Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Όσο είσαι σχολή. Άτιμο Τ9 χαχαχα
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
Politis32 έγραψε:Όσο είσαι σχολή. Άτιμο Τ9 χαχαχα
Αυτά γίνονται τεχνολογία αχαχαχα όντως ρε συ περνάμε σχολή; Όπως η Δίας; Τουλάχιστον άμα δεν μας πληρώνουν έχει φτηνή ζωή η Κομοτηνή αχαχα
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 33
Εντάξει φίλε μας έπεισες δεν έχω λόγο να ξανασχοληθώ άλλο εγώ είμαι στη θεσούλα μου μόνιμος εσείς τρελαίνεστε! Καλή συνέχεια να έχετε! Και καλή επιτυχίαBitcoins8 έγραψε:Sofron άστο ρε παίχτη παράτα το ρε φίλε! Τη μία βλακεία πίσω από την άλλη λες! Λοιπόν μάγκες σταματάμε να ακολουθούμε εδώ τον κύριο... Δεν έχει νόημα... Αυτό όμως που ανέφερε η Ρένα θα ήθελα πολύ να μάθω Εάν με το καλό περάσουμε και πάμε στην Κομοτηνή θα πληρωνόμαστε; Δεν έχω ιδέα τι γίνεται είμαστε κάπου εσώκλειστη και μας παρέχουν τα απαραίτητα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Σεπ 27, 2020 5:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Sofron522 έγραψε:Εντάξει φίλε μας έπεισες δεν έχω λόγο να ξανασχοληθώ άλλο εγώ είμαι στη θεσούλα μου μόνιμος εσείς τρελαίνεστε! Καλή συνέχεια να έχετε! Και καλή επιτυχία
Ναι πραγματικά θα μας λείψεις! Ευχαριστούμε για τις υπηρεσίες σου. Αχαχαχα.
Λοιπόν στο θέμα μας τώρα!
Η Κομοτηνή είναι το θέμα μας αχαχαχα όποιος ξέρει να μιλήσει ...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Κυρ Σεπ 27, 2020 5:42 pm, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Τη μία λέει μισεί τη δουλειά του και την άλλη κομπάζει ότι έχει τη θεσούλα του!Τρελός ή ψεύτης; Ιδού η απορία...
Οι διαχειριστές γιατί δεν τον διαγράφουν ;
Οι διαχειριστές γιατί δεν τον διαγράφουν ;
Όχι αδελφέ μην μας το κανεις αυτο. Θα βάλουμε τα κλαμματα. Κοιτα απ όσο μ έχουν πει Κομοτηνή είναι. Αλλα ανακοίνωσε η νικολαου τις προάλλες ότι θα ανοίξει σωφρονιστική ακαδημία στον ελαιώνα στη Θήβα! Για να εκπαιδεύονται εκει οι νεοι υπάλληλοι αλλα και για μετεκπαίδευση. Τωρα θα δούμε.
Για τους εξωτερικούς αναφέρομαι για την σχολη στην Κομοτηνή.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Politis32 έγραψε:Για τους εξωτερικούς αναφέρομαι για την σχολη στην Κομοτηνή.
Οι εσωτερικοι δεν πάνε; Με προβληματίζει κάτι άλλο με την προκήρυξη παρακολουθώ στο YouTube ένα κανάλι που αναφέρουν ότι προκήρυξη αναμένεται να βγει και έχουν έγκυρες πληροφορίες γιατί έχουν πληροφορίες από ψηλά. Και είδα ένα τελευταίο βίντεο το χρονοδιάγραμμα των προκηρύξεων των επόμενων τριών μηνών και αναφέρει μόνο ΕΠΟΠ μέσα μαζικής μεταφοράς δεν λέει κάτι για σωφρονιστικούς! Τους έστειλα προσωπικό μήνυμα μπας και έχω απαντήσει. Δεν ξέρω ρε παιδιά τι παίζει! Αρχίζω σιγά-σιγά να χάνω τις ελπίδες
Για σωφρονιστικούς δεν ξέρω. Δεν με ενδιαφέρει. Θα δούμε αδελφέ. Υπομονη
bitcoins8 ποιο καναλι ειναι αυτο στο youtube;
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Guardian έγραψε:bitcoins8 ποιο καναλι ειναι αυτο στο youtube;
Εργασία TV μιλάει για όλες τις προκηρύξεις εντός και εκτός ΑΣΕΠ έχει ενδιαφέρον!
Α καλά... Αυτοί έλεγαν ότι αρχές Μαρτίου θα βγει. Χαχαχχα. Αδελφέ κανεις δεν ξερει σίγουρα. Απλα αναμασούν κουτσομπολιά.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Politis32 έγραψε:Α καλά... Αυτοί έλεγαν ότι αρχές Μαρτίου θα βγει. Χαχαχχα. Αδελφέ κανεις δεν ξερει σίγουρα. Απλα αναμασούν κουτσομπολιά.
Λές; Να λέει παπάτζες; Είχα παρακολουθήσει ένα βίντεο της Νικολάου και είπε μέχρι το Σεπτέμβρη θα έχει βγει η προκήρυξη τότε που ανακοίνωσε ότι θα γίνουν και εκτός ΑΣΕΠ ... Άντε ρε γαμότο πού !
Καλησπέρα παιδιά. Οι εξωτερικοί παλιότερα περνούσαν σχολή στην Κομοτηνή της αστυνομίας περίπου 2 η 3 μήνες στην οποία σιτίζονται και διαμενουν δωρεαν. Οι εξωτερικοί από την 6κ θα περάσουν σχολή στην Θήβα σύμφωνα με επίσημη ενημερωση. Όσο για λεφτά μάλλον δεν πληρώνονται γιατί προσλαμβάνονται αφού επιτύχουν στην εισαγωγική σχολή.
Μπορει να μας πει καποιος τι γινεται αν θες να παραιτηθεις αφου εχεις υπογραψει προσληψη; Εθελοντη αν θες πες μας τι παιζει με αυτο, πληρωνεις προστιμο και αν ναι ποσο ειναι;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες