Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Παιδιά έχει αλλάξει κατι από τον Φλεβάρη που είπε η Νικολάου στην βουλή ότι θα βγουν δύο προκηρύξεις καρμπον σαν των ειδικών φρουρών; Αν εξαιρέσουμε πιθανόν τα όρια ηλικίας που πιθανόν να είναι διαφορετικα κατά τα άλλα ουδέν νεότερο απλά περιμένουμε να βγουν έτσι δεν είναι;
Δεν νομίζω να αλλάξει κάτι Απλά λογικά Διαφορετικά θα μοριοδοτείται ο εσωτερικός και διαφορετικά ο εξωτερικός Δηλαδή ο εξωτερικός θα μοριοδοτείται σαν τους ειδικούς φρουρούς τώρα για τους εσωτερικούς μπορεί να αλλάξει εντελώς η μοριοδότηση
Αυτό που λέει η Λία δεν είναι κάτι το οποίο έμαθε αυτή... Το έχουν αναφέρει τα σαιτ αυτό πολύ πιο πριν από. Αυτή... Στο συμβούλιο της αντί εγκληματικής πολιτικής το έχουν αναφέρει επίσης... Δεν λέει. Κάτι καινούργιο, το κάνει να φαίνεται σαν να έχει πληροφορία... Ενώ λέει αυτά π λένε τα σαιτ με την μόνη διαφορά για την ηλικία π λέει θα είναι 32!!! Εγώ περιμένω να με διαψεύσει όταν με το. Καλό βγει η προκήρυξη... Ήρεμα το λέω
Δεν την κρίνει φίλε μου απλώς για όποιον το ψάχνει λίγο το θέμα με τις συγκεκριμένες προκηρύξεις βλέπει ότι δυστυχώς ότι λέει η Lia_s δεν είναι εμπιστευτική πληροφορία αλλά απλή παρατήρηση των όσων έχουν ειπωθεί κατά καιρούς από την Νικολάου. Όσο για το όριο ηλικίας μια απλή αναζήτηση σε προκηρύξεις παλαιότερες να κάνεις θα το βρεις.Lia_s δεν έχω κάτι μαζί σου. Μην το πάρεις προσωπικά.TB έγραψε:Κι εσύ που το ξέρεις ότι δεν το έμαθε αλλά το λέει από τα σάιτ δηλαδή την ξέρεις προσωπικά και κάθεσαι και κρίνεις τον καθένα; Αντε σοβαρευτείτε μερικοί εδω μέσα, αν δεν την πιστεύεις είναι δικαίωμα σου αλλά μέχρι εκεί!Police7 έγραψε:Αυτό που λέει η Λία δεν είναι κάτι το οποίο έμαθε αυτή... Το έχουν αναφέρει τα σαιτ αυτό πολύ πιο πριν από. Αυτή... Στο συμβούλιο της αντί εγκληματικής πολιτικής το έχουν αναφέρει επίσης... Δεν λέει. Κάτι καινούργιο, το κάνει να φαίνεται σαν να έχει πληροφορία... Ενώ λέει αυτά π λένε τα σαιτ με την μόνη διαφορά για την ηλικία π λέει θα είναι 32! Εγώ περιμένω να με διαψεύσει όταν με το. Καλό βγει η προκήρυξη... Ήρεμα το λέω
Έγινε εκκαθάριση του νήματος από άσχετα μηνύματα που παρεκτρέπουν τη συζήτηση και από άλλα που ενώ απλά αναδημοσιεύουν πληροφορίες που αναρτώνται στα εκάστοτε διάφορα sites, παρουσιάζονται από διάφορους "πεφωτισμένους" ως πηγή άντλησης προσωπικών δήθεν επαφών λόγω "ιδιότητας".Παράλληλα, απενεργοποιήθηκαν οι αντίστοιχοι λογαριασμοί για παραπλάνηση των μεν υποψηφίων αφενός, όπως και για Chatting σε διάφορα νήματα δε, χωρίς ουσιαστικές αναρτήσεις.
Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνω άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook κλπ.
ΥΓ: Από εδώ και στο εξής τα άσχετα μηνύματα όχι μόνο θα διαγράφονται, αλλά παράλληλα θα απενεργοποιούνται αυτόματα και οι λογαριασμοί των χωρίς προειδοποίηση.
ΥΓ2: Στο θέμα μας κύριοι.
Σε αυτές τις περιπτώσεις προτείνω άλλα κοινωνικά δίκτυα όπως το facebook κλπ.
ΥΓ: Από εδώ και στο εξής τα άσχετα μηνύματα όχι μόνο θα διαγράφονται, αλλά παράλληλα θα απενεργοποιούνται αυτόματα και οι λογαριασμοί των χωρίς προειδοποίηση.
ΥΓ2: Στο θέμα μας κύριοι.
Καλησπέρα σας. Θα ήθελα να πω κάτι κ θα είναι κ το τελευταίο που αναφέρομαι σε κάτι τέτοιο. Απ π την μια δεν μ πέφτει λόγος από την άλλη όμως μου πέφτει κ πολύ μάλιστα. Ειδικά όταν υπάρχει αδικία κ ειρωνεία σ όλα τα επίπεδα κ ανακριβείς πληροφορίες που πολλοί εδώ μέσα λέτε χωρίς να γνωρίζεται καν τι γίνεται κ κύριος χωρίς να ξέρετε που είναι το κουμπί τις γκουγλ. Τωρα Αλήθεια σας πείραξε αυτά που είπε η λια κ τα θεωρείτε ανακριβείς Πληροφορίες; Πείτε μου εσείς που τις είδατε αυτές τις ανακριβείς ακριβός;
Γιατί εγώ τόσους μήνες ειδικά τους 2-3 τελευταίους με τον κορονοιο σταμάτησαν τα πάντα. Οι πληροφορίες από σιτε η από άτομα σταμάτησαν γιατί έδιναν αλλού βάση. Βγήκε η κοπέλα κ είπε τι έμαθε κ μετά από 3 μέρες σκάνε όλα τα σιτε κ λένε ότι θα βγουν για σωφρονιστικούς. Οκ το ξέραμε από πριν αλλά πόσο πριν; Μετά κάνεις δεν ήταν σίγουρος ότι θα πάρει κ αν πάρει με αυτό π έγινε πλην τις 6κ. Αλήθεια αν θεωρείτε που βρήκατε εσείς στο ίντερνετ εδώ κ 2 μήνες ότι θα γίνουν τέτοιες προσλήψεις; Γιατί εγώ προσωπικά 14 ώρες το 24ωρο δεν είδα τπτ μπροστά σ μια οθόνη. Σας πείραξαν αυτά;
D.Y.K με όλο το σεβασμό στα τόσα χρόνια πλην αυτού του λογαριασμού που έχω αν σε πείραξε κ έκανες κικ κάποια παιδιά ο λόγος τον θεωρείς τόσο σοβαρό κ ότι παραπληροφόρηση πχ η λια η Κάπιος άλλος; Γιατί εγώ σήμερα βλέπω στο νήμα τους ειδικούς φρουρούς κάποιους νέους στατικολογους που μαθαίνουν ότι θα βγει προκήρυξη χωρίς καμία πληροφορία κ έμαθαν ακόμη μέχρι κ την βάση... Θα μας τρελάνουν η θα μας τρελαίνεται;
Υ. Γ Ε αν το μήνυμα μου αυτό θεωρηθεί πως κάνει κακο στο νήμα κ στο σιτε ας διαγραφτει κ ο δικός μου λογαριασμός. Με όλο το σεβασμό κ εντελώς φιλικά προς όλα τα παιδιά κ στους διαχειριστές
Γιατί εγώ τόσους μήνες ειδικά τους 2-3 τελευταίους με τον κορονοιο σταμάτησαν τα πάντα. Οι πληροφορίες από σιτε η από άτομα σταμάτησαν γιατί έδιναν αλλού βάση. Βγήκε η κοπέλα κ είπε τι έμαθε κ μετά από 3 μέρες σκάνε όλα τα σιτε κ λένε ότι θα βγουν για σωφρονιστικούς. Οκ το ξέραμε από πριν αλλά πόσο πριν; Μετά κάνεις δεν ήταν σίγουρος ότι θα πάρει κ αν πάρει με αυτό π έγινε πλην τις 6κ. Αλήθεια αν θεωρείτε που βρήκατε εσείς στο ίντερνετ εδώ κ 2 μήνες ότι θα γίνουν τέτοιες προσλήψεις; Γιατί εγώ προσωπικά 14 ώρες το 24ωρο δεν είδα τπτ μπροστά σ μια οθόνη. Σας πείραξαν αυτά;
D.Y.K με όλο το σεβασμό στα τόσα χρόνια πλην αυτού του λογαριασμού που έχω αν σε πείραξε κ έκανες κικ κάποια παιδιά ο λόγος τον θεωρείς τόσο σοβαρό κ ότι παραπληροφόρηση πχ η λια η Κάπιος άλλος; Γιατί εγώ σήμερα βλέπω στο νήμα τους ειδικούς φρουρούς κάποιους νέους στατικολογους που μαθαίνουν ότι θα βγει προκήρυξη χωρίς καμία πληροφορία κ έμαθαν ακόμη μέχρι κ την βάση... Θα μας τρελάνουν η θα μας τρελαίνεται;
Υ. Γ Ε αν το μήνυμα μου αυτό θεωρηθεί πως κάνει κακο στο νήμα κ στο σιτε ας διαγραφτει κ ο δικός μου λογαριασμός. Με όλο το σεβασμό κ εντελώς φιλικά προς όλα τα παιδιά κ στους διαχειριστές
Καλώς. Ζητώ συγγνώμη από όλους διότι παραφέρθηκα και εγώ.
Οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί επαναφέρθηκαν.
Παρακαλώ πολύ όμως να μη δοθεί έκταση στο θέμα και να συνεχίσουμε κανονικά τη συζήτηση επί του θέματος.
Φιλικά,
Οι απενεργοποιημένοι λογαριασμοί επαναφέρθηκαν.
Παρακαλώ πολύ όμως να μη δοθεί έκταση στο θέμα και να συνεχίσουμε κανονικά τη συζήτηση επί του θέματος.
Φιλικά,
Το νόημα δεν νομίζω να ήταν εκεί, ήταν στο ότι η Λία και η κάθε Λία, αναφερόταν ως ο "πληροφοριοδοτες" που θα έπαιρνε τηλ θα ρώταγε και θα μας έλεγε... Άμα έπαιρνε τηλ και ρώταγε τους τόσο γνωστούς που έχει και τις λένε για τα ηλικιακα όρια και ότι τώρα είναι σε διαβούλευση κτλπ κτλπ... Ας μας έλεγε πότε θα βγει κιόλας να τελειωνε η ιστορία μια ώρα νωρίτερα!!! Ουσιαστικά έλεγε πληροφορίες που έχουν υποθει χίλιες φορές με μόνη διαφορά την ηλικία. Π ελεγε θα είναι 32 για όλους!! Ας τελειώσει εδώ αυτό με την Λία και την κάθε Λία!!! Άλλος είναι ο σκοπός του φόρουμ!! Ειρήνη αδέλφια
Ρε παιδια απλά ο καθένας λεει αυτα που ακούει αυτα που βλέπει.. Λεει απλά τη γνώμη του. Δεν υπάρχει κάτι κακο σε αυτο..
Εμ δεν πιστεύεται εμ τα θέλετε κ όλα στο πιάτο.. λοιπών το θέμα θεωρείτε λήξαν κ από την διοίκηση του σιτε κ κύριος από το τελευταίο μήνυμα από εμένα.. απλά μερικοί τα θέλουν όπως τα θέλουν. Κ το λέω φιλικά.. Στο θέμα μας λοιπών από εδώ κ πέρα γιατί βλέπω το νήμα να ανοίγει όταν έρθει το φεκ.. Καλό απόγευμα απόγευμα κ ήρεμα ο κάθε ένας έχει τα δικά του πιστεύω κ δεκτών
Ο. Π. Κ. Ε
Xanthos όταν η Νικολάου βγαίνει τον Φλεβάρη στην βουλή και λέει τέλος Μαρτίου αρχές Απρίλη θα βγουν δύο προκηρύξεις καρμπον με των ειδικών φρουρών και μετά όλο αυτό πάει πίσω λόγο κορονοιου δεν είναι λογικό όταν πέρασε ο κορονοιος να πάρει πάλι μπρος ο προγραμματισμός που υπήρχε λέω εγώ μετο χαζό μου το μυαλό γιατί πιθανόν χαζό το περνας. Δεν αναφέρθηκε κάνεις σε ανακρίβειες αλλά απλή παράθεση των όσων έχει πει η Νικολάου. Όποιος θεωρεί ότι προσβάλλεται από αυτά που γράφω το ίδιο έκανα και εγώ όταν έβλεπα ότι κάποιος θα με ενημέρωνε για αυτά που ήξερα ήδη.
Τον Φλεβάρη; ξέρεις τι μήνα έχουμε φίλε μου; ξέρεις πόσο καιρός περασε από τότε; κ κύριος τι περάσαμε από τότε μέχρι τώρα; Γιατί με αυτά π έγιναν περίμενες ότι θα βγάλει κάτι τώρα; φίλε Ελλάδα είσαι ξέρεις τα οικονομικά τις; κάτσε να έρθει 2ο κύμα που Παναγία μου μακρυά από εμάς κ άμα ξαναδείς προκήρυξη πλην νοσοκομείων εμένα έλα σφύρα μου.. φίλε μην κοιτάς μόνο τι λένε.. Αλλά κοίτα την πραγματικότητα της χώρας κ τα οικονομικά της.. Δεν είσαι Ντουμπάι Ελλάδα Ει σαι..
Ο. Π. Κ. Ε
Και να προσθέσω πως κ εγώ ήξερα ότι θα βγει όπως λες κάτι μέχρι και τον Φλεβάρη.. Αλλά μετά από εκεί κ πέρα έτσι όπως ήρθα κ γύρισε η μπάλα για τίποτα δεν ήμουν σίγουρος... Αυτό θέλω να σ πω με λίγα λόγια.. είπαν... άλλο είπαν άλλο έπραξαν.. Γιατί από το τότε μέχρι κ το τώρα άλλαξαν τα πράγματα 1000φορές. κ Επειδή το είπαν δεν σημαίνει ότι θα τους έφταναν τα λεφτά να το έκαναν κιόλας!!!
Ο. Π. Κ. Ε
Κ συν το ότι τόσους μήνες είχες άγνοια για το αν βγει κάτι γιατί πολύ απλά δεν άκουσες κάτι.. Ούτε κ κάποιο σάιτ ανέβασε κατι.. Κ πίστεψε με υπήρχε περίπτωση να μην βγει καθόλου κ να βγει μόνο της Δράμας... οπότε τώρα ενώ τόσους μήνες δεν ήξερες κάτι κ ήρθε κάποιος ξαφνικά κ το είπε κ μετά επιβεβαιώθηκε από 3 μέρες κ από σαιτ κ απ π την Νικολάου δεν το λες κ τυχαίο... Η τουλαχιστων εντελώς τυχαίο.. Κ επιβεβαιώνω ότι είπε ότι ισχύουν!!!συγγνώμη για τα πολλά μηνύματα απλά έχω ένα θέμα με το κινητό μου!!! τεσπα.. Ο κάθε ένας όπως είπα παραπάνω έχει τα δικά του πιστεύω!!! Δεν μιλάμε όπως τους εφ που λένε βρήκα τον περιπτερά κ μου είπε ότι θα βγει προκήρυξη με 2500 βάση... Αυτά... Καλό απόγευμα
Ο. Π. Κ. Ε
Βαριέμαι ρε φίλε πραγματικά. Ας το αφήσουμε εδώ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες