Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Άλλη μια σειρά φρουρων θα έβγαζαν Το 20' τα έχουμε ξαναπεί αυτά ότι θέλουν να βγάλουν γι ακόμη μια σειρά... Μην το κουράζουμε με τους Σ. Φ το θέμα
Οχι συγκεκριμενα το 20'.Εγω ξερω ειχαν σχεδιασει 2 σειρες ΕΦ μεσα στη 4ετια γενικα!
Πιστευω οτι εστω μια 500αρα ΕΦ καπου θα τη χωρεσει και θα τη βγαλει!
Ακριβώς φίλε μ... Ισως να μην είναι 1500... Αλλα πιστεύω 500 με 1000 θα είναιGuardian έγραψε:Οχι συγκεκριμενα το 20'.Εγω ξερω ειχαν σχεδιασει 2 σειρες ΕΦ μεσα στη 4ετια γενικα!
- Xrounk
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 157
μακάρι να είναι το 21 όμωςBilD έγραψε:Ακριβώς φίλε μ... Ισως να μην είναι 1500... Αλλα πιστεύω 500 με 1000 θα είναιGuardian έγραψε:Οχι συγκεκριμενα το 20'.Εγω ξερω ειχαν σχεδιασει 2 σειρες ΕΦ μεσα στη 4ετια γενικα!
Από πού το έμαθες φίλε για δυο σειρές κιόλας εφ μέσα στο 20.
Ρε γκλοκ εληνικα δε διαβαζεις; 2 σειρες ειδικων φρουρων μεσα στη 4ετια της ΝΔ λεμε!
Ελληνικα*
Η μια σειρά ήταν του 19' Που τις είδες δύο;glock έγραψε:Από πού το έμαθες φίλε για δυο σειρές κιόλας εφ μέσα στο 20.
Τι εννοεις οτι θα παραιτηθουν αλλοι 200 απο αυτους που μπηκαν το 2019;
Και γιατί παραιτούνται ρε φίλε;Fotis L έγραψε:Ακριβός όπως σου το λέω ναι από την σειρά μου του 2019... Ο αριθμός που λέω δεν σημαίνει ότι είναι Σωστός. Μπορεί ν είναι πάνω μπορεί κάτω
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
- Posts in topic: 37
Fotis L έγραψε:Παιδιά μην κουράζεται το θέμα συνέχεια πότε θα βγάλουν και πότε θ βγάλουν για Ε. Φ ... Δηλαδή αν δεν βγάλουν μέσα στο 21 μέχρι τότε συνέχεια αυτό θ ρωτάτε; Εγώ έχω ν μεταφέρω ένα ράδιο αρβύλα μέσα από το σώμα που μόλις με μετέφερε Ειδικός φρουρός και πολύ καλός φίλος από την πόλη μου. Ετοιμάζουν άλλες 200+ παραιτήσεις των νέων αφού τελειώσουν οι κρατήσεις
Αν παραιτηθούν τώρα, θα πληρώσουν βαρβάτο πρόστιμο και θα γράφει το χαρτί ότι είναι ακατάλληλοι για οποιοδήποτε Σώμα Ασφαλείας+ Στρατό.
Γι' αυτό δηλώνουμε παραίτηση πριν τελειώσει η 3μηνη εκπαίδευση.
Ένα χρόνο έχουν και λιγότερο σιγά το πρόστιμο π θα πληρώσουν Ρε φίλε.papadopoulos1988 έγραψε:Fotis L έγραψε:Παιδιά μην κουράζεται το θέμα συνέχεια πότε θα βγάλουν και πότε θ βγάλουν για Ε. Φ ... Δηλαδή αν δεν βγάλουν μέσα στο 21 μέχρι τότε συνέχεια αυτό θ ρωτάτε; Εγώ έχω ν μεταφέρω ένα ράδιο αρβύλα μέσα από το σώμα που μόλις με μετέφερε Ειδικός φρουρός και πολύ καλός φίλος από την πόλη μου. Ετοιμάζουν άλλες 200+ παραιτήσεις των νέων αφού τελειώσουν οι κρατήσεις
Αν παραιτηθούν τώρα, θα πληρώσουν βαρβάτο πρόστιμο και θα γράφει το χαρτί ότι είναι ακατάλληλοι για οποιοδήποτε Σώμα Ασφαλείας+ Στρατό.
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
BilD έγραψε:Ένα χρόνο έχουν και λιγότερο σιγά το πρόστιμο π θα πληρώσουν Ρε φίλε.papadopoulos1988 έγραψε:Fotis L έγραψε:Παιδιά μην κουράζεται το θέμα συνέχεια πότε θα βγάλουν και πότε θ βγάλουν για Ε. Φ ... Δηλαδή αν δεν βγάλουν μέσα στο 21 μέχρι τότε συνέχεια αυτό θ ρωτάτε; Εγώ έχω ν μεταφέρω ένα ράδιο αρβύλα μέσα από το σώμα που μόλις με μετέφερε Ειδικός φρουρός και πολύ καλός φίλος από την πόλη μου. Ετοιμάζουν άλλες 200+ παραιτήσεις των νέων αφού τελειώσουν οι κρατήσεις
Στο λέω με σιγουριά, γιατί το έχω δει. Πρόστιμο + ακατάλληλος αν θες να δώσεις αλλού.
Σου λέει πρέπει να κάτσεις 5 χρόνια. Αν φύγεις νωρίτερα είναι ότι δεν επιθυμείς και περνάς από ψυχολόγο.
Η θέση πάει χαμένη. Έτσι θα σε αφήσουν;
- papadopoulos1988
- Λοχαγός
Αν υπάρχει περίπτωση να παραιτηθούν για να δώσουν Συνοριακοί ορισμένου χρόνου, δεν θα μπορούν. Επειδή απολύονται (οικειοθελής παραίτηση - δυσανασχέτηση υπηρέτησης) από τις Τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας.
FotiWs L τι εννοεις μετα τις κρατησεις; Εμας μας συμφερει να παραιτηθουν διοτι μενουν κενες οργανικες σε ενδεχομενη προκηρυξη!
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 3 επισκέπτες