Frouros97 έγραψε:Εγω δε μπορω να καταλαβω πως λενε αλλα απο το σεφεαα και αλλα καποιοι αξιωματικοι που υπηρετουν σε υπουργους και στη Γαδα!
Ότι μαθαίνει ο καθένας το θέμα είναι τι ισχύει και οι περισσότεροι που ξέρω λένε για το καλοκαίρι και κάποια παιδιά από εδώ μέσα! Λιγάκι υπομονή ακόμα μα όλοι προλαβαίνουμε!
Εγω παντως δεν εχω ακουσει τπτ για καλοκαιρι. Το σωματειο Κεντρικης Μακεδονιας μου ειπε οτι εργαζονται για νεες προσληψεις συντομα. Επισης αξιωματικος μου ειπε για 1000 ατομα τον Ιανουαριο. Ποιον να πρωτοπιστεψεις!
Ούτε εγώ έχω ακούσει για τον επόμενο Αύγουστο ή χρόνο με όσους έχω μιλήσει έχουν πει μέχρι τέλος του έτους και θα μπουν σχολή από την νέα χρόνια. Σιγουρα παιδιά ο καθένας εχει τις δικιες του πληροφορίες τώρα μένει να δούμε τι θα γίνει.
Εγω παντως δεν εχω ακουσει τπτ για καλοκαιρι.Το σωματειο Κεντρικης Μακεδονιας μου ειπε οτι εργαζονται για νεες προσληψεις συντομα. Επισης αξιωματικος μου ειπε για 1000 ατομα τον Ιανουαριο. Ποιον να πρωτοπιστεψεις!
[/QUOTE
Όντως ήταν για 1000 άτομα τον Ιανουάριο αλλά ακυρώθηκε δν ήταν λάθος αυτό που σου είπε! Αλλά λόγω COVID και ότι δν βρήκαν στα άτομα ακόμα! Εννοώ ότι παίζει να πάρει 1000 αλλά παίζει και 800. Φίλε μου εάν έχεις κάποιον δικό σου θα στα πει και είναι μέσα στο σύστημα! Δεν έχω λόγω να πω ψέμματα αλλά όλες σχεδόν οι προκηρύξεις Αστυνομίας πάνε καλοκαίρι και σε αλλά σώματα επίσης! Και πήραν είδη τώρα συνοριακούς λεφτά του κράτους ήταν οι τελευταίοι όποτε δύσκολο για Ιανουάριο!
Οι συμβασιουχοι ΣΦ ειναι ολοι με κονδυλια της Ευρωπης, μονο οι 400 του Εβρου ειναι με κρατικα χρηματα! Ποιον covid ρε αδερφε και ποτε ακυρωθηκε αυτο με τους 1000 του Ιανουαριου; Εμενα πριν 10 μερες μου το ειπε αυτο για τον Ιανουαριο!
Frouros97 έγραψε:Οι συμβασιουχοι ΣΦ ειναι ολοι με κονδυλια της Ευρωπης, μονο οι 400 του Εβρου ειναι με κρατικα χρηματα!Ποιον covid ρε αδερφε και ποτε ακυρωθηκε αυτο με τους 1000 του Ιανουαριου; Εμενα πριν 10 μερες μου το ειπε αυτο για τον Ιανουαριο!
Εγώ το έμαθα συγκεριμενα θα σου πω την προηγούμενη Τετάρτη πριν 5 μέρες δηλαδή! Από αξιόπιστο άτομο από το σεφεα εκλεγμένο! Ο καθένας ότι θέλει πιστεύει! Τι να σου πω τώρα ρε φρουρέ; Αν μπούμε μαζί θα με γνωρίσεις και θα καταλάβεις γιατί το λέω αυτό!
Παιδιά με τον ΕΦ21 μην ασχολείστε είναι ψεύτης και έχει μπει να κοροϊδέψει. Έχω αποδείξεις για ότι λέω καλα θα κάνεις φιλαράκο να σβήσεις το προφίλ σου και να πας για ύπνο.
Και το ξερουν απο το σεφεαα ενω στη Γαδα λενε αλλα; Εγω θεωρω οτι εχει μεγαλες πιθανοτητες το ενδεχομενο του Ιανουαριου, καθως τοτε θα εχουν υπογραψει συμβαση και η ΣΦ!
Παιδια ειπαρχουν μεγάλες εληψεις κύριος σε Κρήτη και σαλονικα ειδικά Κρήτη που η αιχμή του δόρατος ειναι τα ταε απαρτίζεται κύριος από εφ και υπάρχει μεγάλη λειψανδρία
PLCSTAFF έγραψε:Αλλιώς θα αρχίσω να στέλνω σε έναν έναν pm με το Facebook σου
Για στείλε το ρε φιλαρακι το φβ μου! Να δούμε ποιος είναι ψεύτης!
Οκ. Έχεις μέχρι τις 12 να σβήσεις ολα τα ψέματα που γράφεις. Μετά θα δούμε ποιος θα σπάσει πλάκα με τον πόνο των άλλων
Επειδή σου λέω τι έχω ακούσει και τι μου έχουν πει; Άλλου αυτά ψαρακα που ότι ξέρεις εσυ ξυπνητός ξέρω εγώ κοιμησμενος τραβά κατούρα τα μπούτια σου που έφτιαξες τώρα προφίλ και θες και ειδικός φρουρός να γίνει αυτό σε μαράνε. Αυτό σε μάρανε τραβά από εδώ πέρα!