Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Τελικά όριο ηλικίας θα είναι 32 για μέσα και έξω η διαφορετικά;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Έξω λογικά 28! Μέσα 32!
Και θα μπορούμε να κάνουμε και στις δύο προφανώς...
Ίσως να μη αλλάξει από αυτή που ίσχυε στην 6κ.. Δεν πιστεύω πως το όριο στους εξωτερικούς θα είναι 28 αλλά 30!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Τους μισούς επειδή είναι 29+ επιμένουν οι αναφέρουν ότι θα είναι 32 το όριο και οι άλλοι πόσοι 28- ότι θα είναι 28!! Αι βγάλε άκρη μετά, και με αυτους που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους μπορεί να είσαι αύριο μεθαύριο σε υπηρεσία!!! Καλά μας κάνουν
Αμ είναι καρμπόν όπως λένε από τους εφ λογικά 28 από 1992 κ μετά
Εμένα με πιάνει και τα δύο οπότε δεν μ απασχολεί η ηλικία τα μόρια γτ έχω λίγα 2300 με το σύστημα εφ τώρα αν αλλάξει κάτι έχω κ στέλεχος υπηρεσιών ασφαλείας κ προεπιρεσια
Τα πιο πιθανα είναι 32 για όλους η 30 για έξωτερικους φρουρούς και 32 για σοφρωνιστικους.
Χαίρω πολυ αδελφέ.. θα δούμε..
Εμένα προσωπικά αν είναι 28 δεν με πιάνει αλλά καλή καρδιά.. Δεν. λεμε ότι μας συμφέρει απλά κάνουμε υποθέσεις κ θεωρείς φίλτατε... κάτι που είναι ακροκς φυσιολογικό για όλους μας αλλά μάλλον όχι για εσένα.. κινούμαστε κ σκεφτόμαστε με τα όρια κ κάποια πρότυπα που υπήρχαν από πριν. Τώρα αν το θεωρείς κακό τι να πω.. Η αν θεωρείς ότι με θεωρίες άλλες κάποιος δεν είναι ικανός για το σώμα επειδή μιλάμε τι να ξαναπώ.. Καλησπέρα σας αλανιαριδες
Ο. Π. Κ. Ε
Θέλω να πω κάτι άλλο μπορεί να είναι και βλακεία!!! Ο πατέρας μου το 5 συνταξιοδοτήθηκε από την υπηρεσία Εγώ παίρνω μόρια από αυτό που ήταν στην υπηρεσία; Τον ρώτησα άμα ξέρει κάτι ή μήπως έχει μιλήσει με κάποιον συνάδελφο παλιό δεν γνωρίζει κάτι!! Αλλά τότε ο πατέρας μου μπήκε με διαφορετικά κριτήρια! Να φανταστείτε έπαιρνε εντοπιότητα στην Αθήνα από τον Δήμο αχαχ
Τι να κάνω ρε γμτο ψάχνω λύσεις μπας και ανεβάσω τα μόρια μου αχαχα σκέφτομαι μπας και πάω να δώσω για toeic για proficiency Ήδη έχω γραφτεί για δίπλωμα για μηχανή.. Τι να κάνω γμτο άλλο αχαχα Ευχαριστώ πάντως για την άμεση απάντηση
Πόσα μόρια έχεις; εσύ αν δεν κάνω λάθος δεν είσαι το παιδί που μέτρησα τα μόρια του προχθές η κάνω λάθος;
Ο. Π. Κ. Ε
Όχι όχι φίλε μου!! Εχω 2300 για εξωτερικούς με το σύστημα ΕΦ
Τώρα για εσωτερικούς δεν ξέρω αν είναι τα ίδια!
Τώρα για εσωτερικούς δεν ξέρω αν είναι τα ίδια!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες