Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
-
- Λοχίας - Έφεδρος
- Posts in topic: 45
Ξεχάστε μοριοδότηση για προϋπηρεσία όπως και βασικό προσόν το ΙΕΚ. Απλά θα μοριοδοτείται (με 100 μόρια μάλλον).
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 89
Το καταλαβα πλακα κάνω. Εκτος ΑΣΕΠ θα είναι μαγκες. Για τους εξωτερικούς φρουρούς σίγουρα. Για σωφρονιστικούς δεν ξέρω. Λογικα και αυτοί εκτός ΑΣΕΠ θα είναι.[
Όπως και να ναι σα βγεί ... Πιστεύω είναι θέμα χρόνου.
Όπως και να ναι σα βγεί ... Πιστεύω είναι θέμα χρόνου.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ. έγραψε:Ξεχάστε μοριοδότηση για προϋπηρεσία όπως και βασικό προσόν το ΙΕΚ. Απλά θα μοριοδοτείται (με 100 μόρια μάλλον).
Εγω πιστεύω 500 το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας 400 ειδικές δυνάμεις 300 μηχανή 100 το αυτοκίνητο και 200 γ κατηγορία και πιστεύω ξεχωριστή κατηγορία θα είναι και τους πολύτεκνους και για τους τρίτεκνους. Και αφήνω ένα μικρό παραθυράκι Όχι εάν μοριοδοτείται η προϋπηρεσία να λέει το ΦΕΚ υποχρεωτική προϋπηρεσία τουλάχιστον 2 χρόνια... Έτσι είχε βγει στο υπουργείο η προκήρυξη στον οργανισμό λιμένος Πειραιώς Για φύλακες εκτός άσε π πάντα μιλάμε
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 3
Ξέρουμε βάσεις σε αντίστοιχες προκυρηξεις άλλων ετών;
- Wolf93
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 16
Εθελοντη μονο 100 μορια το ιεκ; Τοση απαξιωση δλδ; Ο τριτεκνος παιρνει περισσοτερα!
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Tilemos έγραψε:Ξέρουμε βάσεις σε αντίστοιχες προκυρηξεις άλλων ετών;
Κοίταξε η βάση είναι μία ουδέτερη ωρολόγια. Το σώμα το σωφρονιστικό δεν είναι από τη δουλειά όπως και στην 6κ μπήκανε άτομα με 1.200 μόρια τίποτα δηλαδή. Δεν θα κάνουνε πολύ πιστεύω. Εγώ πιστεύω μία πρώτη εκτίμηση αν είναι εκτός ΑΣΕΠ θα είναι στα 2700 η βάση μην σε μπερδεύει με αυτή των ειδικών φρουρών ήθελε να μπει πολύς κόσμος ως σωφρονιστικός πίστεψέ με δεν θέλουν πολύ.
- Bitcoins8
- Αρχιλοχίας
Bitcoins8 έγραψε:Tilemos έγραψε:Ξέρουμε βάσεις σε αντίστοιχες προκυρηξεις άλλων ετών;
Κοίταξε η βάση είναι μία ουδέτερη ωρολόγια. Το σώμα των σωφρονιστικων δεν είναι απλή Δουλειά όπως και στην 6κ μπήκανε άτομα με 1.200 μόρια τίποτα δηλαδή. Δεν θα κάνουνε πολύ πιστεύω. Εγώ πιστεύω μία πρώτη εκτίμηση αν είναι εκτός ΑΣΕΠ θα είναι στα 2700 η βάση μην σε μπερδεύει με αυτή των ειδικών φρουρών ήθελε να μπει πολύς κόσμος ως σωφρονιστικός πίστεψέ με δεν θέλουν πολύ.****** Το ξαναστέλνω γιατί το τ9 γράφει ότι θέλει
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Bitcoins8 ηρέμησε και μην αραδιάζεις 100 μηνύματα.Ναι 100 ή το πολύ 200 μόρια το ΙΕΚ.
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Τώρα το πρόσεξα... Τί υποχρεωτική προϋπηρεσία πας καλά; Βλέπω να κλειδώνεται κι αυτό το νήμα από τις ασυναρτησίες.
Ηρεμήστε λίγο κουράζει ...
Ηρεμήστε λίγο κουράζει ...
- Wolf93
Λιγα ειναι τοσα μορια, τζαμπα καθομασταν 2,5 χρονια στο ιεκ και οι πολυτεκνοι παιρνουν περισσοτερα μορια, ρδελο κρατος!
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Φίλε Εθελοντή, μην λες ασυναρτησίες και απογοήτευεις τον κόσμο. Το ΔΙΕΚ από κύριο προσόν θα βγει μόνο για να δώσει καμιά 500αρια μόρια. Σε ειδικούς φρουρούς δίνει 200 και θα πέσει σε επάγγελμα που μέχρι την τελευταία προκήρυξη ήταν κύριο προσόν; Επίσης, έχεις ιδέα τι μαθήματα έχει η ειδικότητα στη σχολή; Το ξέρεις ότι έχουμε ακριβώς τα ίδια μαθήματα με την σχολή αστυφυλάκων; Μίλησα με παιδί που τυχαίνει να έχει τελειώσει και αυτος Το ΙΕΚ και είναι εν ενεργεία στη ΔΙΑς, μπήκε πέρσι στους 1500 και μου είπε ότι κατά τη γνώμη του όχι 200, αλλά 1000 μόρια που λέει ο λόγος θα έπρεπε να δίνει η σχολη. Τόσο χρήσιμη είναι για παιδί που υπηρετεί αυτή τη στιγμή Που μιλάμε στην ΕΛΑς, τέτοιες είναι οι γνωσεις που παρέχει η σχολή και τα μαθήματα της (δίκαιο, αυτοάμυνα - αυτοπροστασία, σκοποβολή, πρώτες βοήθειες, πρακτική με τρόποι χειροπεδησης, αντιμετώπιση συμβάντων κλπ κλπ κλπ) Να σαρευτούμεμε λέω εγώ καλύτερα...
-
- Λοχίας - Έφεδρος
Κατ'αρχήν πρόσεχε τα γραφόμενά σου.Ασυνάρτητος είσαι εσύ. Εγώ δεν αναφέρθηκα εναντίον του ΙΕΚ, μακάρι να πάρει παραπάνω μόρια. Εγώ αράδιασα τι πληροφορίες υπάρχουν για την ώρα. Όλα ως την στιγμή που θα δημοσιευτεί μια προκήρυξη παίζονται. Κάποιοι το έχετε χάσει. Συνέλθετε!
- Wolf93
Και στους ειδικους φρουρους επρεπε να δινει περισσοτερα μορια το ιεκ, αλλα βλεπεις προτιμανε να δινουν περισσοτερα στους πολυτεκνους! Ειναι καλυτερα να σαι πολυτεκνος παρα να εχεις πτυχιο!
- Wolf93
Εθελοντη πιστευεις θα βγει εντος 2020 η προκηρυξη για εξωτερικους;
-
- Δεκανέας - Έφεδρος
- Posts in topic: 6
Δεν αραδιασες πληροφορίες, παραπληροφόρηση κάνεις! Έχει μεγάλη διαφορά. Ασυναρτητος μπορεί να μην είσαι εσύ και να λες ότι είμαι εγώ, πάντως το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτά που λες δεν έχουν καμία βάση, καμία πηγή και είναι δικά σου... Θα βγει λέει από κύριο προσόν και αντί να πάρει πολλά μόρια να "ανταποδώσει" την χασουρα που κάνει στους αποφοίτους ΙΕΚ, μιας και μεσω ΑΣΕΠ μπαίνουν σίγουρα οι κάτοχοι του τίτλου και αν δεν συμπληρωθούν οι θέσεις παίρνει απο τους υπόλοιπους, θα δώσει λιγότερα μόρια από τα λίγα που ήδη δίνει για αστυνομία... Εντάξει, μας έπεισες, είσαι insider!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες