sakis14 έγραψε:TΙ προσόντα θα χρειάζεται να έχεις εδω; Ηλικιακά κριτήρια, και ειδικές δυνάμεις κτλ στα πρότυπα των προκυρήξεων της αστυνομίας για ειδικούς φρουρούς και συνοριοφύλακες ή όχι;
Αν βγεί εκτός ΑΣΕΠ πιθανόν με μερικές αλλαγές μπορεί να μοριοδοτείται και προϋπηρεσία και το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας... Αν βγει εντός ΑΣΕΠ προϋπηρεσία και στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας χωρίς ειδικές δυνάμεις χωρίς μηχανές χωρίς τίποτα.
Παιδια αν εχεις Πιστοποιηση απο Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας αλλα η προυπηρεσια που εχεις ειναι απο την αλλη την απλη αδεια σεκιουριτι τι γινεται; Παιρνεις τα μορια του ιεκ συν προυπηρεσια αμα μοριοδοτειται;
Wolf93 έγραψε:Παιδια αν εχεις Πιστοποιηση απο Ιεκ Στελεχος Ασφαλειας αλλα η προυπηρεσια που εχεις ειναι απο την αλλη την απλη αδεια σεκιουριτι τι γινεται; Παιρνεις τα μορια του ιεκ συν προυπηρεσια αμα μοριοδοτειται;
Από ότι κατάλαβα έχεις προϋπηρεσία με την άδεια security την απλή ; Και έβγαλες στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας; Αν είναι έτσι μηδενίζεται η προϋπηρεσία σου και ξεκινάει από την αρχή μετά από το στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας..
Αν βγει μεσω υπουργειου δε νομιζω να μοριοδοτουν την προυπηρεσια, η μοριοδοτηση θα ειναι σχεδον ομοια με των ειδικων φρουρων. Αν βγει μεσω ασεπ δε νομιζω να ειναι κυριο προσον το ιεκ απλα θα το μοριοδοτει.
Εμενα μπορει να με συμφερει να μη παρουσιασω το ιεκ για 150 μορια που δινει ο ασεπ, καθως με την προυπηρεσια μου με την απλη αδεια θα παρω περισσοτερα μορια!
Wolf93 έγραψε:Αν βγει μεσω υπουργειου δε νομιζω να μοριοδοτουν την προυπηρεσια, η μοριοδοτηση θα ειναι σχεδον ομοια με των ειδικων φρουρων.Αν βγει μεσω ασεπ δε νομιζω να ειναι κυριο προσον το ιεκ απλα θα το μοριοδοτει.
Εμενα μπορει να με συμφερει να μη παρουσιασω το ιεκ για 150 μορια που δινει ο ασεπ, καθως με την προυπηρεσια μου με την απλη αδεια θα παρω περισσοτερα μορια!
Εκτός ΑΣΕΠ κανείς δεν ξέρει πώς θα είναι! Κοίταξε είναι πολύ περίεργο μέσω ΑΣΕΠ μπορεί εσύ με κύριο τίτλο με 700 μόρια να διεκδικήσεις θέση... Γιατί σου λέει ο ΑΣΕΠ Εάν δεν καλυφθούν από κύριο τίτλο τότε θα πάμε από β επικουρία. Τσέκαρε τα προσωρινά αποτελέσματα των 6κ για να καταλάβεις τι σου λέω
Wolf93 έγραψε:Ναι καταλαβα, αλλα υπηρχαν αντιδρασεις που ο ασεπ ειχε βαλει κυριο προσον το ιεκ, ισως να μη το βαλουν τωρα.
Μακάρι φίλε! Κ εγώ το ίδιο προβλήμα έχω με τον άδεια σεκουριτη έχω 84 μήνες καί με στέλεχος 9 μήνες είναι περιεεγαυ σε μεγάλο δίλημμα είμαι αν βγεί εντός ΑΣΕΠ
Το καταλαβα πλακα κάνω. Εκτος ΑΣΕΠ θα είναι μαγκες. Για τους εξωτερικούς φρουρούς σίγουρα. Για σωφρονιστικούς δεν ξέρω. Λογικα και αυτοί εκτός ΑΣΕΠ θα είναι.