Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος
Posts in topic: 47

Δημοσίευση από Lia_s »

Politis32 έγραψε:Αν μπορεις εννοειται. Σε ευχαριστώ πολυ παντως!!

Τίποτα βρε σιγά! Πάντως μέχρι στιγμής ότι έχω μάθει έχει βγει! Αυτό είναι το θετικό 😂😂

Άβαταρ μέλους
Xanthos
Στρατηγός
Στρατηγός
Posts in topic: 65

Δημοσίευση από Xanthos »

Μήπως έχεις κανένα κονέ στην διεύθυνση του ΟΠΑΠ; τους αριθμούς του τζόκερ θέλω.. Όχι 5+1 και 5αρι να είναι κομπλέ είμαι ΕικόναΕικόνα
Ο. Π. Κ. Ε
Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Posts in topic: 36

Δημοσίευση από suzuki321 »

Xanthos!! Ότι καλύτερο έχει πει κάποιος εδώ αχχαχα

Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lia_s »

Xanthos έγραψε:Μήπως έχεις κανένα κονέ στην διεύθυνση του ΟΠΑΠ; τους αριθμούς του τζόκερ θέλω.. Όχι 5+1 και 5αρι να είναι κομπλέ είμαι ΕικόναΕικόνα

Χαχα αν είχα κονέ εκεί δε θα έδινα καν στη πρόκηρυξη. Τώρα θα ήμουν Χαβάη και θα έκανα μπίζνες 😂😂😂

Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν γνωρίζει κάποιος η μοριοδότηση θα είναι ίδια και για τους εξωτερικούς φρουρούς και για τους φύλακες?;
Άβαταρ μέλους
Lia_s
Δεκανέας - Έφεδρος
Δεκανέας - Έφεδρος

Δημοσίευση από Lia_s »

suzuki321 έγραψε:Θέλω να ρωτήσω κάτι τελευταίο αν γνωρίζει κάποιος η μοριοδότηση θα είναι ίδια και για τους εξωτερικούς φρουρούς και για τους φύλακες?;
Θα το δούμε στη πρόκηρυξη. Η Νικολάου στη συνέντευξη της είπε δε θα αλλάξει κάτι στη προκήρυξη σε σχέση με τις προηγούμενες γιατί δε προλαβαίνουν να την αλλάξουν λόγω του ότι ήδη εχοθν οριστεί οι θέσεις και οι ειδικότητες της μιας προκηρυξης που είναι της Δράμας, συν οτι θα πάρουν κι άλλους σε όλα τα καταστήματα κράτησης. Οπότε λόγω μεγάλης πρόσληψης θα ναι τα ίδια. Η πρόσληψη θα ναι ίδια με τους εφ εννοουσε ότι θα ναι εκτός ΑΣΕΠ αλλά με την εποπτεία του ΑΣΕΠ! Έτσι είπε οπότε τα υπολοιοα θα τα δούμε σε λίγο καιρό που θα βγει.

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 82

Δημοσίευση από Ranger94 »

Αν γινει οπως παλια στους εξωτερικους θα μετραει ο στρατος, τα διπλωματα, το ιεκ, οι γλωσσες και τα κοινωνικα κριτηρια! Ενω στους Σωφρονιστικους δε μετραγε ο στρατος!

D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 32

Δημοσίευση από D.Y.K »

Lia_s είσαι στο υπουργείο συμβασιούχος; Έχεις προλάβει να δικτυωθείς εκεί που είσαι, μπας και με καβαντζώσεις και εμένα στις φυλακές γιατί βαρέθηκα εδώ που είμαι; Εκτός ΑΣΕΠ δεν είπες ότι θα είναι; Μας παίρνει να το δούμε αλλιώς;

Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Lia_s Ευχαριστώ για την άμεση απάντησή σου δηλαδή μπορεί να είναι εκτός ΑΣΕΠ και να μετράει η προϋπηρεσία ως ασφάλεια?; Δηλαδή θέλω να πω με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ Αλλά εκτός ΑΣΕΠ;

Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Lia_sΕυχαριστώ για την άμεση απάντησή σου δηλαδή μπορεί να είναι εκτός ΑΣΕΠ και να μετράει η προϋπηρεσία ως ασφάλεια?; Δηλαδή θέλω να πω με τα κριτήρια του ΑΣΕΠ Αλλά εκτός ΑΣΕΠ;

Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Η τελευταια προκηρυξη εξωτερικων φρουρων μεσω του υπουργειου το 2008 δε μοριοδοτουσε προυπηρεσια. Ειχε ιδια κριτηρια με τους ειδικους φρουρους! Ισως στους εσωτερικους να μετραει η προυπηρεσια!

Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Α θα είναι δύο κατηγορίες εξωτερικούς και φύλακες λογικά θα μετράει η προϋπηρεσία στους φύλακες!! Λογικά στους εξωτερικούς φρουρούς δεν θα μετράει η προϋπηρεσία
Άβαταρ μέλους
Ranger94
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Την προυπηρεσια την μοριοδοτει μονο ο Ασεπ κανονικα, τωρα αμα βγει μεσω υπουργειου δε ξερω αν γινεται! Οπως και το ιεκ μονο ο Ασεπ το βαζει κυριο προσον, το υπουργειο απλα το μοριοδοτει!

Άβαταρ μέλους
suzuki321
Δεκανέας - ΕΠΟΠ
Δεκανέας - ΕΠΟΠ

Μπορεί Αν βγει μέσω υπουργείου να μοριοδοτείται η προετοιμασία!! Πχ Στον ΟΛΠ που είχε βγει προκήρυξη για φυλακές Πού είναι ο οργανισμός δεν μοριοδοτείται αν η προϋπηρεσία αλλά έλεγε υποχρεωτικά δύο χρόνια στον τομέα της Ασφάλειας προϋπηρεσία!! Μπορεί να το κάνουν Και εδώ έτσι!! Λέω εγώ τώρα σενάρια κάνω!

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 64

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Έχει δίκιο η Λία, είχανε βγει σε φεκ οι θέσεις για ειδικες κατηγορίες ( αμεα,3τεκνοι κλπ) για την φυλακή της Δράμας, τον Οκτώβριο που ήταν έτοιμη να βγει απ τον ασεπ. Μετά την πάγωσαν και την πήραν απ τον ασεπ.

Το φεκ είχε βγει όμως, δε γίνεται να ακυρωθεί, θα τις πάρουν τις θέσεις υποχρεωτικά.

Άρα θα βγει όπως η 6Κ, η αν είναι σαν ΕΦ θα υπάρχουν ποσοστά και όχι μοριοδότηση των κοινωνιών κριτηρίων.

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 6 επισκέπτες