χαχαχαD.Y.K έγραψε:Μη βιάζεστε.
Αύριο η Lia_s που θα πιει τον καφέ της με την κυρία ιδιαιτέρα θα μάθει και θα μας ενημερώσει.
Έως τότε συνεχίστε να παιανίζετε τις φυσαρμόνικές σας κύριοι και μη ρωτάτε τα ίδια και τα ίδια.
Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Χαχα Δυκ την ειρωνευεσαι γιατι ξερεις κατι διαφορετικο?;
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 10
Να εισαι καλα Λία. Μακάρι να ειναι με τα ιδια κριτήρια των ειδικών φρουρών.. εγω Προσωπικά αν δεν κανω λάθος εχω 2840 με βαση αυτο. πως τ βλέπετε;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Είσαι πολύ καλά!
Ranger94 έγραψε:
Χαχα Δυκ την ειρωνευεσαι γιατι ξερεις κατι διαφορετικο;
Αντιθέτως.
Αναμένω και εγώ με αγωνία την ενημέρωση από την Lia_s.
Επιθυμώ να γίνω φυλακόβιος.
@lia_s Από ότι βλέπω όλοι κρυβόμαστε από σένα από ότι έχω διαβάσει αχα
Χαχαχα νομιζα εισαι πανω απο 35 χρονων ρε Δυκ!
Κρεμόμαστε, *
ΔΥΚ δε κατάλαβα το ειρωνικό σχόλιο σου και το λόγο που το λες! Δεν έχω κάποιο λόγο να κοροϊδεύω κόσμο, ίσα ίσα που θέλω να βοηθήσω τα παιδιά και εύχομαι με όλη μου τη καρδιά να περάσουν! Ευτυχώς η δυστυχώς γνωρίζω κάποια πράγματα. Αυτά που είπα ήταν πολύ συγκεκριμένα. Όπως γνώριζα για τη προκηρυξη των συνοριοφυλάκων που βγήκε, για τους σωφρονιστικους που είπα 32 ηλικία και θα βγει εκτός ΑΣΕΠ και βγήκε η Νικολάου χθες με συνέντευξη της και επιβεβαιωσε το ίδιο ακριβώς έτσι και για τους Ε. Φ. στη διαβούλευση συζητούσαν για τη προκήρυξη να τη βγάλουν τώρα το καλοκαίρι. Αυτό μόνο! Δε γνωρίζω κάτι πάρα πάνω γιατί δε ρώτησα λεπτομέρειες. Δε ξέρω τι θα αποφασίσουν ούτε θεός είμαι. Αλλά από δω και πέρα ΔΥΚ μου να ενημερώνεις τα παιδιά εσύ αφού γνωρι ζεις περισσοτερα εγώ δε ξανά λέω τίποτα 😇
Και κάτι τελευταίο παιδιά γιατί ρωτάτε για μόρια και μοριοδοτηση κλπ... Δεν ρώτησα να μου πουν όλη τη προκήρυξη. Ρωτησα τα βασικά μόνο αν θα βγουν της Δράμας και για όλα τα καταστήματα κράτησης που η απάντηση είναι ναι και στα δύο , αν θα είναι με ΑΣΕΠ η χωρίς που θα είναι χωρίς ΑΣΕΠ και για την ηλικία που μου είπαν είναι μέχρι 32 και θα βγει σύντομα! Αυτά!!! Τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες γιατί αν σας παίρνει ηλικιακά θέσεις υπάρχουν, να έχετε πίστη κάντε ότι καλύτερο μπορείτε και θα δείτε θετικά αποτελέσματα. Και να έχετε υπομονή! Αυτά από μένα! Καλή σας επιτυχία!!
Lia Αν το λες για μένα καθόλου ειρωνεία δεν έκανα ίσα-ίσα αντιθέτως ούτε πληροφορία μαθαίνουμε καλόείναι!!
Η βάση θα είναι ενιαία η Όχι ξέρεις;
Οχι ρε παιδια πως θα ειναι ενιαια αφου καθε φυλακη παιρνει διαφορετικο αριθμο ατομων!
Άρα ο καθένας θα κάνει στο τόπο του λέει η λογική...
Οπου θες μπορεις να δηλωσεις με σειρα προτιμησης των περιοχων!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 7 επισκέπτες