Guardian έγραψε:Θελει να εχει ευχαριστημενα και τα 2 Σωματεια ο Χρυσοχοιδης, οποτε θα βγαλει για ΕΦ ή το 21' ή το 22!Εξ αρχης ειχαν σχεδιασει 2 σειρες ΕΦ μεσα στη 4ετια, αλλα ποιος περιμενε κορονοιο!
Μακαρι φιλε μου μακαρι! Να βγαλει και μεγαλη προκ και να μπουμε ολοι οσοι το θελουμε πραγματικα! Γτ αν βγαλει 500αρα δυσκολα τα βλεπω τα πραγματα. Απλα δεν μαθαινουμε και νεα πλεον αυτο με ανησυχει το μονο που εχει ακουστει ειναι για πανεπιστημιακη.
Δεν εχετε μαθει να διαβαζετε ακομα μερικοι, βλεπετε εναν τιτλο και δεν μπαινετε στον κοπο καν να ανοιξετε να δειτε τι λεει! Ο Φλωρος εδωσε λυση να παει το οριο οσων οβα ειναι ηδη στα 31, ολοι οι υπολοιποι που θα συμμετεχουν θα ειναι τα 28!
Τα επιτελεία και η ΠΟΕΣ πρότειναν το 31 για πολίτες, και για τους Οβα που υπηρετούν άνευ ορίου ηλικίας. Κάτι τέτοιο θα γίνει και με τους συμβασιούχους ΣΦ, οταν ξαναβγεί ΕΦ η για μονιμους ΣΦ. Θα παίρνουν μέρος χωρίς όριο ηλικίας, είναι ο μόνος τρόπος να μονιμοποιηθουν.
Εγω δεν μπορω να καταλαβω γιατι τσακωνεστε γιαυτο το θεμα εδω δεν ξερουμε καλα καλα ποτε και αν θα ξαναβγαλει εσεις ασχολειστε με το οριο και τα μορια; ...
Καλησπέρα παίδες νέος στην παρέα ! Είμαι 19 και θέλω παρά πολύ να μπω αστυνομία έχω δώσει είδη δυο φορές πανελλήνιες αλλά δεν τα κατάφερα. Για εμένα η αστυνομία είναι η ζωή μου, θέλω να κάνω αυτό το επάγγελμα από την ώρα που θυμάμαι τον εαυτό μου. Ποτέ δεν με ένοιαζε η αποκατάσταση Πάντα ήθελα να μπω γιατί το αγαπαω πραγματικά σαν επάγγελμα και θεσμό.
Τώρα στα του θέματος. Διάβασα εδώ ( Διαγωνισμός της ΕΛ. ΑΣ. Για την πρόσληψη 500 Ειδικών Φρουρών.) να τα έχω για την προκήρυξη Προλαβαίνω νομίζετε ;(Έχω είδη δίπλωμα Αυτοκινητου, μηχανής 125cc και Απολυτήριό 13) Επίσης οι γονείς μου Με πιέζουν να κάνω τα χαρτιά μου για εποπ.
Θα τα έκανα μόνο και μόνο από ανάγκη αλλά τώρα που βλέπω ότι υπάρχει προοπτική για το όνειρο της ζωής Μου το σκέφτομαι πολύ σοβαρά και ψηλό μαλώνουμε για αυτό. Συγνώμη αν σας κούρασα και εύχομαι κάθε επιτυχία σε οτι θέλετε πραγματικά !
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Nassos την Τετ Νοέμ 25, 2020 7:19 am, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.