Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Άντε μας βλέπω να τρέχουμε να μπούμε ΣΦ συμβασιούχοι άστα να πάνε! Αν και ο φίλος ΕΦ21 λέει θα έχουμε καλά νέα το καλοκαίρι!
Εγω συμβασιουχος ΣΦ δε μπαινω, δεν υπαρχει λογος δε θα γινουν μονιμοι!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 52
Guardian έγραψε:Εγω συμβασιουχος ΣΦ δε μπαινω, δεν υπαρχει λογος δε θα γινουν μονιμοι!
Και να γινουν θα ερθουν μετα απο ποσα χρονια στην περιοχη τους και αν και για εμενα δεν αξιζει αλλα δεν ειναι εκειτο θεμα μας. Το θεμα μας ειναι οι ειδικοι που οπως παει δεν βλεπω να βγαινει προκυρηξη!
Εκτός και αν είμαστε τυχεροί και το 2021 είναι όπως το 2011 να βγάλει πολλές προκ... Αν κ δύσκολο πάνε οι καλές οι εποχές!
Παιδιά αυτό π έχω να πω εγώ είναι πως ότι έχουν πει μέχρι τώρα στο θέμα των ενόπλων δυνάμενων και σωμάτων ασφαλείας προχωράει. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα γίνει θετική ενέργεια και μόνο
Που ξέρω ρε Τζορτζ μόνο ο ΕΦ21 λέει θα βγει... Οι άλλοι έχουμε απογοητευτεί χαχα
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 52
George 25 έγραψε:Παιδιά αυτό π έχω να πω εγώ είναι πως ότι έχουν πει μέχρι τώρα στο θέμα των ενόπλων δυνάμενων και σωμάτων ασφαλείας προχωράει. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα γίνει θετική ενέργεια και μόνο
Ναι αλλα για εφ δεν εχουν πει τπτ το χειροπιαστο. Ή εστω να πουν κατι γιαυτους προσφατα οποτε λογικο να χασουμε τις ελπιδες μας
Έτσι ακριβώς!
Παιδιά χαλαρώστε λίγο η δημοτική είναι καθαρά θέμα δήμου δεν επιβαρύνει το υπ. Προστ. Πολίτη. Οκ; Δεύτερον συνοριακοί είναι από τον προηγούμενο προϋπολογισμό όχι του 21. Μόνο οι εποπ είναι μέσα στο προϋπολογισμό του 21 και μπορεί ούτε αυτοί να μην είναι γιατί κάτι είπαν θα βγει το Δεκέμβριο. Δεν επηρεάζουν τους ΕΦ. Και όπως έκαναν την χάρη στην ποασυ να πάρει 700 αστυφύλακες από πανελλήνιες έτσι θα κάνει και για το σεφεαα που του έχουν ζητήσει μην ξεχνάτε ότι ο Κ. Μιχάλης είναι ο ιδρυτής των ΕΦ και θα βγάλει το καλοκαίρι! Το ότι κάνουν κάποιοι σενάρια εδώ μέσα δεν παει να πει ότι ισχύουν κιόλας!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
Μαγκες με κάποιο τρόπο θα νομιμοποιηθούν οι σφ αλλά όπως και να έχει ειναι ρίσκο αλλά πιστεύω οτι θα βγει φέτος για εφ !
George 25 έγραψε:Παιδιά αυτό π έχω να πω εγώ είναι πως ότι έχουν πει μέχρι τώρα στο θέμα των ενόπλων δυνάμενων και σωμάτων ασφαλείας προχωράει. Ας κάνουμε υπομονή να δούμε τι θα γίνει θετική ενέργεια και μόνο
Και ούτε θα πουν κάτι χειροπιαστό. Αν πάνε όλα καλά θεού θέλοντος να βγει το καλοκαίρι θα το κάνουν θέμα ένα μήνα πρώτου βγει όπως και έγινε και με την προηγούμενη σειρά και με τους εποπ! Οκ; Σιγά μην σου που το 2020 ότι θα πάρουμε εφ το 2021 το καλοκαίρι μήπως να μας πουν και την βάση των μορίων από τώρα; Τι λες και εσυ ρε φίλε μου!
Alexiptwtistis18 έγραψε:ΕΦ21, ο προϋπολογισμος έχει βγει, τα άτομα που θα πάρουν έχεις ανακοινωθεί.2500 Ίδη θα πάρουν στη δημοτική. Τι να σ πω, ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 2021 τουλάχιστον. Την πανεπιστήμιακη την θέλουν από το Φεβρουάριο, τώρα δόθηκε γ ευκαιρία απλά για την υλοποίηση. Κ όταν λέω την θέλουν, εννοώ για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση
Λες ότι εσυ είναι δύσκολο όχι ότι δεν θα γίνει. Και σου ξανά λέω επιβαρύνονται οι δήμοι όχι ο προϋπολογισμός και αν επιβαρύνεται δν είναι για το 21 είναι του 20 οκ; Και υπάρχει περίπτωση η δημοτική να παει στα πανεπιστήμια το έχεις σκεφτεί είναι άοπλοι! Σκέψου λίγο γιατί έχω ανθρώπους που μου λένε τι γίνεται!
Gouleas94 έγραψε:Μαγκες με κάποιο τρόπο θα νομιμοποιηθούν οι σφ αλλά όπως και να έχει ειναι ρίσκο αλλά πιστεύω οτι θα βγει φέτος για εφ !
Συμφωνώ μαζί σου το καλοκαίρι πάμε δυνατά πίστη και όλα καλά θα πάνε!
BilD έγραψε:Που ξέρω ρε Τζορτζ μόνο ο ΕΦ21 λέει θα βγει... Οι άλλοι έχουμε απογοητευτεί χαχα
Bild θα δεις το καλοκαίρι από αυτά που ξέρω υπομονή ! Αλλά δν έχει νόημα να μιλάμε από τώρα για ένα θέμα που θα μάθουμε ένα μήνα πριν βγει!
Δεν μπορούν να βγάλουν ΕΦ για πανεπιστήμια και να είναι άοπλοι δεν είναι εφικτό παιδιά! Δεν θα είναι Εφ αυτοί!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 6 επισκέπτες