Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστήριο
Παιδιά το είπα κ θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά κ θα το δείτε λίγο έμεινε υπομονή. Θα φανεί ποιος λέει αλήθεια.Το όριο ηλικίας δεν είναι 32 σε αυτή την προκυρηξη το ξέρω από την πηγή αυτό. Εχει πάρει παραταση ή δύο ή τρία χρόνια κ λέω (ή δύο ή τρία χρόνια κ όχι ακριβώς 2 ή ακριβώς 3) Γιατι το άτομο αυτό δεν έδωσε βάση εκεί απλά μου είπε
ότι πήρε παράταση το όριο ηλικίας ή δύο ή τρία Κ θα το δείτε μόλις βγει.
Οπότε προς όλους τους 88αρηδες μην ανχωω, θα μπορείτε να κάνετε αίτηση ακόμα κ αν βγει από το νέο έτος κ αυτό είναι στάνταρ που σας λέω. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έγραφα μλκιες εδώ, ίσα ίσα ενημερώνω.
Απλά μόλις βγει με το καλό θα φανούν όλα παιδιά υπομονή.
Οπότε προς όλους τους 88αρηδες μην ανχωω, θα μπορείτε να κάνετε αίτηση ακόμα κ αν βγει από το νέο έτος κ αυτό είναι στάνταρ που σας λέω. Σε καμιά περίπτωση δεν θα έγραφα μλκιες εδώ, ίσα ίσα ενημερώνω.
Η ελπίδα παθαίνει τελευταία
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 2
Dimitris909 έγραψε:Παιδιά το είπα κ θα το ξαναπώ για άλλη μια φορά κ θα το δείτε λίγο έμεινε υπομονή. Θα φανεί ποιος λέει αλήθεια.Το όριο ηλικίας δεν είναι 32 σε αυτή την προκυρηξη το ξέρω από την πηγή αυτό. Εχει πάρει παραταση ή δύο ή τρία χρόνια κ λέω (ή δύο ή τρία χρόνια κ όχι ακριβώς 2 ή ακριβώς 3) Γιατι το άτομο αυτό δεν έδωσε βάση εκεί απλά μου είπε
Ποια πηγή ρε φίλε ούτε οι ίδιοι δεν ξέρουν τι τους γίνεται... Δεν λέω τι λες ψέματα προφανώς αλλά εγώ πιστεύω θα είναι αντιγραφή προκήρυξη με την 6κ χωρίς καμία αλλαγή ούτε σε όρια ηλικίας ούτε σε τίποτα.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Αμα ανέβει τόσο πολύ το όριο και πάει 35 θα είναι για τους κομμένους συμβασιουχους που δουλεύουν τώρα μέσα, γύρω στα 100-150 άτομα. Έχουν πάει σε δικηγόρους και βουλευτές και κλαιγονται, ακόμα και ο Αραβαντινος είπε ότι γίνεται προσπάθεια για να τους κρατήσουν.
Με την ίδια μοριοδότηση και την επιπλέον προϋπηρεσία που έχουν θα μπουν και με την νέα προκήρυξη, και τα αθλήματα του υπουργείου που δεν μετράνε καν χρόνους θα τα περάσουν περπατώντας.
Με την ίδια μοριοδότηση και την επιπλέον προϋπηρεσία που έχουν θα μπουν και με την νέα προκήρυξη, και τα αθλήματα του υπουργείου που δεν μετράνε καν χρόνους θα τα περάσουν περπατώντας.
Τελικα ακομα το Πασοκ κανει κουμαντο!
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
Ετοιμάζω τα χαρτιά μου για να κάνω στην προκήρυξη στη ΜΜΜ και πήγα στο δικηγόρο για να μου τα φτιάξει. Και μου είπε για την προκήρυξη σωφρονιστικών γτ είδε ότι έχω αρκετά ένσημα και μου είπε θα είναι ακριβώς με το ίδιο σύστημα η προκήρυξη θα είναι με την εποπτεία του ΑΣΕΠ δηλαδή με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ αλλά η αίτηση θα πάει στο υπουργείο ταχυδρομικός η αμέσως επόμενη μου λέει προκήρυξη είναι αυτή ...
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ρε παιδιά αφού σας το έχω πει πριν κάτι μέρες ότι θα βγει μέσα στο 20 η προκυρηξη κ είναι έτοιμη.Τώρα που θα ανακοινώσουν ολικό lockdown δεν ξέρω μήπως καθυστερήσει αλλά το σίγουρο είναι ότι είναι έτοιμη. Αλλά κ από το 21 να παει, η 88αρηδες θα μπορουν να κάνουν αίτηση κανονικά γιατί θα ανέβει το όριο.
Η επόμενη είναι η δικιά μας παιδιά κάντε λίγο υπομονή κ θα βγει. Πιστευω πως κ μέσα σε αυτόν τον μήνα θα αναρτηθεί.
Η επόμενη είναι η δικιά μας παιδιά κάντε λίγο υπομονή κ θα βγει. Πιστευω πως κ μέσα σε αυτόν τον μήνα θα αναρτηθεί.
Το lockdown δεν επηρεαζει τις προκηρυξεις, αυτη των ΜΜΜ τρεχει κανονικα! Παντως στη Βουλη δεν εχει παει ακομα για ψηφιση αυτη των Καταστηματων Κρατησης!
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα αδερφε και καλο είναι να μην λεμε κάτι αν δεν το ξέρουμε τα πράγματα όπως έχουν. Η διαβούλευση Έγινε στις 10 Οκτώβρη κ ήταν μέσα κ η συγκεκριμένη προκυρηξη. Έχουν αποφασίσει για τον αριθμό ατόμων σε όλα τα καταστήματα κράτησης κ μια μικρή παράταση στο οριο ηλικίας κ έμεινε η υπογραφή από τον υπουργό προστασίας του Πολίτη για να πάει τυπογραφείο.Σε λίγο καιρό βγαίνει είπαμε κ ειναι ολα έτοιμα μην λέμε τα ίδια πράγματα συνέχεια.
Κάντε λίγο υπομονή κ αυτές τις μέρες θα έχουμε νεότερα σίγουρα.
Κάντε λίγο υπομονή κ αυτές τις μέρες θα έχουμε νεότερα σίγουρα.
Ο Αρχιφύλακας των σωφρονιστικών υπαλλήλων μιας φυλακής μου είπε ότι τους ενημέρωσαν ότι θα βγει η προκήρυξη τους πρωτους μήνες του νέου χρόνου δηλαδή 2021, δυσκολα να βγει τώρα πρεπει να τελειώσει κα η 6κ/2018 για να δουν ποσες θέσεις θα μείνουν κενές και να συμπληρώνουν με τη νέα προκήρυξη.
Ο χρόνος δεν περναει, οι στιγμές περνανε.
Ρε μαγκες εγω που ερχομαι απο τους συνοριοφυλακες και ειμαι Εκτος τοπου κ χρονου με την συγκεκριμενη προκ. Πειτε καμια πληροφορια. Το μονο π ξερω ειναι οτι ειπαν θα ναι εκτος ασεπ και θα ναι γυρω στα 1024 ατομα. Τα κριτηρια θα ειναι ιδια με την 6κ2018; Η θα ειναι ιδια με των ειδικων φρουρων κλπ;
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
papercut έγραψε:Ρε μαγκες εγω που ερχομαι απο τους συνοριοφυλακες και ειμαι Εκτος τοπου κ χρονου με την συγκεκριμενη προκ. Πειτε καμια πληροφορια. Το μονο π ξερω ειναι οτι ειπαν θα ναι εκτος ασεπ και θα ναι γυρω στα 1024 ατομα. Τα κριτηρια θα ειναι ιδια με την 6κ2018; Η θα ειναι ιδια με των ειδικων φρουρων κλπ;
Γεια σου φίλε έχεις μείνει λίγο πίσω. Η προκήρυξη θα είναι εντός ΑΣΕΠ με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ. Τώραα Δεν ξέρω εάν είναι 1.024
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Ποιος πιστεύει ακόμα ότι θα βγει εντός του έτους προκήρυξη;
Δυσκολα μεσα στ ετος μαλλον απ το 21 αλλα δν ξερω και με τα ορια ηλικιας τι θα γινει αν θα ειναι τα ιδια σωφρονιστικοι και εξωτερικοι φρουροι. Αν ειναι μεχρι τα 28 δυσκολα εμεις του 92. Παντως γινονται συζητησεις για αυξηση οριων γενικα και για εποπ να το πανε 30 Αλλα δυσκολο ο χρυσοχοιδης ειναι σφιχτος
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Η προκήρυξη θα είναι του ΑΣΕΠ. 32 το λιγότερο θα είναι το όριο, όσο ήταν και στην προηγούμενη.
- MSCPCT
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
papercut έγραψε:Δυσκολα μεσα στ ετος μαλλον απ το 21 αλλα δν ξερω και με τα ορια ηλικιας τι θα γινει αν θα ειναι τα ιδια σωφρονιστικοι και εξωτερικοι φρουροι. Αν ειναι μεχρι τα 28 δυσκολα εμεις του 92. Παντως γινονται συζητησεις για αυξηση οριων γενικα και για εποπ να το πανε 30 Αλλα δυσκολο ο χρυσοχοιδης ειναι σφιχτος
32 το λιγότερο αν είναι εντός ΑΣΕΠ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες