αυριοΕΦ21 έγραψε:Καλήμερα παίδες ποτέ είπαν βγαίνει στο ΦΕΚ για πανεπιστημιακούς;
Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Xrounk έγραψε:αυριοΕΦ21 έγραψε:Καλήμερα παίδες ποτέ είπαν βγαίνει στο ΦΕΚ για πανεπιστημιακούς;
Ακόμα μου φαίνεται περίεργο με τους πανεπιστιμιακους ακούγονται διαφορά! Τι λες εσυ;
Καλημέρα φίλε ΕΦ21. Σαν τι ακούγεται δηλαδή;
Διάφορα Ξεκάθαρη απάντηση θα έχουν ανοίξη από ότι ξέρω και από ότι έμαθα τώρα τι να σου πω! Αυτά ξέρω εγώ! Πάντως το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι μην απελπιζόσαστε δεν ξέρεις τι θα γίνει το καλοκαίρι!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
στείλε μου πρωσοπικο από πού είσαι γιατί μου φαίνεται ότι είμαστε από κοντάΕΦ21 έγραψε:Xrounk έγραψε:αυριοΕΦ21 έγραψε:Καλήμερα παίδες ποτέ είπαν βγαίνει στο ΦΕΚ για πανεπιστημιακούς;
Ακόμα μου φαίνεται περίεργο με τους πανεπιστιμιακους ακούγονται διαφορά! Τι λες εσυ;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Μαγκες οτι και να λέμε όσο δύσκολο ειναι να αλλάζουν άλλο τόσο εύκολο να σας πω και το άλλο πόσοι αστυνομικοί θα θενε να πάνε εκεί για να καβατζοθουν να Βαράνε το σκοπετοοο τους και τέρμα μην κοιτάτε που εμείς ειμαστε καβλομένοι
Εμαθες τιποτα; Φολα το βλεπω το σωμα!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
ακομα όχι στο περίμενε ειμαιGuardian έγραψε:Εμαθες τιποτα;Φολα το βλεπω το σωμα!
Αν δεν κάνουν χρήση όπλου κρίμα στο σώμα διότι θα γίνονται πολλά από εδώ και πέρα στα πανεπιστήμια!
Άστα Να Πάνε φίλε! Μάλλον θα θέλουν να φύγουν όλοι όταν μπουν. Χαχα
ΕΦ21 έγραψε:Αν δεν κάνουν χρήση όπλου κρίμα στο σώμα διότι θα γίνονται πολλά από εδώ και πέρα στα πανεπιστήμια!
Πιστολίδι και πάλι πιστολίδι.
Κάποιοι έχουν χάσει τη μπάλα απ τα πολλά games με σουτια που παίζουν.
Glock το διαβασαμε 50 φορες αυτο, ολο τα ιδια λενε! Αυριο θα βγει το νομοσχεδιο!
Που σημαίνει ότι θα κάνουν εκπαίδευση ίδια με ΕΦ αλλά χωρίς όπλο ξεκάθαρα το έθεσε το κείμενο και ο glock!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες