Προκήρυξη για Ειδικούς Φρουρούς (2020)
Αν δεν ειχαμε τον κωλοιο, η προκηρυξη θα ειχε βγει οντως το καλοκαιρι και θα ηταν παλι μεγαλη 1000+ ατομα. Μετα τον κορονοιο λεγανε μηπως παρει καμια 500αρα για τα τμηματα προς το τελος του χρονου, αυτο περιμενουμε να δουμε μηπως και!
Εμενα προαωπικα μου ειπαν για τον Ιανουαριο 1000 ατομα και φαντασου αυτος που μου το ειπε ειναι μελος στη Ποασυ και ειναι στη φρουρα υπουργου!
Εμενα προαωπικα μου ειπαν για τον Ιανουαριο 1000 ατομα και φαντασου αυτος που μου το ειπε ειναι μελος στη Ποασυ και ειναι στη φρουρα υπουργου!
Και εμένα από φρουρά υπουργού μου είπαν πως θ είναι όπως πέρυσι ακριβώς 1500
George νομιζω οτι κοροιδευεις τωρα!
Φίλε μου καλέ. Σε τρεις μήνες θα ξέρουμε ποιός έχει δίκιο... Για να τελειώνουμε με το 2020. Τον Γενάρη να ήμαστε όλοι καλά θα τα πούμε πάλι.
Πέραν τα παιδιά που δυστυχώς είναι στο όριο, οι υπόλοιποι τι κι αν βγει φέτος τι του χρόνου το θέμα είναι να βγει... Ας περιμένουμε να δούμε φέτος (δύσκολο ή όχι) αλλιώς πάμε πιθανών για Αύγουστο. Υπομονή!
Απλα αν αργησει να βγει, μαζευονται παλι ατομα με πολλα μορια δεα εδ κλπ!
Καλησπερα. Σιγουρα δεν θα ειναι οπως του 19. Που ειχαν περασει 8 χρονια. Και με προσληψεις συνοριοφυλακων και εποπ θα ειναι σιγουρα αλλιως η βαση.
Οι βάσεις θα είναι πιο χαμηλές ότι και να γίνει. Και δεν κοροϊδεύω που κάποιος είπε πιο πάνω
Καλησπέρα tilemo ... Πιστεύω να είδες τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ
- Tilemos
- Δόκιμος Έφεδρος Αξιωματικός
- Posts in topic: 43
Καλησπέρα Αγγελικουλα μου. Ναι είδα. Τι είπε ότι δεν θα πάρει φέτος;glock έγραψε:Καλησπέρα tilemo ... Πιστεύω να είδες τον πρωθυπουργό στην ΔΕΘ
Τα λεφτα δεν χαλαστηκαν ακομη. Μην ανησυχείτε τοσο πολυ για τα οικονομικα του κρατους. Μομο 400 σφ πηρε οι υπόλοιποι ειναι απο κονδυλια της εε το ειπε και στην ποσυφυ. Τους τα εδωσαν για τους δικους τους λογους και τα εκμεταλευτηκαν φυσικα. Γι αυτο και μετα την 5ετια τους εταξαν μονιμοποιηση. Εδω θα μονιμοποιηθουν οι νοσηλευτες που πηρε λογω covid οχι τωρα οι σφ που ειναι ενστολοι. Αλλη δουλεια κανει ο ειδικος φρουρος αλλη ο συνοριοφυλακας. Μην τα μπερδευουμε αναγκες υπαρχουν και οι πιθανοτητες για νεα προκυρηξη πολλες. Οντως ακούγετε μεσα στο αρχηγειο το σωμα ποναει. Ξεκολλάτε!
σωστός ο φίλοςP@nos έγραψε:Τα λεφτα δεν χαλαστηκαν ακομη. Μην ανησυχείτε τοσο πολυ για τα οικονομικα του κρατους. Μομο 400 σφ πηρε οι υπόλοιποι ειναι απο κονδυλια της εε το ειπε και στην ποσυφυ. Τους τα εδωσαν για τους δικους τους λογους και τα εκμεταλευτηκαν φυσικα. Γι αυτο και μετα την 5ετια τους εταξαν μονιμοποιηση. Εδω θα μονιμοποιηθουν οι νοσηλευτες που πηρε λογω covid οχι τωρα οι σφ που ειναι ενστολοι. Αλλη δουλεια κανει ο ειδικος φρουρος αλλη ο συνοριοφυλακας. Μην τα μπερδευουμε αναγκες υπαρχουν και οι πιθανοτητες για νεα προκυρηξη πολλες. Οντως ακούγετε μεσα στο αρχηγειο το σωμα ποναει. Ξεκολλάτε!
Οπως τα λεει ο P@nos ειναι!Μονο 400 συνοριοφυλακες πηρε το υπουργειο Προ. Πο, οι υπολοιποι ΣΦ ειναι απο κονδυλια της Ευρωπης, το
ελληνικο κρατος δε πληρωνει φραγκο!
ελληνικο κρατος δε πληρωνει φραγκο!
Εμένα μου είπαν και πάλι 1500 άτομα όπως πέρυσι μέχρι τα Χριστούγεννα. Άντε να δούμε ποιος έχει δίκιο.
Tilemo περιμένε να βγάλει φέτος...
Μέλη σε σύνδεση
Μέλη σε αυτήν τη Δ. Συζήτηση: Δεν υπάρχουν εγγεγραμμένα μέλη και 4 επισκέπτες