Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Ποιο βύσμα φρουρέ97; Αυτό που σου λέει ότι θα βγεί μέσα στο έτος, μετά τον Ιανουάριο Καιμετα μέσα στο 2021 ;
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Γκλοκ πες μαςτην αποψη σου για την πανεπιστημιακη αστυνομια. Αφου ειαι μεσα ολο και κατι θα ακουεται. Πες μας που πιστευεις θα ανηκει αν θα ειναι αυτονομο κτλπ αν θα ιδρυθει σιγουρα και ανθα βγαλει για εφ ξανα... (ειλικρινα σε ρωταω δεν σε ειρωνευομαι) .glock έγραψε:Ποιο βύσμα φρουρέ97; Αυτό που σου λέει ότι θα βγεί μέσα στο έτος, μετά τον Ιανουάριο Καιμετα μέσα στο 2021 ;
Καλημέρα. Εφ θα βγάλει ξανά... Το θέμα είναι πότε. Η πανεπιστημιακή τωρα. Θα είναι από αστυνομικούς απ' ότι λένε, όπου σίγουρα βία αύξηση τις προσλήψεις είτε σαν κ εμάς είτε αστυφ. Απλά ακόμα δεν ξέρουν πως θα το οργανώσουν
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Καλημέρα glock. Τι πιστεύεις εσυ φίλε; Είναι μια μεταβατική χρονιά αυτή που θα έρθει, δηλαδή με αρκετές οπως φαίνεται υποτιθεμενες προσλήψεις;(όχι μονο ε. Φ αλλα γενικά και για τα υπόλοιπα σώματα)
Καλημέρα. Από το σωματείο λένε ότι για το πρώτο εξάμηνο δεν έχει για μας. Μετά κάνεις δεν ξέρει. Φέτος δεν έβγαλε μεταθέσεις για εφ κ ενόχλησε κόσμο. Του χρόνου είπαν ότι θα βγάλει όπου λογικά θα αναμένουν κ προκήρυξη για να μπουν άτομα έτσι ώστε να φύγουν από Αθήνα
-
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 54
οντως ολα τα λεφτά αυτό με τους υπαρχιφυλακεςglock έγραψε:Μάγκες έχει και το α. Τ Ομόνοιας έχει θέμα με τα άτομα, λέτε να πάρει τους αστυφ από άλλες υπηρεσίες κ να τους πάει εκεί έτσι ώστε να βγάλει προκήρυξη για έφ; Ή έχετε καποια πληροφορία από τα πολιτικά γραφεία; Να είστε καλά παιδιά... Κάθησαμε με την ομάδα κ διαβάζαμε αυτά που γράφετε τελευταία κ μας πόνεσαν τα μάτια... Ειδικά αυτά που λέτε με την Ζ κ ότι οι αστυφ από σχολή δεν είναι ανακριτικοι κ είναι από υπαρχυφυλακες κ πάνω είναι ... Ήταν όλα τα λεφτά.
-
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 14
Glock τι έχεις να πεις για σφ. Αν μπορείς μπες στο θέμα με ΣυνοριοφυλακεςΒ...
-
- Ανθυπολοχαγός - Έφεδρος
- Posts in topic: 79
Glock οι προσληψεις στην πανεπιστημιακή αστυνομια λες να είναι άμεσες ;
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
Πως να μην έχει κενά το ΑΤ Ομονοίας ρε glock; Αφού όλη η τελευταία σειρά του πασοκου, χάθηκε στην Γλυφάδα και στο Μαρούσι.
Πρώτο εξάμηνο συνοριοφύλακες βλέπω μόνο εγώ μάγκες. Το σχέδιο για τα πανεπιστήμια αν και δείχνει να πουλάει δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να τρέξει γρήγορα ή να υλοποιηθεί χωρίς να πέφτουν σφαλιάρες και τρικλοποδιές από παντού.
Περίεργο εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα, αν και όχι κάτι ξένο για τον υπόλοιπο κόσμο.
Περίεργο εγχείρημα για τα ελληνικά δεδομένα, αν και όχι κάτι ξένο για τον υπόλοιπο κόσμο.
-
Άρα δυκ το βλεπεις για πολυ μετα αυτο για τα πανεπιστημια ;
Ναι ρε φίλε δεν ξέρω. Δεν μου περπατάει αυτή η μπούρδα.
Μου θυμίζει ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ χαζομπουρμπουλήθρες του παρελθόντος.
Πετάω κόσμο παντού χωρίς δομή, οργάνωση, εξοπλισμό, σχέδιο, κλπ.
Είναι σα να πετάνε ένα βρέφος στο Κολοσσαίο να τα βάλει με ένα λιοντάρι.
Μου θυμίζει ΠΑΣΟΚΙΚΕΣ χαζομπουρμπουλήθρες του παρελθόντος.
Πετάω κόσμο παντού χωρίς δομή, οργάνωση, εξοπλισμό, σχέδιο, κλπ.
Είναι σα να πετάνε ένα βρέφος στο Κολοσσαίο να τα βάλει με ένα λιοντάρι.
Σωστός δυκ
-
Λες Ε; Άρα και για ειδικούς δύσκολο. Περίμενα ότι αρχές του 2021 θα έπαιρναν ή ειδικούς ή αυτό για τα πανεπιστήμια
Αυτό που καίει όλους είναι οι ΣΦ κ οι ΕΠΟΠ
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Metema και 10 επισκέπτες