Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Ούτε για ΔΜΣ λέει αλλά μια χαρά σε κόβουν...
Α Ναι αλλά ακόμα και αν δεν είναι σε εμφανή θέση; Μόνο με ένσταση μετά
Για δείκτη μάζα σώματος λεει σύμφωνα με τις διατάξεις του Π. Δ.133/2002 (Α΄109) άμα μπεις εκεί μέσα στο προεδρικό διάταγμα λέει για ΔΜΣ. Για Τάτου δεν κόβουν μοοοονο άμα φαίνονται με την στολή την καλοκαιρινή.310LELE έγραψε: Ούτε για ΔΜΣ λέει αλλά μια χαρά σε κόβουν...
Και κάτι αλλο. Μην τρελαίνεται το κεφάλι σας για τον ΔΜΣ υπάρχουν 2 μετρήσεις που γίνονται το έχουμε ξανά πει. Άμα ξεπερνάς την γνωστή πράξη με τα βάρος και το ύψος σου μετράνε την περιφέρεια με μεζουρα
Με κοντομάνικο και δεν φαίνεται τίποτα... ρι να πω... ωστόσο θα ήθελα να κάνω άλλη μια ερώτηση αν γνωρίζει κάποιος θα το εκτιμούσα... σχετικά με τις ιατρικές εξετάσεις, πάμε και τις κα ούμε μόνοι μας Έτσι; Δεν παραλαμβάνουμε κανένα δελτίο υγειονομικού ελέγχου. Γιατί όταν είχα πάει να τις κάνω μου το ζήτησαν ισχυριζόμενοι ότι και άλλα άτομα που είχαν πάει για τον ίδιο λόγο είχαν τέτοιο χαρτί
Δεν θα έχεις θέμα εκτός άμα φαίνεται. Όσο αναφορά την καρτέλα όχι δεν υπάρχει για εμάς τις κανείς μόνος σου τις εξετάσεις.
Ελπίζω πως δεν θα έχω πρόβλημα... εντάξει χίλια ευχαριστώ για τη βοήθεια να είστε Καλά!
theo12345 έγραψε: Ενταξει θα πας σε ενα απο αυτα να νησια και τι εγινε; Το ξερουμε οτι πας σε νησι οταν μπαινεις λιμενικο. Καθεσαι 5 6 χρονια και μετα φευγεις.
Σου είπε κανείς ότι έγινε κάτι ή ότι δεν θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό το θέμα; Στον άνθρωπο που ρώτησε για τις συγκεκριμένες περιφερειακές διοικήσεις απάντησα. Τώρα αν το εκλαμβάνεις έτσι δικό σου πρόβλημα. Βρήκες άνθρωπο να απαντήσεις...
Nick47 έγραψε:Και κάτι αλλο. Μην τρελαίνεται το κεφάλι σας για τον ΔΜΣ υπάρχουν 2 μετρήσεις που γίνονται το έχουμε ξανά πει. Άμα ξεπερνάς την γνωστή πράξη με τα βάρος και το ύψος σου μετράνε την περιφέρεια με μεζουρα
Αυτό έγινε στη πρόσφατη προκήρυξη των φρουρών ισχύει για όλα τα σώματα;
Στους σημαιοφόρους πάντως έγινε το είδα με τα μάτια μου. Λογικά το ίδιο πιστεύω θα ισχυσει310LELE έγραψε:Nick47 έγραψε:Και κάτι αλλο. Μην τρελαίνεται το κεφάλι σας για τον ΔΜΣ υπάρχουν 2 μετρήσεις που γίνονται το έχουμε ξανά πει. Άμα ξεπερνάς την γνωστή πράξη με τα βάρος και το ύψος σου μετράνε την περιφέρεια με μεζουρα
Αυτό έγινε στη πρόσφατη προκήρυξη των φρουρών ισχύει για όλα τα σώματα;
- Laskaris
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 19
Nick47 σε ευχαριστούμε για τις πληροφορίες. Η έγκυρη ενημέρωση είναι πολύτιμη.
δεν λεω προσωπικα για σενα,marine575 έγραψε:theo12345 έγραψε: Ενταξει θα πας σε ενα απο αυτα να νησια και τι εγινε; Το ξερουμε οτι πας σε νησι οταν μπαινεις λιμενικο. Καθεσαι 5 6 χρονια και μετα φευγεις.
Σου είπε κανείς ότι έγινε κάτι ή ότι δεν θέλω να το αντιμετωπίσω αυτό το θέμα; Στον άνθρωπο που ρώτησε για τις συγκεκριμένες περιφερειακές διοικήσεις απάντησα. Τώρα αν το εκλαμβάνεις έτσι δικό σου πρόβλημα. Βρήκες άνθρωπο να απαντήσεις...
Στις γυναίκες πάντως, μια είχε εμφανες τατουαζ κάτω από τον πήχη στην εξωτερική πλευρά του χεριού, σε σημείο δηλαδή που φαίνεται με κοντομανικα και πέρασε κανονικότατα. Οποτε, νομίζω μόνο αν κάτι είναι προσβλητικό, θα κοψουνBruce έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες για τα άτομα που κόπηκαν λογο τατουάζ. Δεν γίνεται αναφορά σχετικά με τατουάζ μέσα στη Προκυρηξη. Έχουν το δικαίωμα να σε κόψουν για κάτι που δεν γράφεται μέσα εκεί; Πχ στην αστυνομία το έλεγε ότι η δερματοστηξια κοινός τατουάζ που θα είναι εμφανείς και θα είναι προσβλητικό θα είναι λόγος απόρριψης.
*Διόρθωση, πάνω από τον πήχηAnima95 έγραψε:Στις γυναίκες πάντως, μια είχε εμφανες τατουαζ κάτω από τον πήχη στην εξωτερική πλευρά του χεριού, σε σημείο δηλαδή που φαίνεται με κοντομανικα και πέρασε κανονικότατα. Οποτε, νομίζω μόνο αν κάτι είναι προσβλητικό, θα κοψουνBruce έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες για τα άτομα που κόπηκαν λογο τατουάζ. Δεν γίνεται αναφορά σχετικά με τατουάζ μέσα στη Προκυρηξη. Έχουν το δικαίωμα να σε κόψουν για κάτι που δεν γράφεται μέσα εκεί; Πχ στην αστυνομία το έλεγε ότι η δερματοστηξια κοινός τατουάζ που θα είναι εμφανείς και θα είναι προσβλητικό θα είναι λόγος απόρριψης.
Στο δεύτερο γύρο που κάλεσαν ήταν αυτή; γτ δεν τη θυμάμαιAnima95 έγραψε:*Διόρθωση, πάνω από τον πήχηAnima95 έγραψε:Στις γυναίκες πάντως, μια είχε εμφανες τατουαζ κάτω από τον πήχη στην εξωτερική πλευρά του χεριού, σε σημείο δηλαδή που φαίνεται με κοντομανικα και πέρασε κανονικότατα. Οποτε, νομίζω μόνο αν κάτι είναι προσβλητικό, θα κοψουνBruce έγραψε:Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες για τα άτομα που κόπηκαν λογο τατουάζ. Δεν γίνεται αναφορά σχετικά με τατουάζ μέσα στη Προκυρηξη. Έχουν το δικαίωμα να σε κόψουν για κάτι που δεν γράφεται μέσα εκεί; Πχ στην αστυνομία το έλεγε ότι η δερματοστηξια κοινός τατουάζ που θα είναι εμφανείς και θα είναι προσβλητικό θα είναι λόγος απόρριψης.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες