Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 37
Προφανώς γιατί οι 8 στους 10 κυνηγάνε μονιμότητα γι'αυτό φύγανε... πόσοι από αυτούς που είναι μπήκαν γιατί γουσταραν αστυνομια και πόσοι μπήκαν επειδή θέλαν δημόσιο και μονιμότητα.. αναρωτηθείτε λίγο..
Δικιο εχετε κ ειδικα εσυ γιαννη.. απλά το τονίζω για να μην νομίζουν μερικοί πως μπορούν να πάνε σωφρονιστικοί κ μετά να κάνουν μετάταξη πχ διας
Ο. Π. Κ. Ε
Διασωστη έχεις καμία πληροφορία για μοριοδότηση; τι θα μοριοδοτείται και τι όχι; Μόνο εσένα ακούω
8 Ιουλίου ολοκληρώνονται τα ψυχοτεχνικα στην 6κ. Οπότε λογικά μέχρι τέλη Ιουλίου δεν θα έχουν βγει τα τελικά αποτελέσματα;
Άντε πάλι οι ίδιες ερωτησεις... Μάγκες περιμένετε να βγει η προκυρηξη!!! τα έχουμε ξαναπεί!!! κανενας δεν ξερει!!
- Batman1122
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 19
Απάντησέ μου για να ξέρω!! Βλακείες μου είπε όχι?; Γιατί όπως σας είπα και εγώ στη γύρα είμαι στο ψάξιμο
Δε ξερουμε αν σου ειπε βλακειες... αυτα που σου ειπε ισχυαν στη παλια προκηρυξη σωφρονιστικων. Δυσκολο να μπει εντοπιοτητα στο Κορυδαλλο, μονο παραμεθωριο θα εχει!
αν είναι δύσκολο να μπει εντοπιότητα στον κορυδαλλο τότε είναι δύσκολο να μπει εντοπιότητα και στν προκήρυξη των συνοριοφυλακων στην Αττικη... :)Ranger94 έγραψε:Δε ξερουμε αν σου ειπε βλακειες... αυτα που σου ειπε ισχυαν στη παλια προκηρυξη σωφρονιστικων. Δυσκολο να μπει εντοπιοτητα στο Κορυδαλλο, μονο παραμεθωριο θα εχει!
-
- Posts in topic: 37
Ξεχνάς ότι οι συνοριοφύλακες Αττικής θα είναι συμβασιούχοι ορισμένου χρόνου και όχι μόνιμοι
Αλλο να βαλεις εντοπιοτητα σε ολη την Αττικη, και αλλο να βαλεις μονο σε ενα δημο οπως ειναι ο Κορυδαλλος!Νομιζω καταλαβαινεις τη διαφορα!
Η Περιφερεια Αττικης εχει 4 εκατομμυρια πληθυσμο, ο Δημος Κορυδαλλου εχει 63.000 πληθυσμο!Αλλο να δινεις αβαντα σε ολη την Αττικη και αλλο να αβανταρεις μονο τους Κορυδαλλιωτες!
Η Περιφερεια Αττικης εχει 4 εκατομμυρια πληθυσμο, ο Δημος Κορυδαλλου εχει 63.000 πληθυσμο!Αλλο να δινεις αβαντα σε ολη την Αττικη και αλλο να αβανταρεις μονο τους Κορυδαλλιωτες!
- Kostasthegreek
- Posts in topic: 2
Καλησπέρα στην ομαδάρα!!! Πέρασα φέτος στην πυροσβεστική και σκέφτομαι να παραιτηθώ αν και εφόσον περάσω σωφρονιστικός τι λέτε θέλω γνώμες ;)
- Fragomaster
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Αδερφε το μονο που εχω να σου πω ειναι να κοιταξεις τι σε αρεσει, να μην κοιτας μονο το τωρα. Το ενα ειναι χιλιομετρα μακρια απο το αλλο.
-
- Δεκανέας - ΟΒΑ
- Posts in topic: 5
Παίδες εμαθα απο το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη οτι η προκήρυξη θα είναι ίδια με αυτή των ειδικών φρουρών διότι επειδη ειναι εκτός ΑΣΕΠ δεν μπορεί να γίνει μοριοδότηση αλλιως! Γιατί μέσω ΑΣΕΠ πιάνονται και επικουρικές και όλα τα σχετικά
Άντε να δούμε.. αναμένουμε να δούμε τελικά τι και πώς κ. ποτε θα βγει!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Θεωρω πως η προκηρυξη θα εχει ιδια δομη με αυτη των συμβασιουχων συνοριοφυλακων των νησιων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες