Προκήρυξη για Σωφρονιστικούς (2020)
Σ ευχαριστούμε πολύ για την ενημέρωση
Αν μάθεις κάτι άλλο ενημέρωσε μας.
Πάντως ψάχνω παντού στο google και δεν βρισκω τίποτα
Αν μάθεις κάτι άλλο ενημέρωσε μας.
Πάντως ψάχνω παντού στο google και δεν βρισκω τίποτα
Ούτε εγώ έβρισκα παντού έψαχνα κ δεν έβγαζε τίποτα. δελτια τύπου ΑΣΕΠ να βλέπετε για ενημέρωση
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 14
nikomp, Αν έχεις την καλοσύνη στείλε μας screenshot το περιεχόμενο του mail (με σβησμένα τα στοιχεία όλων φυσικά).
https://imgur.com/upload Ή https://upload.photobox.com/en/
Ευχαριστώ!
https://imgur.com/upload Ή https://upload.photobox.com/en/
Ευχαριστώ!
Ρε παιδιά που υπάρχει η λίστα με τους απορριπτέος απτά αθλήματα; που λένε ότι έκοψαν γυναίκες!!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 64
nikomp έγραψε:Ρε παιδιά που υπάρχει η λίστα με τους απορριπτέος απτά αθλήματα; που λένε ότι έκοψαν γυναίκες!!
Στους απορριπτεους δεν υπάρχει το όνομα, αλλά ένας κωδικός.
Μόνο μια πέρασε απ όλες.
- Ypovrixios6κ
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 3
Καλησπέρα σε όλους είμαι στα προσωρινά της 6κ έχω περάσει απ όλα πλην των ψυχοτεχνικων θέλω να πω 2 πράγματα ώστε να βοηθήσω 1) εγώ πέρασα με 1300 μόρια 2) στις νέες προκηρύξεις το όριο θα είναι τα 28 διότι έτσι λειτουργεί το υπουργείο Προστασίας 3) μην ακούτε το Nick6k Εκτός του ότι είναι παραπληροφόρηση είναι και λογικά ένας από τους κομμένος τις 6κ η προκήρυξη έγινε με απόλυτη διαφάνεια και ίσως είναι η ποιό καθαρή προκήρυξη απλά μας έχει βγει η ψυχή μέχρι να ολοκληρωθεί 4) αν για τον οποιοδήποτε λόγο έστελνε mail ο ΑΣΕΠ θα έβγαινε στα νέα τις σελίδας του οπότε μην τρώτε παραμύθια καλή συνέχεια ελπίζω να βοήθησα
Φίλε θα βγει φέτος η Όχι η καινούρια προκήρυξη; ξέρεις κάτι;
Το όριο ηλικίας φιλε είναι 28 για τα σώματα ασφαλείας. Οι εξωτερικοί είναι πολιτικό προσωπικό. Κανεις δεν ξερει για τα όρια ηλικίας ακομα. Εδω δεν έχει ψηφιστεί ακομα το νομοσχέδιο.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 40
Ότι θα πάρει εξωτερικούς θα πάρει σίγουρα.. Μέχρι τέλη Ιουλίου θα ψηφιστούν όλα τα νομοσχέδια στη Βουλή οπότε μέχρι τότε θα έχει ψηφιστεί..
Υποβρύχιε αν εννοείς εμενα στο σχόλιο σου άσε να ξέρω εγώ καλλίτερα τι μου είπαν απτών ασεπ και τι όχι. Όταν βγει όμως πινακας με ονόματα που θα καλέσουν για γυναίκες να κοιτάξεις να μην είσαι τόσο πολύξερος.
Λες και εγω είχα όρεξη να μπω εδώ να γράφω να περνάει η ώρα μου... Πιο πολύ το είπα μήπως είναι καμια άλλη κοπέλα εδώ μέσα και μας πει και αυτή.
Τελοσπάντων, καλο βραδυ.
Απαγορεύονται τα greeklish (Nassos)
Λες και εγω είχα όρεξη να μπω εδώ να γράφω να περνάει η ώρα μου... Πιο πολύ το είπα μήπως είναι καμια άλλη κοπέλα εδώ μέσα και μας πει και αυτή.
Τελοσπάντων, καλο βραδυ.
Απαγορεύονται τα greeklish (Nassos)
- Ypovrixios6κ
- Στρατιώτης
Nicomp εσένα εννοούσα ζουζούνα μου αλλά βασικά κακός ασχολήθηκα δεν με αφορά κιολας τώρα κάτι ακόμα δεν γίνετε ποτέ και για κανέναν λόγο από εξωτερικός να πας αστυνομία για έναν και βασικό λόγο ΕΚΠΑΊΔΕΥΣΗ ο εξωτερικός των φυλακών εκπαιδεύεται στις μεταγωγές όπλα και φύλαξη η αστυνομία εκπαιδεύεται διαφορετικά δεν έχει καμία σχέση το ένα με το άλλο
Συγγνώμη μαζί μιλάμε η όχι; Είπα εγώ κάπου για αστυνομία; Για σωφρονιστικούς μιλάμε. Που κολλάνε αυτά που γράφεις; Και επίσης αυτό αφορά μόνο κοπέλες εφόσων πέρασε μόνο μία κοπέλα είναι απόλυτα φυσιολογικό να προχωρήσουν σε επόμενους φακέλους. Όσες ανοίχτηκαν οι φάκελοι τους λογικά θα έλαβαν και email όπως εγώ. Απο κει και περα ας κοιταμε στα δελτια τυπου του ασεπ να ενημερωνομαστε. Ετσι μου ειπαν και οταν πηρα τηλ. Τώρα τι είναι αυτά που γράφεις ένας θεός ξέρει!
- Ypovrixios6κ
- Στρατιώτης
Nicomp αυτό με την αστυνομία δεν αφορά αυτό που είπες !!! Το λέω γιατί είδα αρκετούς φίλους που έγραφαν οτι μπορείς από εξωτερικός φρουρός να μπεις αστυνομία Α και χαλάρωσε λίγο δεν έχω τίποτα μαζί σου απλά λέω την γνώμη μου καλοκαίρι ήρθε χαλαραααααα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 11
Πάντως εγώ γνωρίζω αστυνομικό που πριν αναλάβει η υεφκκ την φρούρηση των καταστημάτων κράτησης μου είπε ότι φυλούσαν τον κορυδαλλό 3 διμοιρίες αστυνομικών ένα σχεδόν ΑΤ ήταν για τον κορυδαλλό με απόσπαση. Το λέω μόνο γιατί ειπώθηκε για διαφορά στην εκπαίδευση, όχι ότι είναι άκυρο το επιχείρημα αλλά στην Ελλάδα είμαστε...
- Fragomaster
- Υποδεκανέας
- Posts in topic: 12
Χαίρετε! Θα ήθελα να ρωτήσω αν πρόκειται να βγει νέα προκήρυξη για σωφρονιστικους ή θα προσληφθούν απο την 6κ/2018; Με συγχωρείται δεν γνωρίζω πολλά, ελπίζω να μην ρωτάω κάτι παράλογο. Επίσης για να δώσω και εγώ τα φώτα μου σε όποιον ενδιαφέρεται, έχοντας την πείρα (ο άντρας της αδερφής μου ήταν εξωτερικός), γνωρίζω πως οι εσωτερικοί δεν περνούσαν καλά, εν συγκρίσει με τους εξωτερικούς.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης