Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Γτ ειρωνευεσαι; Αλλωστε δεν ευθυνομαι εγω, εγω απλα ειπα οτι μου ανεφερε αυτος που εστειλα το ονομα του.
Στειλε του μηνυμα να τον ειρωνευτεις αμα διαφωνεις εγω δε φταιω. Δικα του λογια ειναι οτι αυτοι της πανεπιστιμιακης θα ειναι ΕΦ.
Στειλε του μηνυμα να τον ειρωνευτεις αμα διαφωνεις εγω δε φταιω. Δικα του λογια ειναι οτι αυτοι της πανεπιστιμιακης θα ειναι ΕΦ.
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Μάγκες μην αγχώνεστε αν εχουν αποφασίσει οτι θα γίνει δν τους νοιάζουν οι αντιδράσεις τους έχει δείξει η κυβέρνηση οτι δν χαμπαριάζει από τέτοια
-
- Ταγματάρχης
- Posts in topic: 15
Τιποτα δεν εχει τελειωσει ακομα τα μιλανε. Η φυλαξη θα προχωρησει πιστευω αλλα το που θα ανηκει ειναι αγνωστο.
http://www.alfavita.gr/ekpaideysi/340275_panepistimiaki-astynomia-synantisi-kerameos-me-pleyri-mpogdano
http://www.alfavita.gr/ekpaideysi/340275_panepistimiaki-astynomia-synantisi-kerameos-me-pleyri-mpogdano
Δεν σε ειρωνεύτηκα... Μια ερώτηση έκανα. Γιατί τα παίρνεις στραβά;
-
- Αντισυνταγματάρχης
Καλημέρα για κάποιους π λένε οτι δν θα γίνει ορίστε κύριοι
-
- Ταγματάρχης
Το διαβασα πριν λιγο Goylea καλα σημαδια αυτα γιατι φαινεται οτι προχωρησει το πραγμα
-
- Αντισυνταγματάρχης
καλημερα Γιώργο εγω σας τα ελεγα οτι δν τους νοιάζει η γνώμη των πρυτάνεωνGiorgosM82 έγραψε:Το διαβασα πριν λιγο Goylea καλα σημαδια αυτα γιατι φαινεται οτι προχωρησει το πραγμα
-
- Ταγματάρχης
Τους νοιαζει αλλα θα προσπαθησουν να τους το περασουν
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 52
Μπειτε στο αλλο νημα της παμεπιστημιακης εχει ανοιξει
Καλησπέρα στην ομάδα επειδή πολλά παιδιά με ρωτάνε που χάθηκα! Είμαι εδώ και παρακολουθώ το νήμα απλά περιμένω νεωτέρα! Το θέμα της πανεπιστημιακής από ότι ξέρω η που δν θα βγει καθόλου και θα τους βαφτίσουν ΕΦ. Η που θα βγει και θα Σπάσει η προκ δηλαδή θα πάρει περίπου 400 άτομα στα πανεπιστήμια και οι υπόλοιποι θα πάνε ΕΦ. Αυτό έγινε και με τους πυροσβέστες το 11 πήρε καμποσους εποχιακούς και 750 άτομα πήρε μονιμους. Αυτό έμαθα χθες! Σας ευχαριστώ πολύ πάντως όσοι μου στέλνετε και με ρωτάτε που είμαι! Εύχομαι το 21 να μπούμε όλοι εκεί που θελουμε!
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
Το 2011 είχαν βγει 2 διαφορετικές προκηρύξεις για την πυροσβεστικη.Μια για 4.000 ΠΠΥ, οι 3600 θέσεις για τους ήδη εποχικους, οι 400 για ιδιώτες.
Και μια για 750 δόκιμους μόνιμους πυροσβεστες.
Πως θα πάρει ΕΦ, ενώ κόβουν την προκήρυξη των φυλακών που έχουν 10πλασια κενά; Οι σωφρονιστικοί παίρνουν 1 ρεπό το 20ημερο και οι αστυφ κλαιγονται για το 6ημερο.
Και μια για 750 δόκιμους μόνιμους πυροσβεστες.
Πως θα πάρει ΕΦ, ενώ κόβουν την προκήρυξη των φυλακών που έχουν 10πλασια κενά; Οι σωφρονιστικοί παίρνουν 1 ρεπό το 20ημερο και οι αστυφ κλαιγονται για το 6ημερο.
Θα το μάθουμε 2 με 1 μήνα πριν που θα Μπει ΦΕΚ Τι θα γίνει τελικά Τώρα όλα είναι σενάρια εμένα αυτά μου είπαν. ΕΦ το καλοκαίρι του 21 μου έχουν πει Τώρα θ φανεί!
Παλικαρια μολις με ενημέρωσε πολυ δικος μου (γραμματεας σωματειου) οτι θα βγει προκήρυξη 1500 εφ απλα δεν ξερει ποτε θα την ανακοινώσουν. Γι αυτο μου ειπε πες τους δικους σου να ανεβασουν οσο μπορουν μορια με οπιο τροπο μπορουν. Αυτα προς το παρων. Αν εχω νεότερα θα σας ενημρωσω. Καλες γιορτες!
Παπχιτο θες να μας στειλεις στον Ψυχιατρο; Ελπιζω να μην παιζεις με το πονο μας!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 10 επισκέπτες