Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Nick_pera
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 31

Δημοσίευση από Nick_pera »

Οι σημαιοφόροι που θα βγούμε καθως και οι λιμενοφυλακεσ, υποχρεωτικά ανήκουν στις λιμενικές αρχές των 8ης,9ης και 6ης Περιφερειακών Διοικήσεων του ΛΣ! το ξέρω και από μέσα οποτε καλό όλοι είναι να το σκεφτούν εμένα για παράδειγμα δεν με νοιάζει γιατί είμαι από νησί
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Πιστεύω θα καλέσει και δεύτερη φορά και στις 2 κατηγορίες αν σκεφτουμαι ότι ψηφίστηκε η αύξηση οργανικών λίγο μετά το πρώτο κάλεσμα... εδώ το 2016 από τα κοψίματα έφτασε να μπουν άτομα με 12 απολυτήριο... φανταστείτε πόσοι κόπηκαν
310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από 310LELE »

Nick_pera έγραψε:Οι σημαιοφόροι που θα βγούμε καθως και οι λιμενοφυλακεσ, υποχρεωτικά ανήκουν στις λιμενικές αρχές των 8ης,9ης και 6ης Περιφερειακών Διοικήσεων του ΛΣ! το ξέρω και από μέσα οποτε καλό όλοι είναι να το σκεφτούν εμένα για παράδειγμα δεν με νοιάζει γιατί είμαι από νησί

Τι σημαίνει αυτό φίλε;

Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

στ) 6η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ με έδρα τη Σύρο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Άνδρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Θήρας, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Πάρου και Νάξου.

η) 8η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ - ΕΛ. ΑΚΤ με έδρα τη Ρόδο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου, Καρπάθου, Κω και Ρόδου.

θ) 9η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ - ΕΛ. ΑΚΤ με έδρα τη Μυτιλήνη και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Λήμνου, Χίου, Σάμου και Ικαρίας.

310LELE
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 156

Δημοσίευση από 310LELE »

Καστελόριζο δεν μπορούμε να πάμε αν πρώτα ο Θεός μπούμε;
Άβαταρ μέλους
marine575
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 200

Δημοσίευση από marine575 »

Δεν ξέρω απλά ανέφερα αυτά που είπε ο προηγούμενος φίλος. Λογικά θα μπορείς σχετικά εύκολα μιας και είναι παραμεθόριο και σίγουρα δεν θα συγκεντρώνει τις προτιμήσεις
Anima95
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Anima95 »

Με Κανονισμό που εκδίδεται σύμφωνα με την παράγραφο 2 του άρθρου 126 του ν.3079/2002 «Κώδικας Προσωπικού Λιμενικού Σώματος» (Α΄ 311), από τον συνολικό αριθμό αύξησης της οργανικής δύναμης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής Ακτοφυλακής κατά χίλιες πεντακόσιες (1.500) σύμφωνα με την προηγούμενη παράγραφο, τουλάχιστον οι εννιακόσιες (900) θέσεις από αυτές κατανέμονται υποχρεωτικά στις Λιμενικές Αρχές των 8ης ,9ης και 6ης Περιφερειακών Διοικήσεων του Λιμενικού Σώματος- Ελληνικής Ακτοφυλακής, πέραν και πλέον της ισχύουσας κατά τη δημοσίευση του παρόντος νόμου οργανικής των σύνθεσης.» Δεν διευκρινίζεται βέβαια πως θα γίνει η κατανομη
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 54

Δημοσίευση από Second »

Λοιπόν. Γίνεται η ζήτηση από τα τμήματα και έπειτα ανάλογα με το βαθμό της σχολής και που έχεις δηλώσει πας. Ανάλογα την ζήτηση κάθε υπηρεσίας παίρνει και τα άτομα
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

Τώρα με τα 1500 άτομα δεν ξέρω τι παίζει. Αν θα τραβήξει από εμάς η από πανελλήνιες. Πολλά ακούγονται
Άβαταρ μέλους
JimA
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από JimA »

Μακαρι να μαθευτει κατι συντομως η αναγκη ειναι υπαρκτη και τα σωματα ασφαλειας θελουν γερες ενεσεις σε νεο αιμα. Παντως για να καλυφτουν ομαλα οι 1500 θελει να παρει το πεντακοσαρι σιγουρα απαυτην την προκηρυξη!!
Second
Επιλοχίας
Επιλοχίας

Δημοσίευση από Second »

JimA έγραψε: Μακαρι να μαθευτει κατι συντομως η αναγκη ειναι υπαρκτη και τα σωματα ασφαλειας θελουν γερες ενεσεις σε νεο αιμα. Παντως για να καλυφτουν ομαλα οι 1500 θελει να παρει το πεντακοσαρι σιγουρα απαυτην την προκηρυξη!!
Σε αυτό παραθέτω τις ελπίδες μου κ εγώ αλλά σκέψου και τις πανελλήνιες.
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 121

Δημοσίευση από Crocop92 »

Αυτά τα ξέρει ο διασωστης ρωτήστε τον να σας τα αναλύσει για το ποσους μπορεί να πάρει επιπλέον
Άβαταρ μέλους
JimA
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από JimA »

Μακαρι ο ανθρωπος να τα δει και να απαντησει. Επισης ας ελπιζουμε οτι θα μαθευτουν οι επιπλεον προσληφθεντες πριν τα αγωνισματα για να μην απελπιστει κανεις και να εχουν ολοι οσοι καναν χαρτια μια ευκαιρια να μπουν. Και μετα ας ξαναβγει και για σημαιοφορους αλλη μια μινι προκηρυξη οπου θα κυλησει πιο γρηγορα.
Άβαταρ μέλους
theo12345
Λοχίας
Λοχίας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από theo12345 »

marine575 έγραψε:

στ) 6η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ-ΕΛ. ΑΚΤ με έδρα τη Σύρο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Άνδρου, Κέας-Κύθνου, Μήλου, Θήρας, Τήνου, Μυκόνου, Σύρου, Πάρου και Νάξου.

η) 8η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ - ΕΛ. ΑΚΤ με έδρα τη Ρόδο και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Καλύμνου, Καρπάθου, Κω και Ρόδου.

θ) 9η Περιφερειακή Διοίκηση ΛΣ - ΕΛ. ΑΚΤ με έδρα τη Μυτιλήνη και περιοχή δικαιοδοσίας αυτήν των Λιμενικών Αρχών που λειτουργούν στις Περιφερειακές Ενότητες Λέσβου, Λήμνου, Χίου, Σάμου και Ικαρίας.

Ενταξει θα πας σε ενα απο αυτα να νησια και τι εγινε; Το ξερουμε οτι πας σε νησι οταν μπαινεις λιμενικο. Καθεσαι 5 6 χρονια και μετα φευγεις.
Bruce
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Υποψήφιος Βαθμοφόρος
Posts in topic: 12

Δημοσίευση από Bruce »

Καλημέρα, θα ήθελα να ρωτήσω σχετικά με αυτό που έγραψες για τα άτομα που κόπηκαν λογο τατουάζ. Δεν γίνεται αναφορά σχετικά με τατουάζ μέσα στη Προκυρηξη. Έχουν το δικαίωμα να σε κόψουν για κάτι που δεν γράφεται μέσα εκεί; Πχ στην αστυνομία το έλεγε ότι η δερματοστηξια κοινός τατουάζ που θα είναι εμφανείς και θα είναι προσβλητικό θα είναι λόγος απόρριψης.
Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες