Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 33

Δημοσίευση από Sofron522 »

Guardian έγραψε:Στη σκοπια μονος σου τι κεντα να σου κατσει;Επισης εχω ακουσει οτι γενικα υπαρχει διαμαχη στο σωματειο και δεν ασχολουνται με τους υπαλληλους. Τι παιζει εκει γτ τσακωνονται;

Στη σκοπιά μόνος σου τι να πάθεις; Δεν θα κάτσω να μπω σε λεπτομέρειες γιατί δεν επιτρέπεται... Αλλά γενικά έχουν γίνει συμβάν!

Όταν δουλεύεις σερί χωρίς ρεπό σου κόβουν το μισθό ανεπαρκής φύλαξη. Έχουν γίνει μεταθέσεις προσωρινές επειδή δεν έχουν τα περισσότερα καταστήματα κράτησης άτομα... Τι να κάνει και το σωματείο τι να ασχοληθει! Μια μαυρίλα είναι μην το ψάχνετε πραγματικά και εγώ ντρέπομαι για τη δουλειά που κάνω. Είμαστε οι τελευταιοι των τελευταίων εκεί... Δεν ξέρω τι σας έχουν πει τα φιλαράκια σας... Αλλά πολύ μαυρίλα! Και θα εξακολουθεί να είναι μαυρίλα. Δεν σώζεται η κατάσταση... Τώρα Μελίκη ανοίξτε άτομα που γουστάρετε νταηλίκια και στολή και τέτοια. Τι να σας πω δικιά σας η ζωή ότι θέλετε κάνετε! Απλά ρίχνω μία εικόνα εγώ!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 57

Δημοσίευση από Guardian »

Λενε οτι θα δημιουργησουν σχολες εξωτερικων και σωφρονιστικων για να ανεβει το επιπεδο του προσωπικου, ειναι μεσα στα σχεδια μαζι με τητα νεα φυλακη που θα παει Ασπροπυργο! Ισως αλλαξει η κατασταση, μπορει να παιρνουν βαθμο και οι εξωτερικοι πλεον!

Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Guardian έγραψε:Λενε οτι θα δημιουργησουν σχολες εξωτερικων και σωφρονιστικων για να ανεβει το επιπεδο του προσωπικου, ειναι μεσα στα σχεδια μαζι με τητα νεα φυλακη που θα παει Ασπροπυργο!Ισως αλλαξει η κατασταση, μπορει να παιρνουν βαθμο και οι εξωτερικοι πλεον!

Αυτό Δεν θα γίνει ποτέ! Δεν τους συμφέρει ρε συ... Αφού βολεύονται έτσι! ... Μέχρι να γίνει αυτό στον Ασπρόπυργο παίζει να έχω βγει κ Στην σύνταξη αχαχαχαα

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Σε 2 χρονια θα ειναι ετοιμη η φυλακη στον Ασπροπυργο! Τεσπα εξωτερικος φρουρους καλα ειναι χωρις πολυ κινδυνο. Τωρα οσον αφορα τη μοναξια της σκοπιας αυτο υπαρχει και σε οσους εχουν κανει ιδιωτικοι φυλακες, το ιδιο ειναι. Τουλαχιστον εχεις σιγουρο μισθο!

Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Guardian έγραψε:Σε 2 χρονια θα ειναι ετοιμη η φυλακη στον Ασπροπυργο!Τεσπα εξωτερικος φρουρους καλα ειναι χωρις πολυ κινδυνο. Τωρα οσον αφορα τη μοναξια της σκοπιας αυτο υπαρχει και σε οσους εχουν κανει ιδιωτικοι φυλακες, το ιδιο ειναι. Τουλαχιστον εχεις σιγουρο μισθο!

Όπως το βλέπει ο καθένας! ... Τέλος πάντων Καλή επιτυχία σε όλους όσοι κάνετε τα χαρτιά σας!

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. »

Φιλέ Sofron522 διαφωνώ σε πολλά τα οποία λες. Και κατ'αρχήν αν είσαι σειρά του 2007 ο μισθός σου είναι 1.100? το μήνα καθαρά χωρίς νυχτερινά, ΣΚ, υπερωρίες. Υπάρχει αλλού τέτοιος μισθός στο δημόσιο για την κατηγορία ΔΕ ; ΟΧΙ.

2ον εννοείται ότι όλα τα επαγγέλματα έχουν και τα αρνητικά τους, λίγες σελίδες πίσω έχω επισημάνει την "μοναξιά του Φρουρού"

και τον "στομαχόπονο του φύλακα".

