:Εδώ δεν ξέρω εγώ που έχω ανθρωπους... Αυτό που ξέρω είναι ότι το υπουργείο υπολειτουργεί! Γιαυτο μου έκανε εντύπωση... Εγώ περιμένω τι θα γίνει με τους σημαιοφόρους... Ποτε θα ξεκινήσουμε! Πάντως βλέπω εξελίξεις από Ιούνιο! Επισης πως το βλέπετε το 1000αρι;
απο 13 μαρτη ειναι στον ασεπ
τελικοι πινακες δεν εχουν βγει...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες