Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
- Posts in topic: 181
DYK ανεβαζουμε την ενταση γτ ειναι τρολλακια αυτα που μπαινουν τα καινουρια μελη!
-
- Στρατιώτης
- Posts in topic: 4
Frouros Οχι φίλε μου δεν την πήρα χαμπάρι γιατί ήμουν στρατο και λιγο σεβασμός προς τον άλλον θα ηταν καλο και για τους δυο μας!
Δεν υπάρχει περίπτωση να σεβαστεί ο rangerfrouros9497 κανέναν... Άντε γεια κλπ... Αγνωστη λέξη ο σεβασμος... Δεν κρατάει καν τα προσχήματα στο φόρουμ... Τι να κάνεις...
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Α ρε κορονοιε μας εστειλες για σπιρτα, τι γκαντεμης εισαι ρε Μητσοτακη;
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Ο ED44 πρεπει να ειναι ενα απο τα κομμαντα που θα κανουν βαρδια στο ΚΥΤ Χιου μαζι με τον Ποτσεπη!
Όπως τα λες είναι κομάντο μου!
Καλησπέρα παιδιά. Είμαι εφ του 19
Προς τ παρόν να γνωρίζετε εμείς δεν έχουμε ακούσει κάτι για πρόσληψη εφ... Ωστόσο στην ΕΛΑΣ όλα αποφασίζονται εν μια νυκτί.
Όσο για Θεσσαλονίκη που αναφέρατε... Να πάρει άτομα κ να τ πάει με. Την μια εκεί... Απίθανο... Έχει αστυφυλακες π περιμένουν χρόνια... Όπως επίσης εφ με παιδιά κτλο... Γενικά δύσκολο τ θέμα τον μετάθεσεων αν δεν μπει και νέα σειρά εφ καθώς ημστε μόνοι μας... Για να διώξεις κόσμο πρέπει και να πάρεις... Αν Μ τ καλό βγάλει... Όσοι έρθετε... Κάντε καλή καβαντζα από λεφτά γιατί τ δύο χρόνια μην περιμένετε τον κανονικό μισθό... Έχει αρκετές κρατήσεις... Και γενικότερα να γνωρίζετε πως θα ημστε Αθήνα γ πολλά χρόνια... Καθώς οι μεταθέσεις των εφ είναι δύσκολες ... Γνώμη μου όλα αυτά πάντα
Προς τ παρόν να γνωρίζετε εμείς δεν έχουμε ακούσει κάτι για πρόσληψη εφ... Ωστόσο στην ΕΛΑΣ όλα αποφασίζονται εν μια νυκτί.
Όσο για Θεσσαλονίκη που αναφέρατε... Να πάρει άτομα κ να τ πάει με. Την μια εκεί... Απίθανο... Έχει αστυφυλακες π περιμένουν χρόνια... Όπως επίσης εφ με παιδιά κτλο... Γενικά δύσκολο τ θέμα τον μετάθεσεων αν δεν μπει και νέα σειρά εφ καθώς ημστε μόνοι μας... Για να διώξεις κόσμο πρέπει και να πάρεις... Αν Μ τ καλό βγάλει... Όσοι έρθετε... Κάντε καλή καβαντζα από λεφτά γιατί τ δύο χρόνια μην περιμένετε τον κανονικό μισθό... Έχει αρκετές κρατήσεις... Και γενικότερα να γνωρίζετε πως θα ημστε Αθήνα γ πολλά χρόνια... Καθώς οι μεταθέσεις των εφ είναι δύσκολες ... Γνώμη μου όλα αυτά πάντα
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Η νεα σειρα ειναι δεδομενη, το θεμα ειναι ποτε θα βγει!
Dea, μου τα έχουν πει και άλλοι ακριβώς οπως τα λες. Ευτυχώς κρατάω καβατζα. Τώρα για τα χρόνια που είσαι Αθήνα ελπίζω πως θα την παλέψουμε αν με το καλό μπούμε! Να σαι καλά πάντως για τις συμβουλές καλές υπηρεσίες!
Στελιος94 σου ειπαν οτι ειναι θετικοι απο το Υπουργειο να βγει αλλα λογω κορονοιου πηγε πισω; Ή οτι απο το Σωματειο ειναι θετικοι;
Καλή επιτυχία παιδιά. Με τ καλό... Θα σας αρέσει όσοι αγαπάτε την δουλειά... Υπομονή τ πρώτα χρόνια... Κ όσο είστε μικροί θα γουστάρετε Αθήνα... Όσοι είστε Μ γυναίκα κ παιδιά... Σκέφτητε τ πολλές φορές.
- Frouros97
- Αντισυνταγματάρχης
Βρε ας βγει να μπουμε και παμε και στην Αυστραλια να μεινουμε!
Guardian έγραψε:Στελιος94 σου ειπαν οτι ειναι θετικοι απο το Υπουργειο να βγει αλλα λογω κορονοιου πηγε πισω; Ή οτι απο το Σωματειο ειναι θετικοι;
Αυτο δε μου το διευκρίνισε η αλήθεια και βλακεία μου που δε το ρώτησα αλλά θεωρώ και από τα δύο από τη στιγμή που μου λέει ότι λόγο κορωνοιου πήγε πίσω.
Παιδία εγώ ξέρω ότι η κυβέρνηση έβγαλε προκηρύξεις για συνοριοφυλακες θα βγάλει και άλλες για εποπ θα αυξήσει τους εισακτεους στις στρατιωτικές σχολές και στην αστυνομία μέσω πανελληνίων και περιμένετε στα αλήθεια ότι θα πάρουν στο κοντινό μέλλον 1500 εφ ;
Εγώ είπα τι μου είπαν από το ΣΕΦΕΑ όχι μονο τι πιστεύω.
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 5 επισκέπτες