Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Diasostis31
- Στρατοπεδάρχης
- Posts in topic: 56
Το υπουργείο μείωσε τα Μόρια στους εποχικους το καλοκαίρι, και έβγαλε το προεδρικό για ένοπλους φρουρους δημοσίων υπηρεσιών που πατάει πάνω στους ΕΦ. Λέτε για συμβασιούχους να δίνει 100 μόρια και για μόνιμους 300;
Θα δούμε τα νέα μόρια στην επόμενη για συνοριοφυλακες που θα βγει.
Θα δούμε τα νέα μόρια στην επόμενη για συνοριοφυλακες που θα βγει.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
George25 παλι δε με καταλαβες, δε πειραζει ας το αφησουμε!
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Charlie Harper στις υπολοιπες προκηρυξεις υπαρχουν ποσοστα για τα κοινωνικα κριτηρια, δε μπαινουν ολοι αρβαλα, αυτο εξηφω τοση ωρα!Τωρα που θα μειωθουν θα αποκατασταθει η ταξη!
- Charlie Harper 13
- Αντιστράτηγος
- Posts in topic: 29
George 25 έγραψε:Και τι σημαίνει αυτό ότι οποιος έχεις 10-11-12 απολυτήριο δεν κάνει για το σώμα ; Μου έγινε και η αστυνομία νομική και ιατρική. Ας εκαναν το μισθό 500? το μήνα και δεν θα ήθελα κανένας σας να πάει
Αυτο ακριβως το απολυτηριο δεν θα επρεπαι να προσμετραται καθολου. Τοσα χρονια που στις σχολες σωματων ασφαλειας μπαινουν μονο απο πανελαδικες ειναι κατι παραλογο ατομα που αγαπανε και θελουν να προσφερουν μενουν εκτος ενω ατομα που δεν μπηκαν στης πρωτες τους επιλογες μπαινουν μονο για την επαγελματικη αποκατασταση.
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Μαγκες εγω λεω να σταματησετε να διαφωνειτε για τα μοριαα. Λες και ειναι σιγουρο οτι αυριο μεθαυριο θα βγαλει. Μακαρα να βγαλει μεσα στο 21 και αν βγαλει και 1500 θα μπουμε ολοι θεωρω γιατι θα πεσει και η βαση. Το θεμα ειναι να βγαλει ομως
Ξέρω πολύ καλά τι λες φίλε. Το μόρια δεν αλλάζουν. Αστέ να ξέρουν οι ανώτεροι πατριώτες μου Κρητικοί του σώματος
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Εσυ george25 μας ελεγες οτι θα εβγαινε προκηρυξη 1500 ατομων και ησουν και σιγουρος. Ο καιρος περασε και δε βγηκε! Ναι ξερουν στη Κρητη και δε ξερουν στη πηγη που ειναι το Υπουργειο!
Frouros97 Οποτε με αυτό το σκεπτικό είπες να τρέξεις σε δικηγόρο και να δώσεις τα χρήματα σου ή να αναλωθείς στα φόρουμς, να ρωτάς γνωστούς σε υπουργεία και μη, απ το να δεις αν σου λείπει κάτι; Για να μην περνάς σε μόρια και τον τελευταίο πολύτεκνο μάλλον κάτι δεν έχεις. Οπότε νομίζω θα ήταν πιο συνετό να δώσεις χρήματα για να βγάλεις ένα δίπλωμα πχ για φορτηγό, μηχανής, αυτοκινήτου, αν έχεις πάει και δόκιμος, και με ένα μέτριο απολυτήριο είσαι μέσα. Κάτι απ αυτά θα σου λείπει. Μη χαλάς το χρόνο σου εδώ μέσα. Ξεκίνα να μαζεύεις.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Περνουσα πολλους τριτεκνους-πολυτεκνους με τα μορια μου γι αυτο πηγα σε δικηγορο, αλλα αστο τωρα δε προκειται να καταλαβεις!Τωρα θα μειωθουν τα μορια στα κοινωνικα κριτηρια οποτε θα στρωσετε!
Αφού πέρασες κάποιους πολύτεκνους τριτεκνους μάλλον δεν είναι εμπόδιο μόνο σου το είπες. Ξανά λέω όμως, για να μην πέρασες τον τελευταίο τριτεκνο που ΜΠΗΚΕ κάτι σου λείπει, και δε μας λες για να καταλάβουμε και εμείς, επέλεξες να πας σε δικηγόρο να δώσεις χρήματα, απ το να μαζέψεις τα μόρια με όσα προανέφερα, για να είσαι σίγουρα μέσα στην επόμενη προκ. Ο δικηγόρος σου δε σου τα είπε αυτά φαντάζομαι, Αν είναι ίδια τα κριτήρια με την προηγούμενη προκήρυξη πάνε στο δικηγόρο σου και μόλις σου ζητήσει και άλλα χρήματα θα στρώσεις εσύ μάλλον και θα κάνεις τα παραπάνω.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Δεν εδωσα φραγκο στο δικηγορο, εσεις που ειστε τριτεκνοι-πολυτεκνοι να ανησυχειτε που δε μπηκατε ενω ειχατε τη βοηθεια του 200αριου-300αριου!Καθηστε μη παρει καμια 500αρα μορια το Ιεκ στην επομενη και κλαιτε, γιατι κατι τετοια μαθαινω!
Frouros97 (*δεν είμαι απ αυτούς που δε μπήκαν) Απ τα λεγόμενα σου βλέπω προς το παρόν οτι κάθεσαι και δεν κάνεις τίποτα για να μπεις, απ τον Ιούλιο έχεις γράψει στο φόρουμ 350 φορές φαντάζομαι γιαυτό το λογο, και το μόνο που έκανες είναι να πας με τον πατέρα σου φαντάζομαι σε δικηγόρους για να αυξηθούν μόρια όπου μας συμφέρει, και να μειωθούν εκεί που δε μας συμφέρει.Δεν νομίζω να υπάρχει πιο ξεκάθαρη νοοτροπία Ελληναρα. Να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα.
Εσυ προς το παρόν κάτσε και μάθαινε, ρώτα, ψάχνε, βριζε. Θα πετύχεις
Δεν κάνεις για αστυνομία αγόρι μου μπεις δε μπεις.
Εσυ προς το παρόν κάτσε και μάθαινε, ρώτα, ψάχνε, βριζε. Θα πετύχεις
Δεν κάνεις για αστυνομία αγόρι μου μπεις δε μπεις.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Τι λες ρε παιδι μου, δε κανω ε; Κοιτα τι παθαμε τωρα κυριε ψυχολογε!Αμα εχεις μπει και καθεσαι και γραφεις εδω, κατι δε παει καλα κομμαντουλι!
Τα λεμε σε λιγο καιρο 'συναδελφε'!
Τα λεμε σε λιγο καιρο 'συναδελφε'!
Εγώ γράφω εδώ μιας και ξέρω ότι έχω κάνει ότι μπορούσα να κάνω, αν βγάλουν WANTED για τους DALTONS θα πάρω το νόμο στα χέρια μου και θα δουλεύω όλη μέρα, δε θα γράφω εδώ. Προς το παρόν ομως διακρίνω μόνο ταλέντο στην ειρωνεία πέρα απ το μένος σου να ρίξεις άλλους, Και όπως φαίνεται έτσι θα λειτουργείς και στην υπηρεσία με τους συναδέλφους σου, επειδή είναι τέτοιος Ο χαρακτήρας σου
Οι ανώτεροι είναι από Κρήτη μάστορα φρουρε και στο σώμα και στα υπουργεία...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: niasimas και 8 επισκέπτες