Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
-
- Λοχίας
- Posts in topic: 6
Ενα τηλ να παρεις μεχρι και η καθαριστρια θα στο σηκωσει.
Εγω σου ειπα το τι λεει ο καθενας δεν με αφορα. Για μενα και ο χρυσο να μου το πει παπατζας θα πω ειναι. Αν δεν Δω πραξεις! Στατιστικα θα σου πω εχω ρωτησει 100 ατομα τα 35 μου ειπαν θα βγει τα 15 μου ειπαν μελλοντικα θα βγει Σιγουρα 20 οχι 30 δεν ξερω
Οποτε βγαλε ακρη
Εγω σου ειπα το τι λεει ο καθενας δεν με αφορα. Για μενα και ο χρυσο να μου το πει παπατζας θα πω ειναι. Αν δεν Δω πραξεις! Στατιστικα θα σου πω εχω ρωτησει 100 ατομα τα 35 μου ειπαν θα βγει τα 15 μου ειπαν μελλοντικα θα βγει Σιγουρα 20 οχι 30 δεν ξερω
Οποτε βγαλε ακρη
Guardian λες ανακρίβειες πάλι. Η σειρά του 11 γίναμε αστυφ, οπότε μπαίνουμε στην λίστα των αστυφ.
Οκ οποτε ουτε το 21 θα βγει ε; Το ξερεις σιγουρα γκλοκ;
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 79
ΕΦ21, ποσο είσαι φίλε;
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
και εσυ επιχυρηματολογείς οτι θα παρει 1000 άτομα από παννεληνίες αλλά πρακτικά ειναι άχρηστοι γιατί θα βγούνε από τη σχολή μετά από δυο χρόνια αρα τα καινά δν θα καλυφθούνglock έγραψε:Guardian λες ανακρίβειες πάλι. Η σειρά του 11 γίναμε αστυφ, οπότε μπαίνουμε στην λίστα των αστυφ.
Βρε μπορει οντως να παρει 1000 ατομα απο πανελληνιες, αλλα ας μας πει ξερει σιγουρα οτι δε θα βγει για εφ το 21?
Guardian έγραψε:Βρε μπορει οντως να παρει 1000 ατομα απο πανελληνιες, αλλα ας μας πει ξερει σιγουρα οτι δε θα βγει για εφ το 21;
Guardian άστο τον glock κάποιος είπε για το σωματείο ότι του είπαν 21 θα βγάλει ισχύει λοιπν μέχρι εκεί μην δίνεις βάση στον καθένα έδω μέσα θα είσαι με το ανγχος συνέχεια ο καθένας λέει τα δικά του! Και αυτά που νομίζει ότι είναι σωστά δικαίωμα του! Θα τα πούμε το καλοκαίρι παίδες! Υπομονή ετοιμαστείτε. Τρωγόμαστε μεταξύ μας για 2 με 3 άτομα που λένε ότι τους έρθει! Οι ΕΦ ήρθαν για να μείνουν όχι για να κλείσουν. Μην δινεις Σημασία στον καθένα!
-
Μπράβο ΕΦ21
-
- Posts in topic: 52
Εγω αυτο που βλεπω ειναι οτι ο καθενας απανταει με αυτα που τον συμφερει ο εφ21 λεει οτι εχει πληροφοριες και εγω τον πιστευω για καποιο λογο μετα ο γκλοκ επειδη ειναι ηδη στο σωμα δεν τον πολυνοοαζει κιολας οποτε απελπιζει αυτους π θελουν να μπουν χωρις ομως απαραιτητα να λεει ψεμματα μπορει οντως και αυτος να εχει πληροφοριες απο το σωματειο να του λενε οτι δεν θα βγει. Και μετα ειναι και ο αλεξιπτωτιστης που απλα επειδη δεν θα προλβει το 21 επειδη δεν εχει παει στρατο συμφωνει με τον γκλοκ χωρις καν να ξερει και απλα λεει δεν θα βγει το 21. Οτι να ναι καντε υπομονη και ολοι ας παρακαλαμε να ισχυουν αυτα π λεει ο εφ21 οτι θα βγει δλδ (εκτος απο τον αλεξιπτωτιστη που δεν θα προλαβει).
-
Louka_97, και στρατό έχω πάει και αν κάνουμε χαρτιά στην ίδια προκυρηξη θα ειμαι πιο προστα από σένα φίλε !
-
Για μενα αλεξιπτωτιστη δωσε ξανα πανελληνιες μην το σκεφτεσαι καν ειδικα αν παρουν τοσους που λενε 1000 ατομα η βαση θα πεσει κατακορυφα θα παει 13-14.000. Και δινετε 4 μαθηματα. Οταν εδινα εγω ειχα 7. Εγω για καλο στο λεω δεν αξιζει να καθεσαι σε τετοιο φορουμ και να γραφεις αυτα π γραφεις ενω δεν εχεις παει καν στρατο και εσυ θα εισαι ετοιμος απο το 22 και μετα για προκυρηξη και αν.
-
16,300 είχα βγάλει να ξέρεις
-
Alexiptwtistis18 έγραψε:Louka_97, και στρατό έχω πάει και αν κάνουμε χαρτιά στην ίδια προκυρηξη θα ειμαι πιο προστα από σένα φίλε !
Μακαρι φιλε απλα ειδα το 18 που χεις βαλει και θυμαμαι που ηταν ενας πριν κατι μερες π ελεγες δεν εχει παει στρατο μαλλον θα σε μπερδεψα με αυτον. Λαθος μ τοτε τελος πντων μακαρι ρε φιλε εγω και οι δυο θελω να μπουμε δεν βγαζω κομπλεξ προς εσενα απλα νμζα πως δεν εισαι καν ετοιμος και απαντας εδω μεσα χωρις λογο. Σου ζητω συγνωμη τοτε λαθος μου. Και οσο για τις πανελληνιες δεν το ειπα υποτιμητικα. Αφου εγω σκεφτομαι μετα απο τοσα χρονια αν δεν βγει το 21. Να ξαναδωσω το 22 που θα ειναι η τελευταια μ χρονια.
-
Δεν με συμφέρει τώρα αυτό. Έχω πτυχίο πάντως
-
Alexiptwtistis18 έγραψε:16,300 είχα βγάλει να ξέρεις
αρα και οι δυο θελουμε να βγει υπομονη! Μακαρι να ισχυουν τα λεγομενα του εφ21 λοιπον.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες