Γιατί είναι κομματοσκυλα, σ ένα βράδυ τους έκανε το 2008 αστυφ πριν τις εκλογές η νδουλα.
Οχι απ την στιγμή που απ τα 35 χρόνια που κάποιος θα μπει να υπηρετήσει σαν ΣΦ, μόνο τα 13 είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί στην συγκεκριμένη υπηρεσία, η εντοπιοτητα είναι άκυρη.
Τα έχεις μπερδέψει.
Αυτό τι απαντάει στα παραπάνω που έχω πει και στο θέμα μας;
τα προβλήματα που υπάρχουν στα Τ. Σ. Φ είναι γνωστα, είχαν να πάρουν ΣΦ απ το 2001.
τα έχω γράψει και εγώ εδώ παλιότερα.
Παρ όλα αυτά για να καταλάβω τη λογική σου.
Λες αφού μπορεί κάποιος να φύγει στα 13 χρόνια λόγο εντοπιότητας, ας μη την βάλουμε Καθόλου για να μπορείς να φύγεις σε δύο μέρες;
Ερώτηση, αν βγει η εντοπιότητα, και μπεις ΣΦ, ποσο καιρό σκοπεύεις να μείνεις στον Έβρο;
Εγώ καθόλου, γιατί δε θα δήλωνα για ΣΦ και εντοπιοτητα να μην υπήρχε. Αυτοι που κάνουν παράπονα για την εντοπιοτητα, αν έμπαιναν θα έφευγαν στα 13 χρόνια, όπως θα κάνουν και οι Εβριτες για να πάνε σε ΑΤ σε αστικό κέντρο.
Πολύ απλά δε θα έπρεπε να έχουν το δικαίωμα μετάθεσης, να ήταν ανεξάρτητη υπηρεσία και να υπηρετούσαν όλα τα χρόνια Σε Τ. Σ. Φ.
Εδώ συζητάμε μόνο για το ενδεχόμενο προκήρυξης για ειδικούς φρουρούς. Επίσης, το αυτό και για τους συνοριοφύλακες για τους οποίους υπάρχουν ξεχωριστά θέματα.
Που το ξέρεις ότι θα ανέβει το όριο ηλικίας; Σου το είπαν από πολιτικό γραφείο, γαδα ή φίλος σου; Φίλε μου καλέ εγώ είπα ότι δεν θα βγάλει για εφ κ θα βγάλει για ΣΦ κ ΕΠΟΠ