Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Δεν μας ξεφεύγει τίποτα αγαπητέ Rad. Το πρόβλημα όμως δεν λύνεται με το καρότο και το μαστίγιο, αλλά με τρόπους επίλυσης των παρεξηγήσεων σε πρώτο πλάνο.
Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν να το σταματήσετε εδώ και να επανέλθουμε στο φλέγον ζήτημα που είναι η πιθανότητα έκδοσης προκήρυξης για φρουρούς.
Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρηθούμε. Μοιράζεστε όλοι το ίδιο άγχος και την ίδια αγωνία για το μέλλον σας. Τα κριτήρια μοριοδότησης προς το παρόν είναι αυτά και με αυτό θα πρέπει να ζήσετε. Το μέλλον θα δείξει το εάν αυτά θα τροποποιηθούν.
Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν να το σταματήσετε εδώ και να επανέλθουμε στο φλέγον ζήτημα που είναι η πιθανότητα έκδοσης προκήρυξης για φρουρούς.
Δεν υπάρχει λόγος να στεναχωρηθούμε. Μοιράζεστε όλοι το ίδιο άγχος και την ίδια αγωνία για το μέλλον σας. Τα κριτήρια μοριοδότησης προς το παρόν είναι αυτά και με αυτό θα πρέπει να ζήσετε. Το μέλλον θα δείξει το εάν αυτά θα τροποποιηθούν.
Εγω πιστεύω θα βγάλει ε. Φ το 2025
Πόσα άτομα λες; Να περιμένουμε μέχρι τότε;Kwstas26 έγραψε:Εγω πιστεύω θα βγάλει ε. Φ το 2025
Περίμενε φίλε σιγα 4 χρόνια είναι
Καλησπέρα στο forum... Είμαι 18 χρονών και αρχίζω να μαζεύω μόρια για προκήρυξη Ε. Φ.Πότε λέτε να βγει προκήρυξη για Ε. Φ. Εγώ εάν όλα πάνε καλά θα είμαι έτοιμος στα μέσα του
2022. Ευχαριστώ
2022. Ευχαριστώ
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Βαζω το χερι μου στη φωτια, απο εγκυρη πληροφορια οτι μεσα στα επομενα 10 χρονια θα βγει προκηρυξη.Μη ρωτατε απο που το ξερω, οι εμπιστες πληροφοριες δεν αποκαλυπτονται ποτε!
Σε παίρνει άνετα... Εμεις μέχρι να βγει μπορεί να έχουμε βγει στη σύνταξη. ΧαχαalexD έγραψε:Καλησπέρα στο forum... Είμαι 18 χρονών και αρχίζω να μαζεύω μόρια για προκήρυξη Ε. Φ.Πότε λέτε να βγει προκήρυξη για Ε. Φ. Εγώ εάν όλα πάνε καλά θα είμαι έτοιμος στα μέσα του
2022. Ευχαριστώ
Ευχαριστώ φίλε... Πιστεύω στα επόμενα 10 χρόνια να βγει από το 2022 και μετά, για να είμαι έτοιμοςκαλή συνέχεια!
alexD έγραψε:Ευχαριστώ φίλε... Πιστεύω στα επόμενα 10 χρόνια να βγει από το 2022 και μετά, για να είμαι έτοιμοςκαλή συνέχεια!
Γιατι δεν δινεις πανελλαδικες, αν επιτρεπεται;
Θέλει να μπει νταλιβερας με τα σκυπτον χ λογικά δεν και να μην έχει βαθμό γιατί ο βαθμός λενε οτι έχει και ευθύνες λογικά... Πολυ καλα σκέφτεται ο μικρός... Εύγε παιδί μου
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Φετος η βαση ηταν πολυ χαμηλη και δινατε μονο 4 μαθηματα. Και επαιρνε και 700 ατομα. Οταν εδωσα εγω εδινα 7 μαθηματα πανελληνιες, η βαση ηταν 16,5 και επαιρνε 150-200 ατομα!
Μακαρι να ημουν παλι 18 να ξαναεδινα!
Frouros97 έγραψε:Φετος η βαση ηταν πολυ χαμηλη και δινατε μονο 4 μαθηματα. Και επαιρνε και 700 ατομα.Οταν εδωσα εγω εδινα 7 μαθηματα πανελληνιες, η βαση ηταν 16,5 και επαιρνε 150-200 ατομα!
Σε καταλαβαινω. Παντως αν εισαι μεσα στα ορια ηλικιας σκεψου το. Και εγω στα 24 μου εδωσα φετος και περασα. Τωρα περιμενω την καταταξη μου!
Φέτος ήταν η χρονιά των παιδιών από τις πανελλήνιες που πέρασαν αστυνομία... Η δική μας χρόνια θα είναι το 2030 :p
Έδωσα πανελλήνιες αλλά δεν μπόρεσα να συγκεντρώσω 13.500 μόρια. Επειδή μου αρέσει αυτό το επάγγελμα θέλω να μπω με προκήρυξη.
Το 25 θα είμαστε όλοι εκτός έτσι και αλλιώς, κανένα πρόβλημα 🤣 Κάτσε να δούμε αν βγούμε από τη καραντίνα πριν το Γενάρη Αλλιώς το βλέπω το 25 να μην είναι τόσο απίθανο χαχα!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 10 επισκέπτες