Όριο ύψους για ΕΠΟΠ (2009)

Πληροφορίες για όλες τις προκηρύξεις για πρόσληψη ΕΠΟΠ και ΟΒΑ, οι προϋποθέσεις, τα αθλήματα και η μοριοδότησή τους
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
D.Y.K
Α/ΓΕΝ
Α/ΓΕΝ
Posts in topic: 17

Δημοσίευση από D.Y.K »

elli κανε τα χαρτακια σου και δεν χανεις και τιποτα. Αλλωστε το στρατευμα εχει ελλειψεις σε προσωπικο γενικως! Καλη επιτυχια σου ευχομαι!
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 10

Δημοσίευση από Marina2 »

Κατι αλλο που ξεχασα να σας πω! Ειναι ααλήθεια οτι επάνω στην αιτηση ζητάει να αναγραφεί το υψος του υποψηφιου από τον ιδιο! Μου το ειπε η φιλη μου που θα δωσει φετος!
Lion
Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Lion »

Μαρίνα1 έγραψε:Κατι αλλο που ξεχασα να σας πω! Ειναι ααλήθεια οτι επάνω στην αιτηση ζητάει να αναγραφεί το υψος του υποψηφιου από τον ιδιο! Μου το ειπε η φιλη μου που θα δωσει φετος!

απο τον ιδιο; Χχμμ... Οκ...1,78 ειμαι... Πες 1,80 Εικόνα
thrakiotis
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 6

Δημοσίευση από thrakiotis »

Εγω δεν νομιζω να εχω προβλημα με το υψος 1.95 ειμαι ΕικόναΕικόνα
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Εσενα μπορει να σε κοψουνε επιδη εισαι ψηλοςΕικόνα. Το εχω ακουσει κααι αυτο αλλα στην αεροπορια!
Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Velerefontis »

Μαρίνα1 έγραψε: Εσενα μπορει να σε κοψουνε επιδη εισαι ψηλοςΕικόνα. Το εχω ακουσει κααι αυτο αλλα στην αεροπορια!

Μαρινα, μη σου φαινεται αστειο, γιατι αν ο συγκεκριμενος υποψηφιος εδινε για τη ΣΙ (Τμημα Ιπταμενων) ειναι λογικο να κοπει αφου υπαρχει οριο μεγιστου υψους για ιπταμενους μεχρι 1.90. Τωρα εαν εδινε για εποπ ή αλλ στρατιωτικη σχολη, ο λογος αποριψης δεν ευσταθει
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Το ξερω καλέ μου Φοντη, οτι στην αεροπορια και ιδιαιτερα σε τετοιες σχολες μετραει και το χαμηλό και το μεγάλο υψος! Αλλα εγω το ειχα ακουσει από υποψηφιο ΕΠΟΠ, που εδινε τοτε και κοπηκε, στ'αληθεια!

Velerefontis
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος
Posts in topic: 9

Δημοσίευση από Velerefontis »

Δεν μπορω να το εξηγησω...
Γίνε και εσύ μέλος του Πανελλήνιου Δικτύου Στρατευσίμων
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Να σου πω, εγω θα το καταλάαβαινα απόλυτα να κοψουν κάποιον που ηταν 2 μετρα αν αυτος πηγαινε για πιλότος ή για πληρωμα αεροσκαφους κτλ. Γιατι ετσι το εχουν θεσει από την αρχη τις προυποθεσεις για κάθε θεση. Για μια ειδικοτητα ΕΠΟΠ δεν μπορω να καταλάβω γιατι μπορει να τον κοψανε και δεν θυμάμαι αν ειχε κανει κάτι γιατι ημουν πιο μικρη και δεν ειχα δωσει καμια σημασια στο θεμα.
chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από chrisflw »

Παιδια
εγω ειμαι 1.95 κ εχω τελειωσει στρατιωτικη θητεια στην στρατονομια κ ακομα ειμαι επιλαχων δεν παιζει ρολο αυτο... ελπιζω να καταλαβενετε τι παιζει ρολο;
Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

chrisflw έγραψε:Παιδια
εγω ειμαι 1.95 κ εχω τελειωσει στρατιωτικη θητεια στην στρατονομια κ Ακομα ειμαι επιλαχων δεν παιζει ρολο αυτο... Ελπιζω να καταλαβενετε τι παιζει ρολο;
Στην στρατονομία ομως ειναι γεγονός οτι ζητανε ψηλά παιδια. Αυτο το γνωριζουμε ολοι και ετυχε να μου το πει και ενας στρατονομος.

Ξερουμε πολύ καλά πλεο τι παιζει ρολο και δεν μιλησαμε πριν για στρατονομια, αλλα για αεροπορία, που εχω δική μου περιπτωση, που εχει κοπει. Δεν μιλησα γενικά και αοριστα.

chrisflw
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας

Δημοσίευση από chrisflw »

Μαλλον δεν με καταλαβεσ

συμετεχω στην προκυριξη εποπ 2008 κ ειμαι επιλαχων

Marina2
Ταξίαρχος
Ταξίαρχος

Δημοσίευση από Marina2 »

Και με αυτό τι πρεπει να καταλάβω; Εξηγησε το μου σε παρακαλώ. Εισαι επιλαχον στην 2008, αρα δεν σε πηρανε και εσενα, οπως και πολλους αλλους βεβαια.

Anonymous

Δημοσίευση από Anonymous »

Παιδιά γειά σας! Εχω να σας ρωτήσω κάτι... Είναι η 1η φορά που δίνω για εποπ κ ειλικρινά εχω εκπλαγεί με αυτα που συνέβησαν στη προηγούμενη προκήρυξη! Πίστευα πως υπήρχε κάποια αξιοκρατία... Αλλά αφού δε υπάρχει, θα βάλω κ εγώ βύσμα! Αλλά εχω ένα πρόβλημα. Είμαι κόντη γαμώτο.1.62! Υπάρχει περίπτωση να με περάσουν; Κ κάτι άλλο άκυρο! Είμαι αθλήτρια στο στίβο κερδίζω κάποια μόρια; Όχι ε; Οποίος ξέρει ας μου απαντήσει. Παίρνω κ στη στρατολογία αλλά δεν ξέρουν τίποτα:- (
lolita

Δημοσίευση από lolita »

Απ τα αθληματα γενικα δεν παιρνεις μορια, το οτι εισαι αθλητρια ομως και στιβου μαλιστα ειναι πολυ θετικο δεν θες και πολυ προπονηση δλδ!Εικόνα
τωρα για το υψος αν εχεις βυσμα κανενα προβλημα αν οχι προβληματαρα αλλα. Καπου ειχε παρει το ματι μου οτι ακομα ισχυει ο νομος του 1.55για τις γυναικες κ 1,65 για τους ανδρες ασχετα με το τι λεει η προκυρηξη κι οτι αν σε κοψουν μπορεις αν εχεις χαρτι που να λεει το αναστημα πανω κι οτι κοπηκες ς αυτο να προσφυγεις στο δικαστηριο για να διεκδικησης την συμμετοχη σου αλλα τετοιο χαρτι απ οτι ξερω δεν σου δινεται στις εξετασεις! Γνωμη μου ψαξτε το εσεις οι κοντοι ανθρωποι χαχα δεν χανεται τπτ
Ηλεκτρολόγος στο Χαλάνδρι - Δημήτρης Ανθής
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 1 επισκέπτης