3ον πες μου ένα ένστολο επάγγελμα που δεν είναι δύσκολο. Πάμε ...

Ειδ. Φρουροί: Ειδικά στη ΔΙ. ΑΣ. Πόσες απώλειες έχουμε είτε από συμπλοκές με κακοποιούς είτε από τροχαία σε σήματα που παίρνουν τα παιδιά.

Πυροσβέστες: Ταβλαδόρους τους έλεγαν παλιά. Με την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η χώρα πόσοι καίγονται στο καθήκον;

Πολ. Ναυτικό: Εβδομάδες ολόκληρες χαμένοι μέσα στις λαμαρίνες των πλοίων να υπερασπιστούν το Αιγαίο.

Πολ. Αεροπορία, Στρατός Ξηράς, Λιμενικό κτλ. Για να μην κουράσω ΚΑΝΕΝΑ ΈΝΣΤΟΛΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ.

Υπάρχουν 150 επαγγέλματα, τα ένστολα είναι μόνο 6-7. Όποιος δεν το έχει παραιτείται και ηρεμεί. Δε θα μας ξανακάνει η μάνα μας.

Πώς ζεις με αυτή τη δυστυχία;

Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Φιλέ Sofron522 διαφωνώ σε πολλά τα οποία λες. Και κατ'αρχήν αν είσαι σειρά του 2007 ο μισθός σου είναι 1.100? το μήνα καθαρά χωρίς νυχτερινά, ΣΚ, υπερωρίες.Υπάρχει αλλού τέτοιος μισθός στο δημόσιο για την κατηγορία ΔΕ ; ΟΧΙ.

2ον εννοείται ότι όλα τα επαγγέλματα έχουν και τα αρνητικά τους, λίγες σελίδες πίσω έχω επισημάνει την "μοναξιά του Φρουρού"

και τον "στομαχόπονο του φύλακα".

3ον πες μου ένα ένστολο επάγγελμα που δεν είναι δύσκολο. Πάμε ...

Ειδ. Φρουροί: Ειδικά στη ΔΙ. ΑΣ. Πόσες απώλειες έχουμε είτε από συμπλοκές με κακοποιούς είτε από τροχαία σε σήματα που παίρνουν τα παιδιά.

Πυροσβέστες: Ταβλαδόρους τους έλεγαν παλιά. Με την ασύμμετρη απειλή που δέχεται η χώρα πόσοι καίγονται στο καθήκον;

Πολ. Ναυτικό: Εβδομάδες ολόκληρες χαμένοι μέσα στις λαμαρίνες των πλοίων να υπερασπιστούν το Αιγαίο.

Πολ. Αεροπορία, Στρατός Ξηράς, Λιμενικό κτλ. Για να μην κουράσω ΚΑΝΕΝΑ ΈΝΣΤΟΛΟ ΕΠΆΓΓΕΛΜΑ ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΕΎΚΟΛΟ.

Υπάρχουν 150 επαγγέλματα, τα ένστολα είναι μόνο 6-7. Όποιος δεν το έχει παραιτείται και ηρεμεί. Δε θα μας ξανακάνει η μάνα μας.

Πώς ζεις με αυτή τη δυστυχία;

Με 1180 ξεκίνησα καί τώρα περνώ κοντά 900 παρόλου π είμαι απ' το 2007 Δηλ απ' τους νέους περνώ κοντά 60 ευρώ παραπάνω Αν θες να μιλήσουμε στο facebook να σου στείλω μισθοδοσία πού είσαι συνάδελφος...

Το έχω σιχαθεί το επάγγελμα αυτό. Δεν μπορεί να μου το αλλάξει κανείς αυτό... Πίστεψέ με έχω δει πάρα πολλά πράγματα. Και δεν είμαι ο μόνος που το έχει μετανιώσει ειδικά η σειρά η δικιά μου έχει παλαβώσει πιστεύω να καταλαβαίνεις το γιατί πού είσαι συνάδελφος!

Τουλάχιστον Ο πυροσβέστης ρίσκαρει τη ζωή του για να σώσει ανθρώπινη ζωή ο σωφρονιστικός τι ρισκάρει; Έλα ρε φίλε μου τώρα !

Αααα επίσης θέλω να μου περιγράψεις την δυσκολία του επαγγέλματος του λιμενικού! Αχχαχαχα ο αδερφός μου είναι εκεί.

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Σάβ Σεπ 26, 2020 9:05 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ.
Λοχίας - Έφεδρος
Λοχίας - Έφεδρος
Posts in topic: 45

Δημοσίευση από ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. »

Αλήθεια τώρα; Γελάς με το αν είναι επικίνδυνο το επάγγελμα του Λιμενικού;900? σειρά του 2007 δεν παίρνει κανείς. Μεγάλο ψέμα αυτό που γράφεις.

Μάλλον δεν υπηρετείς αδερφέ.

Έγραψα πόσα παίρνουν.

Και σε ξαναρωτάω, αν υπηρετείς, δεν έχεις αξιοπρέπεια;

Πώς ανέχεσαι να ζεις δυστυχισμένος;

Κι όσο για το τι κάνει ο σωφρονιστικός θα σου πω εγώ τι κάνει:

Μπαίνει στην κόλαση και παλεύει εκεί μέσα ώστε να μείνει ο παράδεισος καθαρός ...

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Καημερα Εθελοντη. Λιγα δεν ειναι τα λεφτα που λεει οτι παιρνει; Μαλλον ψεμματα λεει τελικα και προσπαθει να τρομοκρατησει για να μη παει ο κοσμος.

Ξερεις ποσα παιρνει ο εξωτερικος με το που υπογραψει;

BorderPolice
Υπολοχαγός
Υπολοχαγός
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από BorderPolice »

Sofron κοψου αδερφε εχεις μεγαλο θεμα...
Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

BorderPolice έγραψε:Sofron κοψου αδερφε εχεις μεγαλο θεμα...

Έλααα; Πρόσεχε λίγο πώς μιλάς! Οκκ bro;

Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Αλήθεια τώρα; Γελάς με το αν είναι επικίνδυνο το επάγγελμα του Λιμενικού;900? σειρά του 2007 δεν παίρνει κανείς. Μεγάλο ψέμα αυτό που γράφεις.

Μάλλον δεν υπηρετείς αδερφέ.

Έγραψα πόσα παίρνουν.

Και σε ξαναρωτάω, αν υπηρετείς, δεν έχεις αξιοπρέπεια;

Πώς ανέχεσαι να ζεις δυστυχισμένος;

Κι όσο για το τι κάνει ο σωφρονιστικός θα σου πω εγώ τι κάνει:

Μπαίνει στην κόλαση και παλεύει εκεί μέσα ώστε να μείνει ο παράδεισος καθαρός ...

Ρε παράλαβιαρη γτ να πω ψέματα; Θέλεις να επικοινωνήσουμε να σου στείλω απόδειξη πληρωμής; Να σου δείξω τη σύμβασή μου τι θέλεις; Γιατί το αποφεύγεις μήπως εσύ δεν είσαι στο σώμα.

Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Εγώ βλέπω εδώ μέσα στο φόρουμ Αν και δεν θα κάτσω άλλο! Προσπαθώ να αποδείξω πως είναι τα πράγματα στις φυλακές με επιχειρήματα και γεγονότα και με αποδείξεις σε μερικούς. Κι ο ένας σε λέει τρελό ο άλλος σε λέει ψεύτη... Τι πάθατε ρε βρέθηκε ένας να πει όλη την αλήθεια; Ξενέρωσατε; Σας χάλασα τα όνειρα;

Κάντε ότι γουστάρετε εγώ αποχωρώ!

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εμενα προσωπικα τα λεφτα που λες μου φαινονται περιεργα οχι αυτα που συμβαινουν στο επαγγελμα! Με 13 χρονια υπηρεσια και παιρνεις μονο 850-900 μισθο;

Sofron522
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ

Guardian έγραψε:Εμενα προσωπικα τα λεφτα που λες μου φαινονται περιεργα οχι αυτα που συμβαινουν στο επαγγελμα!Με 13 χρονια υπηρεσια και παιρνεις μονο 850-900 μισθο;

Εγώ παίρνω ακριβώς 900 κάτι κάνα 60 70ρι παραπάνω που τους νέους. Καθαρό εισόδημα. Τι νομίζετε ρε παιδιά είναι εκεί προεδρική θέση; Μακάρι να υπάρχει εδώ ένας τουλάχιστον όντως να είναι υπάλληλος και όχι παπάτζας να το εξακριβώσει! Τώρα αυτά που λέειο εθελοντής κατάλαβα από χιλιόμετρο ότι λέει ψέματα. Τον έχω ρωτήσει σε ποια περιφέρεια ανήκει δεν μου έχει απαντήσει του λέω να ανταλλάξουμε facebook δεν μου έχει απαντήσει. Στηρίζεται στο γεγονός ότι λέω ψέματα... Φίλε δεν έχω κάτι άλλο να πω.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες