Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Στρατός και θητεία
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

alexmpas 2500 μορια εχεις, καλα ειναι αλλα δεν εχεις το κυριοτερο προσον για να γινεις αστυνομικος, δεν εισαι τριτεκνος ή πολυτεκνος!
Kwstas26
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 27

Δημοσίευση από Kwstas26 »

Ναι φίλε μου το ειπα και στην μάνα μου για να βρω δουλειά θα έπρεπε να είναι κουνελα
Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Χαχαχαχαχα εκλαψα.Μιχαλη Χρυσοπασοκιδη δωσε μορια και σε μας τους διτεκνους, εχω κρεμασμενη αφισα του Ανδρεα στο δωματιο μου!

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος
Posts in topic: 29

Δημοσίευση από Charlie Harper 13 »

Θα μπορουσε να επανελθει η χωροφυλακη και η αστυνομια πολεως και να καταργουνταν η σχολη αστυφυλακων καθε χρονο να εβγαζαι προκυρηξη για ολες της νομαρχιες της Ελλαδος με εντοπιοτητα πχ 50 θεσεις στον νομο Αττικης να μπορουν να δηλωσουν μονο μονιμοι κατικοι Αττικης.

Συατημα οπως το αμερικανικο δηλαδη που οι καθε πολιτεια εχει την δικια της αστυνομια. Με αυτον τον τροπο θα μειωνοντουσαν τα κενα στην επαρχια και θα επεφται η ανεργια.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης
Posts in topic: 56

Δημοσίευση από Diasostis31 »

Τι είπες ρε φίλε; Εγω λέω να ξαναφτιαξουν σώμα ακριτων, να τους δίνουμε χωράφια και να φυλάνε για τις ορδές των ουνων.

Στην Αμερική δεν υπάρχουν εντοπιοτητες και Μόρια πασοκ τύπου, όποιος είναι μόνιμος κάτοικος με πράσινη κάρτα αύριο το πρωί πάει και καταθέτει αίτηση σε όποιο σώμα θέλει, σε όποια πολιτεία θέλει.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Ειδαμαι την προκοπη των σωματων ασφαλειας απο τοτε που μπηκαν στης πανεληνιες. Δεν μπορει στα α. Τ. Της επαρχιας να εχει τεραστια κενα επειδη κανενας δεν θελει να φυγει απο της πολεις. Αν οι 400 θεσεις στον Εβρο ηταν ανοικτες για ολους σε δυο χρονια οι μισοι θα ειχαν μεταθετοι η θα ειχαν παραιτηθει Ελλαδα δεν ειναι μονο οι Αθηνα.
Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Αυτό λέω και παραπάνω, είδαμε και με την εντοπιοτητα. Απ τους 400 του Έβρου που ήταν όλοι για τα σύνορα, ήδη έφυγαν άτομα για το ΑΤ Καβάλας. Σε λίγα χρόνια θα είναι ολοι Αλεξανδρούπολη στο τμήμα.

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από BilD »

Διασωστης31 έγραψε:Αυτό λέω και παραπάνω, είδαμε και με την εντοπιοτητα.Απ τους 400 του Έβρου που ήταν όλοι για τα σύνορα, ήδη έφυγαν άτομα για το ΑΤ Καβάλας. Σε λίγα χρόνια θα είναι ολοι Αλεξανδρούπολη στο τμήμα.

Πςςς τώρα το μαθαίνω... Τι είπες τώρα... Εικόνα

Άβαταρ μέλους
BilD
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 267

Δημοσίευση από BilD »

BilD έγραψε:
Διασωστης31 έγραψε:Αυτό λέω και παραπάνω, είδαμε και με την εντοπιοτητα.Απ τους 400 του Έβρου που ήταν όλοι για τα σύνορα, ήδη έφυγαν άτομα για το ΑΤ Καβάλας. Σε λίγα χρόνια θα είναι ολοι Αλεξανδρούπολη στο τμήμα.

Πςςς τώρα το μαθαίνω... Τι είπες τώρα... Εικόνα

Ωραία προκήρυξη να την χαίρονται χαχα

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Rad. »

Το είπες μια το είπες δύο, δεν απάντησα καν την πρώτη φορά γιατί και μόνο που το λες στα λόγια μου έρχεσαι, είτε φύγει ο ΣΦ για Αθήνα είτε για Καβάλα ένα και το αυτό για τον Εβρο.
Οπότε σαν επιχείρημα μη το δουλεύεις και πολύ δε σε συμφέρει.

Τι εννοείς σε λίγα χρόνια θα είναι όλοι στην Αλεξανδρούπολη στα τμήματα; Μήπως δε γνωρίζεις ότι η Αλεξανδρούπολη είναι στον Έβρο; Εκτιθεστε μόνοι σας με αυτά που γράφετε.

Άβαταρ μέλους
Charlie Harper 13
Αντιστράτηγος
Αντιστράτηγος

Αυτο ακριβως Rad μερικοι δεν ξερουν εκτος Αττικης και Θεσσαλονικης γεωγραφια. Προτιμουν να παραπονιουνται για τα επιπλεον μορια σε τριτεκνες πολυτεκνες οικογενιες και την εντοπιοτητα σε περιοχες που ακουναι μονο οταν βγει καπια προκυρηξη. Επισης η επομενη ερωτηση ειναι σε ποσα χρονια παω Αθηνα και εαν εχω μεσον θα παω Αθηνα.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Εσύ εκτίθεσαι, εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω. Τι σχέση έχει η Αλεξανδρούπολη με τα σύνορα;

Στα 13 χρόνια έχουν δικαίωμα να φύγουν από το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης και να πάνε για σκοπιές στα τμήματα.

Πάλι δηλαδή δημιουργούνται κενά στην συνοριακή φύλαξη και θα πρέπει να πάρουν άλλους πάλι με εντοπιοτητα. Φαύλος κύκλος και πολιτικές σκοπιμότητες.

Αν ήταν μια ζωή αμεταθετοι στις Καστανιες, πόσοι Εβριτες θα πήγαιναν;

Η ΣΦ θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη υπηρεσία όπως σε όλα τα κράτη, αμεταθετη.

Είτε ο ΣΦ χωθεί μετά από χρόνια στο Κολωνάκι, είτε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης το ίδιο είναι.

Κανείς από τους δύο δεν υπηρετεί στα σύνορα.

Rad.
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 22

Δημοσίευση από Rad. »

Διασωστης31 έγραψε:Εσύ εκτίθεσαι, εγώ ξέρω πολύ καλά τι λέω.Τι σχέση έχει η Αλεξανδρούπολη με τα σύνορα;

Στα 13 χρόνια έχουν δικαίωμα να φύγουν από το τμήμα Συνοριακής Φύλαξης και να πάνε για σκοπιές στα τμήματα.

Πάλι δηλαδή δημιουργούνται κενά στην συνοριακή φύλαξη και θα πρέπει να πάρουν άλλους πάλι με εντοπιοτητα. Φαύλος κύκλος και πολιτικές σκοπιμότητες.

Αν ήταν μια ζωή αμεταθετοι στις Καστανιες, πόσοι Εβριτες θα πήγαιναν;

Η ΣΦ θα έπρεπε να είναι ανεξάρτητη υπηρεσία όπως σε όλα τα κράτη, αμεταθετη.

Είτε ο ΣΦ χωθεί μετά από χρόνια στο Κολωνάκι, είτε στο κέντρο της Αλεξανδρούπολης το ίδιο είναι.

Κανείς από τους δύο δεν υπηρετεί στα σύνορα.

Σταμάτα να γράφεις επιτέλους.

Τουλάχιστον γιαυτό το θέμα.

Γράψε για πεταλούδες καλύτερα.

Δεν γνωρίζεις και φαίνεται. Μην εκτίθεσαι άλλο γράφεις και δημόσια.

Παρ όλα αυτά καταλήγεις και παλι στο ότι ο Έβρος μένει χωρίς προσωπικό, συνεχιζεις να μη θες εντοπιότητα;

Charlie Harper 13

O μόνος λόγος που γράφω εδώ και ασχολούμαι είναι γιατι θέλω όταν βρεθεί κάποιος σε αυτό το φόρουμ να βλέπει και την άλλη άποψη (που δεν ειναι αποψη)
σε αντίθετη περίπτωση δε πρόκειται να ασχολούμουν.

Άβαταρ μέλους
Diasostis31
Στρατοπεδάρχης
Στρατοπεδάρχης

Εγώ δε γνωρίζω ε;

https://evrosonline.gr/pagomenes-metathesis-synoriofylakon-apo-ton-evro-gia-2-chronia/

Σαν ΣΦ τους προσέλαβαν γιατί ζητάνε μετάθεση;

Γιατί είναι κομματοσκυλα, σ ένα βράδυ τους έκανε το 2008 αστυφ πριν τις εκλογές η νδουλα.

Οχι απ την στιγμή που απ τα 35 χρόνια που κάποιος θα μπει να υπηρετήσει σαν ΣΦ, μόνο τα 13 είναι υποχρεωμένος να υπηρετεί στην συγκεκριμένη υπηρεσία, η εντοπιοτητα είναι άκυρη.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Rad δημοσιε υπαλληλε του Μιχαλη και του λομπι των πολυτεκνων Ελλαδος πηγαινε να κατεβασεις τα σκουπιδια στη Χαριλαου Τρικουπη!
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες