Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Pezonautis14
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από Pezonautis14 »

StathisKar έγραψε:Καλησπέρα στην ομάδα , είμαι ένας καινούργιος χρήστης, εγώ και η αδερφή μου ενδιαφερόμαστε για να κάνουμε αίτηση στους σοφρωνιστές. Ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε , στην προηγούμενη προκυρηξη του 2018 , ο τελευταίος της εξωτερικής φρούρησης και φύλαξης τι προσόντα είχε ;
Φιλος μπες και ψάξε αν δεν έχεις όρεξη να κάνεις αυτό τι να πω αλλο δηλαδή!
StathisKar
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 4

Δημοσίευση από StathisKar »

Για να ρωτάω σημαίνει ότι έχω ψάξει και δεν έχω βγάλει άκρη. Μια βοήθεια ζητάω , έχω βρει κάτι πίνακες του ΑΣΕΠ αλλά δεν καταλαβαίνω πως τα έχουν γράψει έτσι
Politis32
Επιλοχίας
Επιλοχίας
Posts in topic: 107

Δημοσίευση από Politis32 »

Αν πατήσεις στο google 6κ/2018 προσόντα θα το βρεις...
StathisKar
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Ευχάριστω για την απάντηση , υπάρχει περίπτωση να βρούμε τα μόρια των επιτυχόντων ; Για να δούμε στο περίπου που κινήθηκε η βάση
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Ranger94 »

Η 6κ ηταν μεσω ασεπ και ειχε αλλη μοριοδοτηση.. η νεα θα βγει απο το υπουργειο χωρις κυριο προσον και επικουριες οποτε δε μπορεις να καταλαβεις τη βαση.
StathisKar
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Α μάλιστα. Ευχαριστώ πολύ.
Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Xanthos »

Αδερφέ μου το νόημα του υπάρχων site αυτό είναι να ρωτάει ο άλλος κάτι που ίσως δεν βρίσκει η δεν γνωρίζει να βρει κ να του απαντάτε την ερώτηση του όποιος ξέρει κ όποιος έχει όρεξη... Εσύ από ότι φάνηκε από αυτή την ψυχρή απάντηση σε ένα νέο χρήστη εδώ μέσα όρεξη δεν είχες!!! ΣΤΑΘΗ.. Κατά την γνώμη μου μην κοιτάς τις παλαιότερες προκηρύξεις κ κύριος μια τέτοια όπως είναι αυτή γιατί δεν θα βγει μέσο ΑΣΕΠ.. κάνεις δεν ξέρει την μοριοδότηση κ ότι έχεις διαβάσει σε αυτό το νημα από μοριοδότηση η τι θα μπορεί να μοριοδοτει πχ από διπλωματα κτλπ είναι απλές εικασίες.. εύχομαι οτ καλύτερο κ λίγη υπομονή
Ο. Π. Κ. Ε
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 20

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Η δραμα είν παραμεθόριο; δεν κάνουν όλοι ετήσιες;
Άβαταρ μέλους
Batman1122
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Batman1122 »

Καλημέρα παιδιά!! Έμαθα πληροφορία καλή. Από αρχιφύλακα στις φυλακές Χαλκίδας. Λοιπόν η προκήρυξη θα βγει το ΦΕΚ τέλος Ιουλίου οι αιτήσεις θα ξεκινήσουν μετά από 15 Αυγούστου!! Όσο αφορά τη μοριοδότηση θα είναι όπως γνωρίζετε εκτός ΑΣΕΠ αλλά όχι με τη μοριοδότηση των ειδικών φρουρών με την ταχύτητα των ειδικών φρουρών! Όσο αφορά την ηλικία επειδή το ΦΕΚ είχε φτιαχτεί για να ανέβει μέσω ΑΣΕΠ δεν θα γίνουν πολες τροποποιήσεις κατά 90% το όριο ηλικίας θα είναι 32 με 33!! Στη μοριοδότηση Απλά μου είπε συγκεκριμένα παίζονται πολλά Μπορεί σε κάθε Δήμο να παίρνουν εντοπιότητα π. χ. αυτός που μένει Κορυδαλλό να παίρνει η εντοπιότητα και να μοριοδοτείται έξτρα είναι περίεργη μου λέει η προκήρυξη ακόμα δεν έχουν κατασταλάξει το ποιο κριτήριο θα δώσουν το διορισμό..Επίσης μου είπε δεν είναι εύκολη δουλειά Ειδικά ο εσωτερικός μου είπε παιδιά ακραία σκηνικά με τα χρόνια εμπειρίας του στη δουλειά δεν είναι όλα καλά και ανθηρά περισσότερο από 60% τώρα είναι στη Δίας φύγαν όλοι Μάλλον οι περισσότεροι. Αυτά από μένα και εγώ στο ψάξιμο ήμουν και τυχαία βρεθήκαμε για καφέ φίλος φίλου να φανταστείτε!!! Καλή επιτυχία σε όλους και να Είστε σίγουροι για να το κάνετε αυτό Γιατί από κει θα βγείτε στη σύνταξη

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Ε βεβαια δεν εχουν κατασταλλαξει ακομα ποιο κριτηριο θα δωσει το διορισμο, διοτι ψαχνουν κατι που να βολευτουν τα δικα τους παιδια παλι. Θα κανουν παρτι οι πασοκοι συνδικαλιστες των σωφρονιστικων, θα ζητησουν να μοριοδοτειται οποιος εχει αφισα του Ανδρεα Παπανδρεου στο δωματιο του!
Άβαταρ μέλους
Batman1122
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 19

Δημοσίευση από Batman1122 »

Ranger Όπως λέγανε παλιά αν δεν έχεις μπάρμπα στην Κορώνη που πας να μπεις στο δημόσιο χαχαχαχαχ

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Βλεπω να γινονται σοδομα και γομορα στη προκηρυξη! Θα προηγουνται τα παιδια των συνδικαλιστων και οσοι εχουν ψηφισει τουλαχιστον 1 φορα παλιο ορθοδοξο πασοκ,1000 μορια τριτεκνοι-πολυτεκνοι!

Εμενα ο θειος μου ειχε βοηθησει στο βαψιμο των γραφειων στη Χαριλαου Τρικουπη, θα δω μηπως παιρνω καμια βεβαιωση να μοριοδοτηθω!

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Xanthos »

Εννοείς ότι έφυγαν οι σοφρωνιστικοι υπάλληλοι και πήγαν στη διας; κατάλαβα καλά αυτό που έγραψες; για τι αν σου είπε αυτό ο γνωστός σου ή φίλος σου ότι είναι τα μισά πίστευε για τι αυτό δεν γίνεται!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Crocop92
Ανθυπασπιστής
Ανθυπασπιστής
Posts in topic: 60

Δημοσίευση από Crocop92 »

Παραπληροφόρηση σε όλο της το μεγαλείο...
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Εννοεί ότι ήταν με σύμβαση σωφρονιστικοι, και μόλις πέρασαν ΕΦ, έφυγαν. Αλήθεια είναι αυτό, όχι το 60% αλλά το 90% προτίμησε να πάει ΕΦ απ το να κάτσει στις φυλακές.

Αυτό που σου είπε για την εντοπιοτητα, ίσχυε παλιά.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπει τώρα σε Κορυδαλλό κλπ, μόνο παραμεθόριο.

Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες