Αποτελέσματα Λιμενοφυλάκων (2020)
Η συζήτηση για τους επιτυχόντες Λιμενοφύλακες συνεχίζεται εδώ.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
Το ελπίζουμε να είμαστε επιτυχόντες 🤣
Δύο καλησπέρα Χριστός Ανέστη, μήπως έχεις κάποιο νέο σχετικά με την όλη διαδικασία;
Μια ερώτηση έτσι ενημερωτικά αν μπορείτε να μου πείτε στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων μέχρι ποιο νούμερο είναι επιτυχόντες ;
αρχικα 63, αλλα εφοσον δεν θα συμπληρονονται ατομα απο αλλες ομαδες θα ανεβει ο αριθμος. Απο μια κατηγορια δεν εκανε κανεις τα χαρτια του, οποτε 15 που ειχε η κατηγορια αυτη πανε στις ειδικες δυναμεις. Οποτε τωρα ειναι οι 78 πρωτοι.setor έγραψε:Μια ερώτηση έτσι ενημερωτικά αν μπορείτε να μου πείτε στην κατηγορία ειδικών δυνάμεων μέχρι ποιο νούμερο είναι επιτυχόντες ;
Οι θέσεις είναι 79 ( 64 ειδικές + 15 διασώστες που δεν παρουσιάστηκαν) Άρα η θέση που σταματούν οι επιτυχόντες είναι η 79. Οι υπόλοιποι που κάλεσαν διαγωνίζονται κανονικά. Μετά το πέρας των διαδικασιών βγαίνουν όσοι πέρασαν τις πκε με φθίνουσα σειρά μέχρι το 79 επιτυχόντες και μετά επιλαχών.
φιλαρακι κανεις λαθος 78 ειναι ( 63 ειδικες και 15 ιδιωτων που δεν συμπληρωθηκαν)marine575 έγραψε:Οι θέσεις είναι 79 ( 64 ειδικές + 15 διασώστες που δεν παρουσιάστηκαν) Άρα η θέση που σταματούν οι επιτυχόντες είναι η 79. Οι υπόλοιποι που κάλεσαν διαγωνίζονται κανονικά. Μετά το πέρας των διαδικασιών βγαίνουν όσοι πέρασαν τις πκε με φθίνουσα σειρά μέχρι το 79 επιτυχόντες και μετά επιλαχών.
https://www.facebook.com/groups/967196630341218/?ref=share
Ναι σωστά μπερδεύτηκα και έβαλα μια παραπάνω εδ
Με τις πισίνες παιδιά έχετε ακούσει κάτι; Εγώ έμαθα ότι δεν θα είναι εφικτό να λειτουργήσουν οι κοινόχρηστες (δημόσιες) πισίνες εμείς όταν έρθει η ώρα θα βουτάμε ανά 8 στην ίδια πισίνα; Όλοι οι υποψήφιοι; Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά... Ποια η άποψη σας;
Γενικά όλα πάνε λάθος με την προκυρηξη από τότε που βγήκε η πρώτη. Τώρα ειδικά με τον ιό πολλά δεν είναι εφικτά. Συνωστισμός αθλήματα υψομέτρηση πισίνα.. ιδέα δεν έχω πως θα τα καταφέρουμε όλα αυτά..310LELE έγραψε: Με τις πισίνες παιδιά έχετε ακούσει κάτι; Εγώ έμαθα ότι δεν θα είναι εφικτό να λειτουργήσουν οι κοινόχρηστες (δημόσιες) πισίνες εμείς όταν έρθει η ώρα θα βουτάμε ανά 8 στην ίδια πισίνα; Όλοι οι υποψήφιοι; Ίσως είμαι υπερβολικός αλλά... Ποια η άποψη σας;
Στις ειδήσεις λένε ότι η απαγόρευση μετακίνησης από νομό σε νομό θα ισχύσει μέχρι το τέλος Μαίου οπότε δεν προβλέπεται να ξεκινήσουν οι διαδικασίες μέσα στον μήνα άσε που στα νησιά πάει για αργότερα. Ο Ιούνιος θα είναι καθοριστικός αλλά και πάλι δεν ξέρω, θεωρώ ότι για να μπουν όλα σε μια τάξη πρέπει να μετατεθούν από Σεπτέμβριο και μετά.
-
- Υπολοχαγός
- Posts in topic: 204
310lele επειδή εσένα σε βολεύει ο Σεπτέμβρης δεν ειναι ανάγκη να λες ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν. Ειδες ανακοίνωση του λιμενικού ότι θα πάει Σεπτέμβρης να ξεκινήσουν οι διαδικασίες; Και δηλαδή ξαναέρχεται ο ιός από σεπτεμβρη πάμε λοιπόν και σε άλλη παράταση. Επειδή εσυ τόσο καιρό δεν έκανες προπονήσεις και τα άφησες τελευταία στιγμή δεν σου φταίει κανείς, που δεν βγάζεις αθλήματα.
Η κατάσταση είναι δυσκολη και με την παρούσα κατάσταση φαίνεται ότι η διαδικασία είναι αδύνατον να ολοκληρωθεί. συνεπως επιβάλλεται το υπουργείο να αλλάξει τακτική και να βγάλει καινούργιο προγραμματισμό για όλες τις διαδικασίες. μια λύση ειναι να διοργανωθούν οι διαδικασίες κατά τόπους για να μην χρειαστεί να συγκεντρωθουν μεγάλες μάζες υποψηφιων. δηλαδη μπορεί να διοργανώσει τους προγραμματισμούς του σε επίπεδο για παράδειγμα περιφερειών. σε αντίθετη περίπτωση είναι σχεδόν σίγουρο ότι οι διαδικασίες συνολικά θα παρουν περισσότερο από δυο-τρεις μηνες
Vegeta1993 έγραψε:310lele επειδή εσένα σε βολεύει ο Σεπτέμβρης δεν ειναι ανάγκη να λες ανακρίβειες και πράγματα που δεν ισχύουν. Ειδες ανακοίνωση του λιμενικού ότι θα πάει Σεπτέμβρης να ξεκινήσουν οι διαδικασίες; Και δηλαδή ξαναέρχεται ο ιός από σεπτεμβρη πάμε λοιπόν και σε άλλη παράταση. Επειδή εσυ τόσο καιρό δεν έκανες προπονήσεις και τα άφησες τελευταία στιγμή δεν σου φταίει κανείς, που δεν βγάζεις αθλήματα.
Σεβαστή η γνώμη σου αλλά εδώ συγκεκριμένα εσύ λες ανακρίβειες είπα τη γνώμη μου και μόνο, όχι ανακρίβειες και ψέματα. Κάποιοι συμφωνούν και τις ενστερνίζονται κάποιοι διαφωνούν. Εγώ προσωπικά έχω θέμα και με τη δουλειά μου και όντως θα με βόλευε έτσι όπως πήγε να πάει από Σεπτέμβριο. Η αντικειμενικότητα δεν είναι ανακρίβεια, όσο ζοριζομαι εγώ που δεν είμαι προετοιμασμένος άλλο τόσο δυσκολεύονται και άλλοι, αλλά και στην αντίθετη πλευρά υπάρχουν άτομα σαν εσένα που είναι έτοιμοι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Zwgrafiotis13 και 9 επισκέπτες