Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Όσο αφορά ΔΜΣ ισχύει... εγώ με ποσοστό 10% κ κάτω λίπους και άλλοι με 19% γιαυτο κόπηκαν! οπως κ για τατουάζ ισχύει σύμφωνα με τ προεδρικό διάταγμα
Παρολ' αυτά η διαδικασία έχει παγώσει και στη σελίδα δεν λένε κάτι για το πότε θα ξεκινήσουν πάλι. Γνωρίζετε εσείς κάτι άλλο;
Ένας φίλος είχε πει στις 30 εδώ στο φόρουμ δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Όλα τα site πάντως τίποτα
Second έγραψε:Ένας φίλος είχε πει στις 30 εδώ στο φόρουμ δεν ξέρω αν ισχύει όμως. Όλα τα site πάντως τίποτα
Ποιες 30 όταν 4 λένε ότι θα ξεκινήσουν να αίρονται τα μέτρα και αν...
Έλα ντε. Είπε γνωρίζει εκ των έσω τώρα τι να σ πωBruce έγραψε:Ποιες 30 όταν 4 λένε ότι θα ξεκινήσουν να αίρονται τα μέτρα και αν...
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 76
Οποιος ειχε μπει στη διαδικασια εξετασεων μπορεί να μου πει σε πόσο διαστημα ξεμπέρδεψε με όλες;
ΝαιNick_pera έγραψε:Στο δεύτερο γύρο που κάλεσαν ήταν αυτή; γτ δεν τη θυμάμαιAnima95 έγραψε:*Διόρθωση, πάνω από τον πήχηAnima95 έγραψε:Στις γυναίκες πάντως, μια είχε εμφανες τατουαζ κάτω από τον πήχη στην εξωτερική πλευρά του χεριού, σε σημείο δηλαδή που φαίνεται με κοντομανικα και πέρασε κανονικότατα. Οποτε, νομίζω μόνο αν κάτι είναι προσβλητικό, θα κοψουνBruce έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες για τα άτομα που κόπηκαν λογο τατουάζ. Δεν γίνεται αναφορά σχετικά με τατουάζ μέσα στη Προκυρηξη. Έχουν το δικαίωμα να σε κόψουν για κάτι που δεν γράφεται μέσα εκεί; Πχ στην αστυνομία το έλεγε ότι η δερματοστηξια κοινός τατουάζ που θα είναι εμφανείς και θα είναι προσβλητικό θα είναι λόγος απόρριψης.
Εγώ τις έχω κάνει μου πήρε 4 μέρες σε ιδιώτες. αλλα θα λήξουν όποτε ξανά απ την αρχήLiontarina έγραψε: Οποιος ειχε μπει στη διαδικασια εξετασεων μπορεί να μου πει σε πόσο διαστημα ξεμπέρδεψε με όλες;
-
- Ταγματάρχης
Second έγραψε:Εγώ τις έχω κάνει μου πήρε 4 μέρες σε ιδιώτες. Αλλα θα λήξουν όποτε ξανά απ την αρχήLiontarina έγραψε: Οποιος ειχε μπει στη διαδικασια εξετασεων μπορεί να μου πει σε πόσο διαστημα ξεμπέρδεψε με όλες;
ευχαριστώ πολύ. Εγώ μέχρι να βγει ανακοινωση για ημερομηνιες υψομετρησης δεν κανω τιποτα.
Πολύ καλά θα κανεις είναι τζάμπα λεφτά. Αλλά που να ξέραμε τότεLiontarina έγραψε:Second έγραψε:Εγώ τις έχω κάνει μου πήρε 4 μέρες σε ιδιώτες. Αλλα θα λήξουν όποτε ξανά απ την αρχήLiontarina έγραψε: Οποιος ειχε μπει στη διαδικασια εξετασεων μπορεί να μου πει σε πόσο διαστημα ξεμπέρδεψε με όλες;
ευχαριστώ πολύ. Εγώ μέχρι να βγει ανακοινωση για ημερομηνιες υψομετρησης δεν κανω τιποτα.
-
- Ταγματάρχης
Second έγραψε:Πολύ καλά θα κανεις είναι τζάμπα λεφτά. Αλλά που να ξέραμε τότε
εσυ εκανες πριν ακομη βγουν οι πινακες;
τις είχα τελειώσει λίγες μέρες αφότου βγήκε η υψομέτρηση και μετά ακυρώθηκεLiontarina έγραψε:εσυ εκανες πριν ακομη βγουν οι πινακες;
-
- Ταγματάρχης
Second έγραψε:τις είχα τελειώσει λίγες μέρες αφότου βγήκε η υψομέτρηση και μετά ακυρώθηκε
ευτυχως δεν μπηκα στη διαδικασία βλέποντας το προς τα που πηγαινει η κατασταση με τον ιό. Κρίμα παντως για τα παιδια που έδωσαν χρηματα για να κανουν τις εξετασεις και τώρα θα λήξουν. Πιστευω θα ηταν δίκαιο να παρατείνουν το χρόνο που θα γίνονται δεκτές
Σωστό αυτό που λες και μακάρι να γινόταν. Εμένα δυο φιλαράκια δεν έχουν τα χρήματα να τις ξανά κάνουν ειδικά τώρα που είναι χωρίς δουλειά. Επίσης δεν μας ενημερώνουν για κάτι έστω να ξέρουμε που βαδίζουμε.. Οι ΟΒΑ πήραν παράταση για κατάθεση δικαιολογητικών ως τις 15 Ιουνίου. Για εμάς τίποτα κανεις
Παιδια η ολη διαδικασια θα παει μακρια... Οι σημαιοφοροι αππ 13 μαρτη ειναι στο ασεπ οι πινακες και μεχρι σημερα καμια ενημερωση...
Οποτε αν πανε με τον ιδιο ρυθμο ο σεπτεμβρης για τους λθμενικους ειναι αισιοδοξη προβλεψη
Οποτε αν πανε με τον ιδιο ρυθμο ο σεπτεμβρης για τους λθμενικους ειναι αισιοδοξη προβλεψη
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης