Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 46
- Ενδιαφέροντα: Γυμναστήριο
Ο καθένας κοιτάει το τομάρι του αδερφέ, εσένα να αργήσει, εμένα να βγει αυτό το έτος γιατί κ στα μόρια είμαι πολύ καλός, οπότε δεν υπάρχει παρεξήγηση από κανέναν.Τώρα όσο για τους δημοσιογράφους ούτε εγώ τους εμπιστεύομαι να σου πω την αλήθεια.
Θα δείξει αδερφέ στην πορεία αν έλεγε αλήθεια η όχι. Συγκεκριμένα μου είπε ότι μέσα στον Νοέμβρη θα έχει βγει για τις φυλακές το ΦΕΚ για να γίνουν οι αιτήσεις, κ οι προσλήψεις θα γίνουν Μάρτιο περίπου που θα λειτουργήσουν κ οι φυλακές τις Δράμας, κ ότι μίλησε με τον αντιδήμαρχο Δράμας Ο οποιος πιέζει πολύ την κατάσταση για το κατάστημα εκεί ώστε να ανοίξουν θέσεις εργασίας άμεσα κ να γίνουν όλα γρήγορα.
Υ. Γ Ο συγκεκριμένος δημοσιογραφος είναι από δράμα κ δεν γράφω μαλκιες για να πω απλά κάτι, σας λέω τι ακριβώς μου είπε κ θα δείξει αν είναι αλήθεια.
Θα δείξει αδερφέ στην πορεία αν έλεγε αλήθεια η όχι. Συγκεκριμένα μου είπε ότι μέσα στον Νοέμβρη θα έχει βγει για τις φυλακές το ΦΕΚ για να γίνουν οι αιτήσεις, κ οι προσλήψεις θα γίνουν Μάρτιο περίπου που θα λειτουργήσουν κ οι φυλακές τις Δράμας, κ ότι μίλησε με τον αντιδήμαρχο Δράμας Ο οποιος πιέζει πολύ την κατάσταση για το κατάστημα εκεί ώστε να ανοίξουν θέσεις εργασίας άμεσα κ να γίνουν όλα γρήγορα.
Υ. Γ Ο συγκεκριμένος δημοσιογραφος είναι από δράμα κ δεν γράφω μαλκιες για να πω απλά κάτι, σας λέω τι ακριβώς μου είπε κ θα δείξει αν είναι αλήθεια.
Η ελπίδα παθαίνει τελευταία
Dimitris909 είσαι καλά σε μόρια σύμφωνα με μοριοδότηση ΑΣΕΠ όπως της 6κ/18 η σύμφωνα με τύπου ΣΦ; Γτ ακόμα δε ξέρουμε τι θα βγει
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Αδερφέ σύμφωνα με την 6Κ είμαι πολύ καλά κ για σωφρο κ για έξω, αν δώσουν μόρια ειδικές δυνάμεις κ διπλωματα (τα έχω όλα) θα πάω παραπάνω, αλλά αν την αλλάξουν τελείως κ να μην έχει σχέση με την προηγούμενη μπορει να πάω κ στον πάτο κ να μην περάσω ούτε απ'εξω.Όλα είναι πιθανά.
(Απολυτήριο 18,2,proficiency, προϋπηρεσία 5 χρόνια = 60 μήνες) . Μπορεί κ να μην μπω αλλά σίγουρα έχω πιθανότητες.
(Απολυτήριο 18,2,proficiency, προϋπηρεσία 5 χρόνια = 60 μήνες) . Μπορεί κ να μην μπω αλλά σίγουρα έχω πιθανότητες.
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
Dimitris909 μέσα είσαι.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μακάρι αδερφέ μου.Αλλά μόνο Σέρρες - δράμα θα παίξω μπάλα μόνο σε αυτά τα δύο καταστηματα, για εκτός δεν ενδιαφέρομαι πχ Κορυδαλλό κ τέτοια.
Αν μπούμε ας μπούμε τουλάχιστον μέσα κ να ήμαστε στον τόπο μας.
Dimitris909 έγραψε:Μακάρι αδερφέ μου.Αλλά μόνο Σέρρες - δράμα θα παίξω μπάλα μόνο σε αυτά τα δύο καταστηματα, για εκτός δεν ενδιαφέρομαι πχ Κορυδαλλό κ τέτοια.
Μαράκι φίλε! Αλλά έχε το νου σου Δράμα παίζει να μπει εντοπιότητα. Για Σέρρες Δεν ξέρω.
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Εμένα με συμφέρει Σέρρες γιατί Σερραίος είμαι, αν μπει εντοπιότητα τότε θα τα κάνω μόνο Σέρρες (Νιγρίτα δλδ). Τώρα αναμένεται να δούμε αν ο άλλος μου είπε αλήθεια για φέτος αλλιώς βλέπω να καθυστερεί.
Dimitris909 έγραψε:Εμένα με συμφέρει Σέρρες γιατί Σερραίος είμαι, αν μπει εντοπιότητα τότε θα τα κάνω μόνο Σέρρες (Νιγρίτα δλδ). Τώρα αναμένεται να δούμε αν ο άλλος μου είπε αλήθεια για φέτος αλλιώς βλέπω να καθυστερεί.
Δύο μήνες αναμονή άντε να δούμε. Ξέρεις ποια είναι η βλακεία αν βγεί η προκήρυξη ξέρω εγώ μέσα Δεκεμβρίου θα σταλθεί εθνικό τυπογραφείο καί μετά απ' κάνα 20 ημέρο θα ξεκινήσουν οι αιτήσεις καί βάλε... Οπότε πρέπει οπωσδήποτε τόν άλλον μήνα να μπει εθνικό τυπογραφείο
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Ναι πρέπει να γίνουν όλα άμεσα αδερφέ, έχει τόσους μήνες που βγάζουν δημοσιεύσεις του τύπου : Άμεσα προσλήψεις κ άμεσα προσλήψεις κ τέτοια, κ πρόσληψη τίποτα) . Πρέπει να το δουν πιο σοβαρά το θέμα τον φυλακών. Εχω φίλο ο οποίος πέρασε με την 6Κ κ ειναι ακόμα με συμβάσεις κ μου λέει ότι έχουν κοπεί παρά πολλα άτομα κ αυτοί που θα διοριστούν είναι λίγοι με βάση τις ανάγκες τις υπηρεσίας αλλά δεν κάνει κανένας τίποτα κ ότι πρέπει άμεσα να πάρουν κ άλλα άτομα.Οι φυλακές τις Δράμας είναι έτοιμες από τον Ιούνιο κ άδειες δλδ έλεος με αυτούς που το καθυστερούν τόσο.
Παιδια πιστευω το Φεκ θα βγει μεσα στο 2020, οτιδηποτε αλλο θα ειναι μεγαλη εκπληξη!
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Μακάρι αδερφέ να βγει μέσα στο 20, όλοι αυτό πιστεύουμε κ ελπίζουμε, κ δεν θέλω να βρεθώ προς εκπλήξεως αν μάθω κάτι για αργότερα δλδ του 21.Έχουμε καιρό μπροστά μας είναι 2 μήνες πόσο θα το τρεναρουν πια. Εγώ πιστεύω θα βγει μέσα στο 20 ούτος ώστε μέχρι Απρίλιο να εργάζονται οι καινούργιοι αυτό θα ήταν το ιδανικό δλδ αν βάλεις προθεσμία αιτήσεων μετά αποτελέσματα μετά ενστάσεις μετά αθλήματα ψυχοτεχινκα κ τελος Οριστικα αποτελέσματα Όσο κ να λένε σε χρόνο dt ένα 4μηνο 5μηνο θα το φάνε σίγουρα.
Μια ερώτηση ρε παιδιά. Έχω δει τις Παλαιότερες προκυρηξεις και βλέπω σε καμία δεν βάζουν μέσα μόρια για δίπλωμα μηχανής... Λέτε να το βάλουν τώρα;
- Dimitris909
- Δεκανέας - Έφεδρος
Όχι δεν δίνουν μόρια στα διπλώματα στη συγκεκριμένη προκήρυξη δυστηχως.Μόρια παίρνει το ΙΕΚ οι συγκεκριμένες ιδιότητες που γράφει μέσα, η προϋπηρεσία κ οι ξένες γλώσσες, αυτά δίνουν μόνο δυστηχως.
Εγώ έχω δίπλωμα κ μηχανή κ φορτηγό κ λεωφορείο κ δεν παίρνω τίποτα από αυτά δυστηχως.
Αλλά μπορεί αυτή η προκήρυξη να είναι αλλιως κ να δίνει και κάπου αλλού μόρια δεν ξέρει κανένας μέχρι να βγει κάτι.
Το θέμα είναι να βγει τωρα αυτό το έτος όλοι γι'αυτό καίγονται κ ειδικά οι 88αρηδες όπως είμαι κ εγώ δλδ.
Εγώ έχω δίπλωμα κ μηχανή κ φορτηγό κ λεωφορείο κ δεν παίρνω τίποτα από αυτά δυστηχως.
Αλλά μπορεί αυτή η προκήρυξη να είναι αλλιως κ να δίνει και κάπου αλλού μόρια δεν ξέρει κανένας μέχρι να βγει κάτι.
Το θέμα είναι να βγει τωρα αυτό το έτος όλοι γι'αυτό καίγονται κ ειδικά οι 88αρηδες όπως είμαι κ εγώ δλδ.
- greenalexyo
- Λοχαγός
- Posts in topic: 6
Μπορεί κάποιος να μας στείλει την τελευταία προκήρυξη; Να δούμε τι ζητούσε;
Το ΦΕΚ μας ενδιαφέρει για φέτος και ας τρέξει και του χρόνου.
Αναφέρομαι στους 88ρηδες.
Αναφέρομαι στους 88ρηδες.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες