Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)

Πληροφορίες για προκηρύξεις Πυροσβεστών, Ειδικών Φρουρών, Λιμενικού και τα τα όρια ηλικίας, ύψους και ΔΜΣ.
Κλειδωμένο
Αλλαγή παρόχου ηλεκτρικής ενέργειας
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

Xrounk έγραψε:Παιδιά αν κάποιος έχει μπει εδώ για να γράψει ψέματα ντροπή του τώρα ας ηρεμήσουμε μήν γίνει τίποτα και ξανά κλειδώσουν τό φόρουμ.

Φιλαρακι κανένα ψέμα δν λέω φέτος τελείωσα όλα τα δικαιολογητικά και περσυ δν πρόλαβα να κάνω τα χαρτιά μου όποτε καταλαβαίνεις ποσό θέλω να μπω στο σώμα και άσε το πηδηγμενο το άλλο να λέει τα δικά του νομίζει ότι είναι στην Interpol Που δν ξέρει από κλάνει η όρθα!

Marios_kits
Υποδεκανέας
Υποδεκανέας
Posts in topic: 2

Δημοσίευση από Marios_kits »

ΕΦ21 έγραψε:
Xrounk έγραψε:Παιδιά αν κάποιος έχει μπει εδώ για να γράψει ψέματα ντροπή του τώρα ας ηρεμήσουμε μήν γίνει τίποτα και ξανά κλειδώσουν τό φόρουμ.

Φιλαρακι κανένα ψέμα δν λέω φέτος τελείωσα όλα τα δικαιολογητικά και περσυ δν πρόλαβα να κάνω τα χαρτιά μου όποτε καταλαβαίνεις ποσό θέλω να μπω στο σώμα και άσε το πηδηγμενο το άλλο να λέει τα δικά του νομίζει ότι είναι στην Interpol Που δν ξέρει από κλάνει η όρθα!

εσυ πρεπει να εισαι κρητικος

PLCSTAFF
Στρατιώτης
Στρατιώτης
Posts in topic: 5

Δημοσίευση από PLCSTAFF »

Έγινε πασά μου. Σου υπόσχομαι θα προσπαθήσω να το στείλω σε όλους όσους γράφουν στο φόρουμ. Στο υπόσχομαι. Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη μικρέ
ΕΦ21
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 123

Δημοσίευση από ΕΦ21 »

PLCSTAFF έγραψε:Έγινε πασά μου. Σου υπόσχομαι θα προσπαθήσω να το στείλω σε όλους όσους γράφουν στο φόρουμ. Στο υπόσχομαι. Αγαπάει ο Θεός τον κλέφτη αγαπάει και τον νοικοκύρη μικρέ

Άντε να σε δω! Εικόνα

Άβαταρ μέλους
Xrounk
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 157

Δημοσίευση από Xrounk »

Εφ 21 από Πίο χωριό είσαι
Heinrich
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Heinrich »

Καλημέρα παιδιά.
Κάνοντας ένα πρόχειρο σκανάρισμα στις τελευταίες σελίδες βλέπω ότι γράφονται σωστά πράγματα, αλλά και μερικές ανακρίβειες.

Υπήρχε όντως σχεδιασμός για Απρίλιο του '21, αλλά λόγω τεταμένων θεμάτων (ειδικά των τελευταίων τριών ημερών) με τους γείτονες, παραμερίζεται το θέμα προς το παρόν, μέχρι νεωτέρας.

Σε συζήτηση με τον Δκτη μου περί της επάνδρωσης των κενών θέσεων στη μονάδα, κατάλαβα πώς προτεραιότητα στην παρούσα φάση, έχουν οι προσλήψεις Σ/Φ (και ακόμα περισσότερο θέσεις στον Στρατό).

Όσον αφορά τους ΕΦ που δεν ανέλαβαν καθήκοντα είναι 187.

Δεν γνωρίζω όμως, πώς καλύπτονται αυτές οι θέσεις σύμφωνα με το τελευταίο ΦΕΚ.

Υ. Γ.:Panagouleas94, θα ήθελα να προσέξεις για το καλό όλων το συντακτικό και την ορθογραφία σου.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης
Posts in topic: 348

Δημοσίευση από Guardian »

Σχεδιαζαν προκηρυξη τον Απριλιο του 21'; Δηλαδη μας λες οτι ουτε το 2021 θα βγει;

Ποιους γειτονες και ποιο τεταμενο κλιμα τι σχεση εχει αυτο με την Αστυνομια;

Καινουριο φρουτο εισαι εσυ ή ο ΕΦ21 με αλλο προφιλ!

Άβαταρ μέλους
Frouros97
Αντισυνταγματάρχης
Αντισυνταγματάρχης
Posts in topic: 181

Δημοσίευση από Frouros97 »

Καλημερα Heinrich. Δηλαδη λες οτι δε θα βγαλει ουτε το 2021 προκηρυξη ΕΦ και οτι θελει να παρει κι αλλους Συνοριοφυλακες; Επισης ο δκτης σου σε ποιο κλαδο;

Μυστηρια μας τα λες.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Μπαινουν γραφουν μια παπαρια και αποσυνδεονται... Γιωταδες!
George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από George 25 »

Χαχαχααχαχα όπως το είπες
Heinrich
Στρατιώτης
Στρατιώτης

Δημοσίευση από Heinrich »

Η σχέση που έχει φίλε μου Guardian είναι ότι με δεδομένα όπως το ελληνοτουρκικό και μεταναστευτικό οι κρατικές προτεραιότητες είναι η Εθνική Άμυνα και η φύλαξη συνόρων.Εγώ θέλω να μπει κόσμος γιατί όντας Αρχιφύλακας της Υποδιεύθυνσης Αττικής κόβω κλήσεις και κάνω τον τροχονόμο ενώ δεν είναι πλέον αρμοδιότητα μου.

Άβαταρ μέλους
Guardian
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Εισαι αρχιφυλακας και μπηκες εδω να μας ενημερωσεις... Ρε φιλε δεν ειμαστε ολοι χαζοι!Το καθε υπουργειο εχει δικο του προυπολογισμο καμια σχεση τουρκιες Ερντογαν κλπ με τους ειδικους φρουρους.

Δε λεω οτι θα βγει σιγουρα προκηρυξη αλλα εσυ δε μας πειθεις μη το συνεχισεις!

P@nos
Δεκανέας - ΟΒΑ
Δεκανέας - ΟΒΑ
Posts in topic: 25

Δημοσίευση από P@nos »

https://www.portnet.gr/eidiseis-peiraia/29249-enosh-astynomikon-peiraia-sygxarhthria-sto-ta-nikaias-kai-stin-omada-dias.html Εδω παντως επαληθεύετε για ακομα μια φορα οτι πιεζουν για να στελεχωθουν οι υπηρεσιες. Γνωριζουν κι οι ιδιοι πως μονο μια εκτακτη προκυρηξη ειδικων φρουρων μπορει να σωσει τη κατασταση μην κοροιδευομαστε...
George 25
Λοχαγός
Λοχαγός
Posts in topic: 144

Δημοσίευση από George 25 »

Στη Κρήτη άκουγα εχθές μια συνέντευξη που έλεγαν ότι χρειάζονται ενισχύσεις και ότι ελπίζουν να τους ακούν.
ARN
Συνταγματάρχης
Συνταγματάρχης

Δημοσίευση από ARN »

Παιδιά σε εσάς ισχύει το ρητό "Η ΠΊΣΤΗ ΕΊΝΑΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΉ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ". Τέτοιες ανακοινώσεις ξέρετε πόσες φορές βγαίνανε για ζήτηση προσωπικού πριν την προκήρυξη του 19; Ξέρετε πόσες φορές τα επιτελεία ζητάνε προσωπικό για εποπ πχ;

Τι σας κάνει να πιστεύετε ότι αν ήταν στα σχέδια η άμεση πρόσληψη ειδικών φρουρών ότι δεν θα το ανακοίνωνε ο πρωθυπουργός στην ΔΕΘ;

Είδατε ότι για εποπ έβγαλε ένα σχεδιάγραμμα για τα επόμενα 5 έτη ότι θα κάνει προσλήψεις εκεί. Φανταστείτε λοιπόν σε τι θέση είναι ο σχεδιασμός για να προσλάβει νέο προσωπικό στην ΕΛΑΣ

Στρατός και θητεία
Κλειδωμένο

Μέλη σε σύνδεση

Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 2 επισκέπτες