Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Εγω δε το ρισκαρω. Μπορει να ανεβει το οριο ηλικιας στους ΕΦ και να εχουμε χρονια να περιμενουμε. Δε θα το αντεξω να βγει για ΕΦ και να μη μπορω να κανω χαρτια!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 52
Guardian έγραψε:Εγω δε το ρισκαρω. Μπορει να ανεβει το οριο ηλικιας στους ΕΦ και να εχουμε χρονια να περιμενουμε.Δε θα το αντεξω να βγει για ΕΦ και να μη μπορω να κανω χαρτια!
Καλα και εγω δεν σ λεω 100%οτι θα το καν ω ολα θα φανουν στην προκυρηξη αν δλδ ειναι ενα νεο σωμα της ελας οπως πχ διας οπκε κτλπ και απλα εχει διαφορετικο ονομα ναι θα το κανω ... Αν σ το λεει αυστηρα ομως οτι δεν μπορεις να αλλαξεις σωμα προφανως και ουτε εγω θα το κανω δεν θελω μια ζωη να ειμαι σεκιουριτι ουσιαστικα! Αλλα αν μπορεις να φυγεις το ιδιο πραγμα θα ειναι με εφ τι να μπω αμεσως στην μηχανη τι να μπω μετα απο 5 χρονια εγω δεν θα το ρισκαρω και ειμαι του 97 σκεψου δλδ θεωρητικα εχω χρονια μπροστα μου αλλα ξαναλεω ολα θα φανουν στην προκυρηξη και στην εκπαιδευση αν ειναι με οπλο ή αοπλη τελειως και απο τριτη κιολας στο νομοσχεδιο θεωρω θα εχουμε πληροφοριες.
-
Πιστευω παντως σε αυτη την προκυρηξη ή θα ξενερωσουμε ολοι αν ειναι κατι "αυτονομο" ή θα πεσει βομβα και θα κανουμε τα χαρτια μας ολοι. Αναμενουμε 2 μερουλες!
Loukas_97 έγραψε:Πιστευω παντως σε αυτη την προκυρηξη ή θα ξενερωσουμε ολοι αν ειναι κατι "αυτονομο" ή θα πεσει βομβα και θα κανουμε τα χαρτια μας ολοι. Αναμενουμε 2 μερουλες!
Φαντάζεσαι να πούνε θα πάρουμε ΕΦ τελικά! Χαχα
-
BilD έγραψε:Loukas_97 έγραψε:Πιστευω παντως σε αυτη την προκυρηξη ή θα ξενερωσουμε ολοι αν ειναι κατι "αυτονομο" ή θα πεσει βομβα και θα κανουμε τα χαρτια μας ολοι. Αναμενουμε 2 μερουλες!
Φαντάζεσαι να πούνε θα πάρουμε ΕΦ τελικά! Χαχα
θα σπασει το φορουμ απο μνματα τοτε αχαχα θα δουμε θα δουμε ! Μπερδεμενα μας τα λενε τα σαιτ μακαρι απλα να ειναι νεο σωμα της ελ. Ας και να μπορεις να φυγεις αλλα προφανως οχι αμεσως γτ δεν θα μεινει ανθρωπος. Να μπορεις μετα απο καιρο
Άντε να δούμε φίλε!
Καλησπέρα και από εμένα. Αν με το μυαλό να βγάλει μια προκήρυξη για να πάει κόσμος κ μετά από 8 χρόνια είναι να φύγει δεν θα το έκαναν καν. Το έχετε σκεφτεί αυτό; Ειδικά με τα πανεπιστήμια το πρόβλημα που υπάρχει εκεί ποτέ δεν θα τελειώσει κακα τα ψεματα. Αν κ κατά την γνώμη μου για να πας κάπου και να φύγεις είναι εντελώς άκυρο κ στους περισσότερους από εδώ μέσα δεν αρμόζει να μπουν κ να φάμε πχ την θέση κάποιου π ίσως θέλει να κάνει μόνο αυτό! Κάντε υπομονή κ όλα θα γίνουν... Αυτό δεν γίνεται μόνο εδώ αλλά γίνεται σε ο λες τις υπηρεσίες (δημόσιες) α έκανα τα χαρτιά μ εδώ. Αλλά θα πάω κ θα με τραβήξουν αλλού. Έτσι δρ πάμε μπροστά όμως. Κ εκτός αυτού σκεφτείτε το ότι αν κάνουν αοπλη εκπαίδευση ποτέ μα ποτέ κατά την γνώμη μου δεν θα φύγουν να πάνε σε άλλο σώμα της Ελλάς. Όχι αστυφύλακας να γίνεις κ καλά. Αλλά ταξίαρχος. Εντελώς φιλικά!
Ο. Π. Κ. Ε
-
Xanthos έγραψε:Καλησπέρα και από εμένα. Αν με το μυαλό να βγάλει μια προκήρυξη για να πάει κόσμος κ μετά από 8 χρόνια είναι να φύγει δεν θα το έκαναν καν. Το έχετε σκεφτεί αυτό; Ειδικά με τα πανεπιστήμια το πρόβλημα που υπάρχει εκεί ποτέ δεν θα τελειώσει κακα τα ψεματα. Αν κ κατά την γνώμη μου για να πας κάπου και να φύγεις είναι εντελώς άκυρο κ στους περισσότερους από εδώ μέσα δεν αρμόζει να μπουν κ να φάμε πχ την θέση κάποιου π ίσως θέλει να κάνει μόνο αυτό! Κάντε υπομονή κ όλα θα γίνουν... Αυτό δεν γίνεται μόνο εδώ αλλά γίνεται σε ο λες τις υπηρεσίες (δημόσιες) α έκανα τα χαρτιά μ εδώ. Αλλά θα πάω κ θα με τραβήξουν αλλού. Έτσι δρ πάμε μπροστά όμως. Κ εκτός αυτού σκεφτείτε το ότι αν κάνουν αοπλη εκπαίδευση ποτέ μα ποτέ κατά την γνώμη μου δεν θα φύγουν να πάνε σε άλλο σώμα της Ελλάς. Όχι αστυφύλακας να γίνεις κ καλά. Αλλά ταξίαρχος. Εντελώς φιλικά!
Μα και εγω δεν ειπα το αντιθετο δλδ να μπεις με σκοπο να φυγεις ή εστω να φυγεις αμεσως απλα το ιδανικοτερο για ολους μας πιστευω θα ηταν να ανηκει ελας και να ειναι διαφορετικο σωμα οπως οπκε διας κτλπ αυτο ποθ ανεφερα πιο πανω αλλα να μπαινουν κιαλλοι σε αυτο το σωμα πχ και απο αστυφυλακων ή απο μελλοντικη προκυρηξη ετσι ωστε να μην εισαι μια ζωη και κανεις το ιδιο για μια ζωη τεσπα εν τελη συμφωνω με αυτα που ειπες. Και θελω να ρωτησω την αποψη σ εσυ τι πιστευεις θα ειναι; Θα ανηκει ελας και απλα θα ειναι αλλο σωμα πως ειναι τα οπκε θα λεγεται πχ Οππι απλα; Ή θα ειναι κατι αυτονομο;
-
Και οσον αφορα την εκπαιδευση το αρθρο της καθημερινης μεχρι στιγμης λεει θα ειναι ιδια με τους εφ με εξτρα πραγματα λογικα παντα θα ειναι με οπλο χωρις να βαζω το χερι μ στην φωτια γιαυτο.
Κοίταξε. Η δική μου γνώμη είναι ότι θα έχει εκπαίδευση σαν ειδικούς φρουρούς. Ίσως σε κάποιες οπλοτεχνιες κ μέχρι εκεί. Σίγουρα θα έχει φουλ πρώτες βοήθειες και σίγουρα πάρα μα πάρα μα πάρα πολύ αυτοάμυνα γιατί θα είσαι στο στόμα του λύκου. Να αφήσουν Εκεί μέσα 10 ενόπλους δεν υπάρχει περίπτωση. Ούτε καν σπρέι πιπεριού δεν πρέπει να έχεις εκεί μέσα γιατί πολύ εύκολα σ βλέπω στο φραπέ σου μέσα να πίνεις κ μια αμπουλα πιπεριού. Χαχαχα. Απλά θα προσπαθούν να φέρουν την τάξη σε μικρο εντάσεις τις οποίες κάνεις δεν θα τους ακούει κ αν γίνει κάτι ποιο σοβαρό θα φωνάζουν δυνάμεις από έξω. Τώρα το που θα ανήκουν δεν μπορώ να το ξέρω κ δεν έχω άποψη προς το παρών. Αλλά σου ξανά λέω δεν θα αφήσουν έτσι εύκολα να μπεις εκεί κ να φύγεις. Θα δείξει. Κ πάντα λέω την γνώμη μου δεν σημαίνει ότι θαείναι κ έτσι
Ο. Π. Κ. Ε
Παίδες η δικιά μ άποψη είναι ότι επειδή βρισκόμαστε Ελλάδα δεν θα πάει αυτό το νέο σώμα καλά. Για τα αναρχοπλυτα τα πανεπιστήμια είναι η σωτηρία τους δεν θα αφήσουν να υπάρχουν αστυνομικοί. Θα γίνει χαμός θα είναι σαν κόκκινο πανί η αστυνομική όποτε πιστεύω θα τους μετατοπίσουν άλλου και θα πάρουν σεκιουριτη. Ταπεινή μ γνώμη. Ελλάδα είμαστε παίδες.
-
Καλα ναι ρε παιδι μου ο καθενας την γνωμη του λεει. Ετσι κι αλλιως δεν μπορει να ξερει κανεις κατι παραπανω μεχρι να βγει η προκυρηξη που να τα λεει ολα. ΅
Και οσον αφορα αυτα που λεγαμε πριν απλα ηθελα να πω οτι θα ηταν καλο να μπορεις να φυγεις οχι απλα για να γινουν ολοι διας ή οτιδηποτε απλα γιατί μπορεις να εξελιχθεις. Ενω αν σου πει οτι δεν μπορεις δεν νομιζω να το δηλωσουν τοσοι οπως και σφ πολλοι πανε με σκοπο να ερθουν πισω σαν ειδικοι φρουροι.
Δεν νμζω καποιος αθηναιος να παει στον Έβρο με 800 ευρω με σκοπο να μεινει εκει για παντα. Το ιδιο εννοω και στην πανεπιστημιακη δεν νομίζω καποιος να θελει να μεινει για παντα σεκιουριτι γουανα μπι αστυνομικος.
Και οσον αφορα αυτα που λεγαμε πριν απλα ηθελα να πω οτι θα ηταν καλο να μπορεις να φυγεις οχι απλα για να γινουν ολοι διας ή οτιδηποτε απλα γιατί μπορεις να εξελιχθεις. Ενω αν σου πει οτι δεν μπορεις δεν νομιζω να το δηλωσουν τοσοι οπως και σφ πολλοι πανε με σκοπο να ερθουν πισω σαν ειδικοι φρουροι.
Δεν νμζω καποιος αθηναιος να παει στον Έβρο με 800 ευρω με σκοπο να μεινει εκει για παντα. Το ιδιο εννοω και στην πανεπιστημιακη δεν νομίζω καποιος να θελει να μεινει για παντα σεκιουριτι γουανα μπι αστυνομικος.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Δευ Δεκ 07, 2020 4:37 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Γεια σου xanthο σε είχα χάσει το τελευταίο καιρό! Συμφωνώ απόλυτα μαζί σου γι αυτο και εγώ δε παίζει να κάνω χαρτιά εκεί. Εσύ τι γνώμη έχεις για ΕΦ τώρα που θα βγει αυτή; Θα επηρεάσει;
-
- Συνταγματάρχης
- Posts in topic: 85
Καλημέρα παίδες και καλή εβδομάδα τα σενάρια είναι πολλά εμείς το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι υπομονή να αλλάξει η κακη αυτή χρόνια και από το 21 τα πράγματα θα είναι ξεκάθαρα πια
Καλήμερα παίδες ποτέ είπαν βγαίνει στο ΦΕΚ για πανεπιστημιακούς;
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 15 επισκέπτες