Γεια σου ΔΥΚ καλησπέρα, Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά. Θα βάλω τα δυνατά μου και αν θέλει ο Θεός όλα θα πάνε καλά! Αν αποτύχω θα φύγω οικειοθελώς από το forum με ερπινγκ κιόλας 😂😂😂
Γεια σου ΔΥΚ καλησπέρα, Χριστός Ανέστη χρόνια πολλά. Θα βάλω τα δυνατά μου και αν θέλει ο Θεός όλα θα πάνε καλά! Αν αποτύχω θα φύγω οικειοθελώς από το forum με ερπινγκ κιόλας 😂😂😂
Καλα ρε φιλε θες να μπεις στις ειδικες δυναμεις του λιμενικου και δεν αθλεισαι; Τοσο καιρο πριν τη καραντινα τι εκανες; Συγγνωμη που το λεω με τετοιο υφος αλλα τρελενομαι, ειναι δυνατον να θελετε να γινετε κομμαντα και να μην ασχολειστε με τον αθλητισμο?; Και εισαι και στους 100 πρωτους, τι να πω!!
Οπως και να χει ειναι αδιανοητο να μην αθλειται καποιος που εχει στοχο να μπει στα σωματα ασφαλειας! Γι αυτο εχει γεμισει κουραδες παντου.. δε το λεω για το παιδι, γενικα!!
Κριμα να χασει τη θεση γιαωτα αθληματα, διοτι η σειρα θα φτασει σιγουρα στο 100!
Βρε παιδιά δεν είπα ότι δεν κάνω προπονήσεις ίσα ίσα το αντίθετο, απλά λόγω της αδράνειας κλείσιμο κολυμβητηρίων γηπέδων έχω προβληματιστεί αρκετά τώρα αν εσείς με αποχή ένα μήνα και βάλε βγάζετε το κολύμπι κάτω από 2' και εγώ δεν μπορέσω πολύ απλά πάω σπίτι μου και παίρνει ο από κάτω τη θέση μου... Ξέρω καλά που έκανα αίτηση δεν είμαι 15 χρονών ούτε εθελοτυφλώ απλά εκφράζω την άποψη μου και τον προβληματισμό μου τίποτα περισσότερο.
Καλησπέρα σε όλους. Χριστός Ανέστη. Καλή επιτυχία αρχικά σε ολους να περασετε εκει που θελετε ευχομαι. Εχω μπερδευτει λιγο με τις ευεργετικες διαταξεις. Η προκύρηξη αναγράφει οτι θα παρει απο το συνολο των θεσεων 15 Πολύτεκνους και 6 Τρίτεκνους ανεξαρτήτως κατηγορίας. Δεν καταλαβαινω πως θα επιλεχθουν; Αναλογα με τα μορια που εχουν στην κατηγορια τους και θα ανταγωνιστουν μεταξυ τους; Οποιος γνωριζει να μου απαντησει παρακαλω. Ευχαριστώ πολύ. Καλη δυναμη και καλή επιτυχια σε ολους!
Καποιοι απο εμας ειχαν κανει ιατρικες εξετασεις και ληξανε. Αλλοι κανανε μετα και ληξανε παλι. Οποτε αε περιμενουμε ανακοινωση συνεχισης και τις κανουμε μετα.. εγω ιουνιο βλεπω τη συνεχεια...
lef έγραψε:Καποιοι απο εμας ειχαν κανει ιατρικες εξετασεις και ληξανε. Αλλοι κανανε μετα και ληξανε παλι. Οποτε αε περιμενουμε ανακοινωση συνεχισης και τις κανουμε μετα.. εγω ιουνιο βλεπω τη συνεχεια...
Πολύ καλό και χρηστικό θα ήταν αν υπήρχε αύξηση του ορίου των τριών μηνών για τις εξετάσεις, να το έκαναν έξι για παράδειγμα.
Σε τι σειρά πιστευετε οτι θα φτασουν οι επιτυχόντες γενικής και ειδικων δυναμεων με μια πρόχειρη πρόβλεψη μετα απο υγειονομικες κ αθλητικες εξετάσεις; Πχ γενικη μεχρι 100 και ειδικων μεχρι 120?