Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Οχι αλλοι ειχαν πληροφοριες απο γραφεια και Γαδα... Εγω εχω πει οτι μου ειπαν για 1000 ατομα τον Ιανουαριο, ποτε δε μου ειπαν για φετος! Εσυ παντως πολυ κοφτεσαι, οκ μας ειπες τη γνωμη σου οτι θα αργησει να βγει!
Ασε εμας τους ονειροπολους να πιστευουμε και να περιμενουμε αλλωστε δεν ειμαι ανεργος δε θα κλαψω αν δε βγει!
Ασε εμας τους ονειροπολους να πιστευουμε και να περιμενουμε αλλωστε δεν ειμαι ανεργος δε θα κλαψω αν δε βγει!
-
- Υποψήφιος Βαθμοφόρος
- Posts in topic: 8
glock κοίτα να δεις κανονικά ήταν να παρουνε το 2014 είχαν εγκριθεί γύρο στις 500 θέσεις και ψάξε αυτό που σου λέω αλλά λόγο ότι άλλαξε η κυβέρνηση και βγήκε ανάθεμα την ώρα το Συριζα τα έκανε όπως τα έκανε και δεν ήθελε εφ για αυτό και έκανε τους δημοτικούΣ αστυνομικούς εφ κάτι παράλογο και το σεφεεα γρινιαξε για αυτό αλλά Αλέξης είναι βλέπεις αυτός Τεσπά όπως και να έχει τους εφ τους περνει όταν έχει ανάγκη και με μια σειρά ξέρουν όλοι δεν λύθηκε το πρόβλημα επίσης κάθε σειρά και ρώτατο υπάρχει να βγαίνουν άτομα ακατάλληλα οπότε γράψτε μόνο όταν έχετε πληροφορίες και όχι οπότε θεωρείται επειδή μπήκαν κάποια άτομα ότι δεν θα ξανά βγάλει η θα αργήσει η θα πάρει γρήγορα σοβαρευτητε
-
- Αρχιλοχίας
- Posts in topic: 42
Εσυ σαν προσωπικη αποψη που εισααι και στο σωμα και ολο και διαφορα θα ακουγονται πιστευεις θα βγαλει το 2021 προκυρηξη;
Παραιτηθηκε ειπε. Ειναι ενας απο αυτους που επιασαν τζαμπα μια θεση και καποιος αλλος εμεινε απεξω!Δε το ξερατε πριν κανετε χαρτια οτι θα ειναι δυσκολα οικονομικα ρε παιδια τι κανετε χαρτια ετσι στο ντουκου; !
Ξερω τι εχουν παρει αλλα εχουν μεινει 55 κενες θεσεις που δε καληφθυκαν!Υπαρχουν πολλοι που παραιτηθηκαν για οικονομικους λογους, αυτο σημαινει οτι εσεις δεν ειχατε ιδεα απο μισθους αστυνομιας, κρατησεων το 1ο χρονο κλπ κλπ!
-
- Επιλοχίας
- Posts in topic: 16
Άρα λοιπόν και πάλι έχω δίκιο, στην προκήρυξη των Ε. Φ είναι αδικία για τους Αθηναίους που δεν δίνει εντοπιότητα έρχεται ο κάθε ένας από κάποιο χωριό χωρίς να ξερει τι παίζει και προσπαθούν να βάλουν ότι βύσμα έχουν μπας και πάρουν και μετάθεση επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά, ναι ρε φίλε είναι δύσκολα στην Αθήνα αν δεν είσαι από εδώ έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση σε αυτά τα παιδιά γιατί προφανώς δεν τα βάζω με τα παιδιά δεν φταίνε πουθενά
Άρα λοιπόν και πάλι έχω δίκιο, στην προκήρυξη των Ε. Φ είναι αδικία για τους Αθηναίους που δεν δίνει εντοπιότητα έρχεται ο κάθε ένας από κάποιο χωριό χωρίς να ξερει τι παίζει και προσπαθούν να βάλουν ότι βύσμα έχουν μπας και πάρουν και μετάθεση επειδή δεν βγαίνουν οικονομικά, ναι ρε φίλε είναι δύσκολα στην Αθήνα αν δεν είσαι από εδώ έπρεπε να υπάρχει ενημέρωση σε αυτά τα παιδιά γιατί προφανώς δεν τα βάζω με τα παιδιά δεν φταίνε πουθενά [/QUOTEΛάθος λογική φίλε μ έχεις... Με τη λογική σου εντοπιοτητα στους Ε. Φ. Στους ΣΦ. Στους Λ/Φ κλπ κλπ... Αρα εμεις που δεν μένουμε Αθήνα να κάτσουμε στα χωριά μας Ε; Χαχαχα ωραίος
-
- Επιλοχίας
Ρε παιδιά στους Σ. Φ γιατί έχει τότε εντοπιότητα ακόμη κι στην Αθήνα που πήρε πρόσφατα Εγώ δεν είπα να μην μπει η επαρχία, αλλά να μπει πρώτα η Αθήνα που είναι λίγοι έτσι και αλλιώς και μετά προφανώς και η επαρχία
Γιατί δεν γίνεται στους ΕΦ να μην δίνεις ενώ στην Αθήνα να δίνει 500 μόρια στην Ανατολική και νότια Αττική
Γιατί δεν γίνεται στους ΕΦ να μην δίνεις ενώ στην Αθήνα να δίνει 500 μόρια στην Ανατολική και νότια Αττική
Σωστά τα λες φίλε μου... Καταληγοντας σε ένα πράγμα για να μην το κουράζουμε... Θες Καλή καβατζα για να σταθείς και συμφωνώ!Fotis L έγραψε:Φίλε να Σου πω κάτι αντικειμενικά ο διαγωνισμός αυτός εξυπηρετεί τους Αθηναίους ... Αλλά πίστεψέ με από Αθήνα ήταν μετρημένοι ποιο πολύ από επαρχεία ήταν αναλογικά δλδ με βάση τον πληθυσμό. Παρόλα αυτά έχουν δεν το θεωρώ σωστό ν έχουν εντοπιότητα τα άτομα από Αθήνα και από επαρχεία ν Είναι στην από έξω ! Υπάρχουν ατομα κάτω από τους νέους που ακόμα και τώρα που μηλαω μαζί τους μου λένε φίλε Δόξα τον Θεό μου στέλνει ο πατέρας μου κάνα ψηλό και βγαίνω ! Ε να σου πω εγώ σαν Φώτης δεν έχω την άνεση από την οικογένεια ν πω κάθε μήνα ότι μπορείς στελνε! Για αυτούς που λέγανε ότι ήξερες για τις κρατήσεις το λέω! Οι κρατήσεις ξέραμε θ είναι βαριά μέχρι τον Ιούνιο Ιούλιο έχουμε φτάσει τέλος Οκτωβρίου και λένε μέχρι του χρόνου θ έχουν το καλοκαίρι! Άντε ζήσε Αθήνα με ενοίκιο και 700 750 ?
-
- Επιλοχίας
Όσο αναφορά για τις κρατήσεις κρατάνε δυο χρόνια μόνο για τον βαθμό σου τα ξέρω ήδη και παρουσιάζομαι την άλλη εβδομάδα Κομοτηνή για Σ. Φ στην Αθήνα άρα πριν μπει ο κάθε ένας έπρεπε να είχε ενημερωθεί
Κάνε αίτημα στην επόμενη προκ. Να βάλουν εντοπιότητα φίλε;)Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Ρε παιδιά στους Σ. Φ γιατί έχει τότε εντοπιότητα ακόμη κι στην Αθήνα που πήρε πρόσφατα Εγώ δεν είπα να μην μπει η επαρχία, αλλά να μπει πρώτα η Αθήνα που είναι λίγοι έτσι και αλλιώς και μετά προφανώς και η επαρχία
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
Fotis L εσυ τωρα που παραιτηθηκες, δεν εχεις δικαιωμα να ξανακανεις χαρτια σε προκηρυξη της αστυνομιας σωστα; Νομιζω κατι τετοιο εχω διαβασει, ισχυει παιδια;
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Α ναι σωστα, εφυγες οσο ησουν δοκιμος!
-
- Επιλοχίας
Ρε φίλε δεν στο λέω για παράπονο ούτε για να παρακαλέσω να βάλουν εντοπιότητα σου είπα πιο θα ήταν το δίκαιο με βάση τους Σ. Φ από την στιγμή που εκεί δίνει μοριοδότηση... Επίσης έχω μπει πλέον δεν με ενδιαφέρει 😉BilD έγραψε:Κάνε αίτημα στην επόμενη προκ. Να βάλουν εντοπιότητα φίλε;)Σ. Φ ΤΑΥΡΟΣ έγραψε:Ρε παιδιά στους Σ. Φ γιατί έχει τότε εντοπιότητα ακόμη κι στην Αθήνα που πήρε πρόσφατα Εγώ δεν είπα να μην μπει η επαρχία, αλλά να μπει πρώτα η Αθήνα που είναι λίγοι έτσι και αλλιώς και μετά προφανώς και η επαρχία
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Εχεις μπει ΣΦ φιλε Ταυρε... Αν βγει προκηρυξη για ειδικους φρουρους οσο εισαι ΣΦ δε θα μπορεις να κανεις αιτηση ελπιζω να το ξερεις! Αν υπογραψεις την ετησια συμβαση δε μπορεις για ενα χρονο να πας πουθενα! Εκτος αν δε σε ενδιαφερει για ΕΦ.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 8 επισκέπτες