Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Μόνο που είμαι αστυνομικος όπως λες, και δεν ξέρω τους τοπικούς ιδιοματισμους. Δηλαδή αν με τι καλό μπει στο σώμα κ έρθει στην Αθήνα θα μιλάει στον πολίτη με αυτές τις λέξεις κ πιστεύεις ότι θα καταλάβει; Τέλος πάντων ... Δεν με απασχολεί κιόλας, δικό του θέμα. Δεν είναι σωστό να μιλάει Με αυτό τον τρόπο και να βρίζει.
glock έγραψε:Επίσης ... Εκτός ότι πρέπει να μάθεις συντακτικό, πρέπει Να μάθεις και καλούςτρόπους.
Εγώ να μάθω καλούς τρόπους η εσυ; Ούτε ήθελα να γράψω και μπήκε ουρε εντάξει τώρα; Που κάθεσαι και γράφεις κάθε τρεις και λίγο ότι σαχλαμάρα σου έρχεται και απαισιοδοξείς τα παιδιά έδω μέσα που περιμένουν πως και πως να μπουν εκει που τους αρέσει. Τι σε βάλανε εσένα έδω πέρα; Και τα ειρωνεύεσαι κιόλας από ότι έχω δει. Πιάσε συμμορφωσου και αν θες να γράφεις εδώ μέσα κάτι δεν θα βάζεις τι γίνεται βάση λογικής αλλά το τι λένε ανώτεροι συνάδελφοι σου η το σωματείο σου! Και να σου πω κάτι γιατί μάλλον δεν έχεις πιάσει ακόμα το νόημα και ας είσαι Ε. Φ εκεί που αρχίζει η πολιτική και ο Στρατος τέλειωνει η λογική δν στο μάθανε; Άντε τραβά τώρα και μην απασχολείς τα παιδιά που όλα εδώ μέσα πασχίζουμε για να μπούμε εκεί που γουστάρουμε και έρχεσαι εσυ να το παίξεις σύμβουλος άντε τώρα!
Δεν είναι σωστός ο τρόπος σου φίλε. Να μιλάς πιο όμορφα. Πρώτων θα γράφω ότι θέλω, δεύτερον ... Δεν δίνω ψεύτικες ελπίδες και ούτε λέω ψέματα σαν εσένα και τρίτον αν δεν θες να πιστέψεις αυτά που γράφω, δικαίωμα σου. Δεν σε αναγκάζει κανένας. Να ξέρεις ότι έχω πει έχω πέσει μέσα. Από την άνοιξη γράψανε τα παιδιά ότι θα βγει Αυγούστο, Σεπτεμβρίο, Δεκεμβρίο, ότι έχουν πληροφορίες κλπ. Εγώ τους λέω ότι δεν πρόκειται να βγει μέχρι Μάρτιο τίποτα.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Ε. Φ21 άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ναι οκ υπάρχουν άτομα που θέλουν πάση θυσία να μπούνε αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι και να δίνεις ελπίδες έτσι; Μόνο με λόγια; Έχεις κάτι χειροπιαστό;
Έλα παιδιά μην μαλωνετε δεν είναι ανάγκη... Αν είναι να βγει κάτι Σε ένα εξάμηνο από τώρα θα ακουστεί κάτι! Οπότε εδώ θα είμαστε να τα λέμε
Τώρα μπορεί να λέει αλήθεια το παιδί ρε φίλε αλλά δεν μπορεί να βγάλει στην φορά ποιον ξέρει και ποιος του το είπε κλπ...Kwnstantinos k έγραψε:Ε. Φ21 άλλο το ένα άλλο το άλλο. Ναι οκ υπάρχουν άτομα που θέλουν πάση θυσία να μπούνε αλλά δεν μπορείς να έρχεσαι και να δίνεις ελπίδες έτσι; Μόνο με λόγια; Έχεις κάτι χειροπιαστό;
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Τι να πω ρε Biid... Μακάρι αλλά δυστυχώς πολλές φορές μένουμε σε λόγια και στο τέλος τζάμπα γεμίζουμε ελπίδες.
Μέσα από το σεφεαα που γράφει αποκλείεται να του είπε κάποιος τέτοια πράγματα... Δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι κακό να δίνεις ψεύτικες ελπίδες. Το παιδί από το πάθος που έχει για να μπει λέει ανακρίβειες που στο τέλος θα τις πιστέψει κιόλας.
Άστα να πάνε!
glock έγραψε:Μέσα από το σεφεαα που γράφει αποκλείεται να του είπε κάποιος τέτοια πράγματα... Δεν υπάρχει περίπτωση. Είναι κακό να δίνεις ψεύτικες ελπίδες. Το παιδί από το πάθος που έχει για να μπει λέει ανακρίβειες που στο τέλος θα τις πιστέψει κιόλας.
Glock στο ξανά λέω πιάσε συμμορφωσου γιατί τώρα λες μέχρι τον Μάρτιο μετά λες το πρώτο εξάμηνο του 21 αποφάσισε και εσυ! Αν λέω εγώ ανακρίβειες στείλε μου εδώ σε προσωπικό μήνυμα το φβ σου να δούμε ποιος λέει ανακρίβειες να δεις και ποιος είμαι και τι θα γίνει! Από κει να δεις ποσό κομπλεξικός είσαι που έχεις μπει ε. Φ και κάθεσαι και ασχολείσαι με το τι γίνεται εδώ μέσα για αυτό σου λέω ότι είσαι αναξιόπιστος και λες σαχλαμάρες σε θυμάμαι και από το προηγούμενο νήμα του 2019 τι έλεγες που σε βριζαν
Πάλι όλοι άντε τραβά για ύπνο ανίδεε που θα μου πεις ότι λέω ανάκριβειες άντε άντε!
Πάντως εγώ πιστεύω ότι θα βγάλει άλλη μία σίγουρα η ΝΔ μέχρι να εξαντλήσει την τετραετία. Το θέμα είναι πότε θα παίξει αυτό το χαρτί και κατά πόσο θα πιέσει και το σωματείο.
ΕΠΟΠ έχει να πάρει 11 χρόνια, φρουρούς είχε να πάρει 8, φυλακές 11 (βγήκε το '18 η προκήρυξη) και συνοριοφύλακες 18 χρόνια.
Δείχνει μια διάθεση η κυβέρνηση προς την σωστή κατεύθυνση αυτή τη στιγμή.
Το 2021 να δούμε.
ΕΠΟΠ έχει να πάρει 11 χρόνια, φρουρούς είχε να πάρει 8, φυλακές 11 (βγήκε το '18 η προκήρυξη) και συνοριοφύλακες 18 χρόνια.
Δείχνει μια διάθεση η κυβέρνηση προς την σωστή κατεύθυνση αυτή τη στιγμή.
Το 2021 να δούμε.
Από τρόπους ... Μηδέν. Δεν σε τιμά καθόλου σαν άντρα ο τρόπος αυτός. Μιλάς σαν τραμπούκος. Το νεαρό της ηλικίας όμως το δικαιολογεί αυτό. Έχεις δίκιο πρέπει να πάω για ύπνο γιατί αύριο είναι δύσκολη μέρα, πιστεύω θα έχουμε δουλειά με την ομάδα. Καλό βράδυ μικρέ.
BilD έγραψε:Άστα να πάνε!
Όντως δεν γίνεται να πω από που το έμαθα και ποιος το είπε αλλά θα πω ότι αυτός που μου το είπε εχουμε 1ου βαθμού συγγένεια και είναι υψηλόβαθμος. Και με την δύναμη του θεού θα βγει το καλοκαίρι αν όλα πάνε καλά από 500-1000 αυτό ξέρω και πες του glock αφού ξέρει ας μας πει πόσοι βγαίνουν στην συντάξη τον Ιανουαρίου του 21 για να μν χάσουν παραπάνω αναδρομικά από το νομοσχέδιο που ψηφίστηκε! Μην τον ακούς τον glock αναξιόπιστος μέχρι αηδίας! Το μόνο που κάνει είναι να κατακρίνει! Ναι γράφουν κάποιοι αρλούμπες εδώ μέσα το δέχομαι αλλά όχι κάθε τρεις και λίγο να μας τα πριζει και να ειρωνεύεται!
glock έγραψε:Από τρόπους ... Μηδέν. Δεν σε τιμά καθόλου σαν άντρα ο τρόπος αυτός. Μιλάς σαν τραμπούκος. Το νεαρό της ηλικίας όμως το δικαιολογεί αυτό. Έχεις δίκιο πρέπει να πάω για ύπνο γιατί αύριο είναι δύσκολη μέρα, πιστεύω θα έχουμε δουλειά με την ομάδα. Καλό βράδυ μικρέ.
Το ΕΦ21 το έχω γράψει γιατί από ότι ξέρω τότε θα βγει όχι επειδή είμαι 21 κοιτα να δεις τι μπαίνουμε στο σώμα και το παίζουνε και ξύπνιοι καλά το λες τραβά για ύπνο!
Μην αλλάξεις πλευρό έτσι όπως κοιμάσαι.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 0 επισκέπτες