Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Αμα βγαλει το 21' Δημοτικη Αστυνομια, ας ξεχασουμε ειδικους φρουρους!
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
το ένα υπάγεται υπουργείο εσωτερικών τη δουλειά έχει με του εφ;Guardian έγραψε:Αμα βγαλει το 21' Δημοτικη Αστυνομια, ας ξεχασουμε ειδικους φρουρους!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
Άντε να δούμε
Μέσα στο 2021 έχουμε σίγουρα προκηρύξεις για Εποπ, ΣΦ και καταστήματα κράτησης. Αν βγάλει και Δημοτική αστυνομία ή και Πανεπιστήμιακη εμένα μου φαίνεται δύσκολο και για ΕΦ!
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 79
Δημοτική κ πανεπιστημιακή θα βγουν σίγουρα. Η πανεπιστημιακή μοιάζει λίγο στους ειδικούς φρουρούς
Alexiptwtistis18 έγραψε:Δημοτική κ πανεπιστημιακή θα βγουν σίγουρα. Η πανεπιστημιακή μοιάζει λίγο στους ειδικούς φρουρούς
Το ξέρεις εσυ σίγουρα ότι θα βγει πανεπιστιμιακη; Ξέρεις ποσό καιρό θέλει να ιδρυθεί ένα τέτοιο σώμα ζήσε ΜΑΗ να φας τριφύλλι άσε τα σίγουρα! Δεν βγαίνεις φέτος πανεπιστιμιακη και δν έχει καμία σχέση με ΕΦ
Guardian έγραψε:Μέσα στο 2021 έχουμε σίγουρα προκηρύξεις για Εποπ, ΣΦ και καταστήματα κράτησης. Αν βγάλει και Δημοτική αστυνομία ή και Πανεπιστήμιακη εμένα μου φαίνεται δύσκολο και για ΕΦ!
Μην το έχεις σίγουρα για αυτά που λες! Εποπ και ισως σοφρωνιστικους! Σφ δν είναι σίγουρο άστο !
Τους ΣΦ για Εβρο θα τους παρει σιγουρα τους εχει ανακοινωσει!
-
ΕΦ21, ο προϋπολογισμος έχει βγει, τα άτομα που θα πάρουν έχεις ανακοινωθεί.2500 Ίδη θα πάρουν στη δημοτική. Τι να σ πω, ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ 2021 τουλάχιστον. Την πανεπιστήμιακη την θέλουν από το Φεβρουάριο, τώρα δόθηκε γ ευκαιρία απλά για την υλοποίηση. Κ όταν λέω την θέλουν, εννοώ για τη συγκεκριμένη κυβέρνηση
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Μαγκες οπως και να το κανουμε εγω πιστευω αν βγει δημοτικη θα επηρεασει για ενδεχομενη προκυρηξη εφ (αποψη μ) Γιατι σε πολλα πραγματα θα ελαφρυνει την αστυνομια πχ αυτους τους ελεγχους τρ για τον κοβιντ θα τους κανανε δημοτικοι γνκα κλησεις θα κοβανε η δημοτικη αστυνομια οποτε θα παρει ενα μεγαλο βαρος απο την αστυνομια. Καλα ειδικα αν ιδρυθει και η πανεπιστημιακη και δεν ανηκει στην ελας και ειναι αυτονομο ξεχαστε τους εφ μαγκες. Ετσι πιστευω εγω δλδ και για φετος ειδικα δυσκολο το βλεπω γιατι δεν εχει ακουστει και τπτ... Θα παρει εποπ, θα παρει σφ, θα παρει δημοτικη σιγα μην παρει και εφ ας ειμαστε ρεαλιστες. Εκτος αν υπαρχει κανενας να μας δωσει καμια πληροφορια εκ των εσω!
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Μακαρι να μην επαιρνε καθολου δημοτικους και πανεπιστημιακους και να επαιρνε κατευθειαν εφ αλλα αν γινει το 1ο που ειπα ας μην εχουμε ελπιδες για εφ τουλαχιστον φετος!
-
Έτσι είναι ναι
Σε λιγο θα αρχισουμε να παρακαλαμε να ανεβει το οριο ηλικιας και τους ΕΦ!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες