Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
https://workenter-gr.cdn.ampproject.org/v/s/workenter.gr/el/article/17271/754-proslhpseis-monimon-ektos-asep-eidikotites?amp_js_v=a3&_gsa=1&&usqp=mq331AQFKAGwASA%3D#aoh=15908374738976&referrer=https%3A%2F%2Fwww.google.com&_tf=%CE%91%CF%80%CF%8C%20%251%24s&share=https%3A%2F%2Fworkenter.gr%2Fel%2Farticle%2F17271%2F754-proslhpseis-monimon-ektos-asep-eidikotites
Ο. Π. Κ. Ε
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Η επιλογή θα γίνει ακριβώς όπως έγινε με τους ειδικούς φρουρούς(ίδια κριτήρια)!
Mitso98 εσύ που το ξέρεις; Μέντιουμ είσαι?
- anamenwntes
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 1
Ηρεμία παιδιά. Η μοριοδότηση και η ταχύτητα πρόσληψης θα είναι σαν τους ειδικούς φρουρούς.Το όριο ηλικίας θα είναι όπως ήταν και παλιά.
Εσυ πως το γνωριζεις;
Δεν μας είπε και τπτ καινούργιο, μόνο ότι θα είναι σαν τους εφ...
- Fragomaster
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Σωστο, αυτα τα ξερα καιρο πριν
Μάγκες έχω μια εντύπωση ότι η μοριοδότηση θα είναι ιδια με των ΕΦ όπως και η επιλογή μέσω ΑΣΕΠ δλδ. Τωρα για τα αθλήματα και ψυχοτεχνικα θα είναι από το υπουργείο. Λογικα το όριο δεν θα πεσει γιατί δεν είναι σώματα ασφαλείας. Θα δούμε βεβαια. Εμεις όλοι εικασίες κάνουμε.
Το ότι λένε θα γίνει σαν τους ειδ. Φρουρούς εννοούν σε θέμα χρόνου ότι δεν θα χρειαστεί 2-3 χρόνια για να προσληφθούν όπως με την 6κ. Αν θα είναι το όριο 28 ή 33 δεν το ξέρει κανείς εκτός αν κάποιος από εσάς είναι ο Χρυσοχοΐδης ή η Νικολάου να μας το πει να ξέρουμε.
Συμφωνω με σενα.. θα δούμε.. υπομονη.. Απλά λέμε τι πιστεύουμε. Κανενας δεν πρέπει να είναι απόλυτος γιατί απλά κανενας δεν γνωρίζει.
Γνώμη μου παντως μάγκες μην δίνετε σημασία τι λένε οι δημοσιεύσεις. Αν δείτε από τον προηγούμενο Αύγουστο παίρνουν άτομα. οτι να ναι είναι.
Το ποιο πιθανό το σιτε λέει κ Διαβάστε όλοι όταν ανεβαίνει κάτι κ όχι μόνο ότι σας ενδιαφέρει δηλαδή ότι θα γίνουν προσλήψεις... το ποιο πιθανό λέει το σιτε είναι να μην υπάρχει τροποποίηση της προκήρυξης δλδ σε όρια ηλικίας.. Η ηλικία δεν πέφτει έτσι με το στόμα η με το στυλό.. Στα όρια ειδικων φρουρων λέει παρακάτω.. θέλει γρήγορες διαδικασίες να μην γίνει πρόσληψη σε 3 χρόνια όπως πολύ καλά είπε ο φίλος παραπάνω.. Ο μόνος λόγος είναι οι διαδικασίες... αυτοι θα μπούνε ποιος νωρίς από την 6 κ... Κ ερωτώ εγώ τώρα.. οι επιτυχών τις 6κ μπορούν να κάνουν αίτηση σε αυτή εδώ; για τι αν μπορούν πείτε πως το 80% των θέσεων είναι είδη πιασμένες.. Εκτός αν περνάμε σε μόρια οπότε αυτούς!
Ο. Π. Κ. Ε
Όχι ρε ξανθο τι να κάνουν αίτηση αυτοί της 6κ... Κ αν υπάρχουν άτομα και τους φάνε;
Ει σαι σίγουρος ότι δεν μπορούν; για τι εγώ νομίζω ότι μπορούν.. για τι δεν έχουν διοριστεί.. λέω εγώ απλά.. δλδ εσύ αν στην 6κ ήσουν πρώτος η από τους πρώτους.. Κ έβγαινε αυτή εδώ.. Κ μπορούσες κ ήξερες ότι θα διοριστεί ποιο γρήγορα δεν θα τα έκανες; αν τα έκανες -1 άτομο που δεν τα έκανε στην 6κ άρα δεν έχει ελπίδες άρα +1 σ άτομο επιλαχών τις 6κ.
Ο. Π. Κ. Ε
Τι να σου πω ρε φίλε αυτά μόνο στο Ελλάντα γίνονται ειλικρινα
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες